به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی عصر دیروز در جمع دانش پژوهان طرح ولایت کشوری در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه فردوسی مشهد گفت: شخصی که به دنبال پیدا کردن راهی جهت سعادت دنیا و آخرت خود بود، پس از 94 سال به محضر امام صادق (ع) مشرف شد و قبل از این دیدار مهم از رسول الله خواسته بود توفیق دهد تا مهرش در دل امام جعفر صادق (ع) افتاده و از برکات حضور ایشان بهره مند شود.
وی با بیان این سوال که اگر شما به جای این شخص در محضر امام صادق (ع) باشید از ایشان چه خواهید خواست، افزود: این شخص در دیدار امام عالمان حضرت جعفر صادق (ع) از ایشان خواست تا خداوند به وی علمی را اعطا کند که راه ورود این علم را به قلب امام صادق (ع) باز کرده و از خداوند خویش معرفت داشتن آن علم را طلب کرد.
بزرگ ترین درد ما نداشتن معرفت نسبت به اعمالمان است
این کارشناس مسائل اخلاقی با بیان اینکه اگر ما نیز کمی معرفت به امام (ره) پیدا کنیم راه بهشت را خواهیم یافت؛ گفت: اگر به دقت به نحوه معاملات و شکل رفتار خود در جامعه نگاه کنیم، می بینیم تا چه اندازه معرفت ما نسبت به اسلام و آرمان های که امام فرموده اند، کم است.
حجت الاسلام آقاتهرانی با بیان اینکه زنان در اسلام باید جایگاه خود را با معرفت درک کنند، افزود: فمنیسم با تمام تلاشی که کرده است توانسته قیمت زن را به اندازه یک مرد برساند؛ حال مگر یک مرد چقدر ارزش دارد که زنان فمنیسم آرزو دارند مانند مردان باشند و البته برخی از این حد معرفت نیز کمتر می شوند و خود را بی ارزش تر از آنچه که فکر می کنید، می کنند و به راحتی در دسترس عموم قرار می گیرند.
وی با اشاره به افرادی که مسیر آنها ختم به صراط غیرمستقیم می شود آنها را هم فیها خالدون دانست و خاطرنشان کرد: این افراد در قرآن به عنوان کسانی شناخته می شوند که نمی توانند به مسائل با دید عمیق بنگرند و دل و عقل دارند؛ اما عاقل نیستند و در عین حال اینکه چشم دارند کور و مانند کران در برابر مسائل بی تفاوت هستند.
افراد سطحی نگر در جامعه اولئک هم الغافلون هستند
دبیر کل جبهه پایداری در ادامه با بیان اینکه برخی برخلاف آنچه که فکر می کنند نسبت به مسائل جاهل نیستند؛ اما غافل اند، گفت: مصداق این افراد خود ما هستیم که با وجود اینکه می دانیم و می فهمیم چه باید بکنیم؛ اما به دلیل اهمیت یک موضوع دنیایی غافل شده و از اصل موضوع جا می مانیم.
حجت الاسلام آقا تهرانی با بیان اینکه من به عشق مادرم افتخار می کنم و تنها کسی که پایش را می بوسم مادرم است، تأکید کرد: زن و فرزند و بسیاری از امور دنیا زیر غفلتی هستند که در چشم ما فرو می روند و گاهی موجب می شوند به دنبال شهرت، شهوت، مقام و در کل زیبایی های دنیا برویم.
وی با انتقاد از خواصی که نسبت به مسائل کشور دچار غفلت شده اند، تصریح کرد: متأسفانه برخی افراد به جای رسیده اند که شهدا را فراموش و انقلاب را کنار گذاشته اند و این در حالی است که گوش، چشم و فهم خوبی دارند؛ اما غافل هستند.
دبیر کل جبهه پایداری ادامه داد: این افراد به راحتی فتوی می دهند و بسیار زود نظر هستند با وجود اینکه امام (ره) پس از 80 سال دستور دادند که چه کارهای را نکنیم و در خصوص چه کارهای احتیاط کنیم و به احتیاط واجب در برخی مسائل در رساله شان به ما هشدار داده اند؛ اما این افراد خواص و غافل می گویند نه این طور که امام گفته است نیست.
حجت الاسلام آقا تهرانی با بیان اینکه اگر می خواهید در هیچ جایگاه دچار تزلزل نشوید زود فتوی ندهید و همیشه فرار کنید از اینکه حرف آخر را بزنید، گفت: بنا به فرمایش پیامبر (ص) در بیان حرف ها در جمع ها مانند ببری که از شیر درنده فرار می کند رفتار کنید خصوصا در امورات دینی و سریع جواب ندهید.
وی با انتقاد از افرادی که امر به معروف در جامعه را ترک کرده اند، گفت: اگر کسی به من نسبت به اشتباهاتم قبل از انجام آن با صدای بلند تذکر می داد و مرا در جایم میخکوب می کرد، من دچار اشتباه غفلت نمی شدم؛ بهتر است زنان و دختران ما در دانشگاه نسبت به اشتباهی که می بینند فریاد بزنند و اجازه ندهند قباحت این گناه ریخته شود.
بیاموزیم تا عمل کنیم نه اینکه یاد بگیریم برای اینکه بلد باشیم
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه عامل بی عمل در قیامت از همه بیشتر حسرت می خورد، تصریح کرد: در جلسه ای آقایی بسیار اصرار کرد که چه باید بکنم امام زمان (عج) را ببینم به او گفتم و پس از مدتی از من تشکر کرد، زیرا موفق به این دیدار شده بود و این نشان می دهد که برخی از ما حقیقت را می دانیم؛ اما باور نداریم.
حجت الاسلام آقاتهرانی در پایان با اشاره به این نکته که هدایت نهایی از آن خداوند است و این هدایت نصیب هر کسی نخواهد شد، گفت: در دیدار عده ای با امام خمینی (ره) ایشان خواستند تا مسئله مهمی را متذکر شوند، عمران بصری در این جلسه از امام اجازه خواست تا خودکار تهیه کند و نکته را بنویسد؛ امام فرمودند حقیقت بندگی را باید در جای خود طلب کنید عمران بلافاصله در میان جمع ما از امام سوال کرد این حقیقت بندگی چیست و امام فرمودند همانا طلب خداوند است که در دل همه ما می تواند شکل بگیرد./155ب1/