کد خبر:۳۳۸۰۸۹
سعید جلیلی در مشهد:

بمباران غزه در واقع بمباران دیوار فرضیِ نظم جهانی است‬

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه کسانی که بیش از یک قرن شعار لیبرال دموکراسی و حقوق بشر داشته‌اند در قضیه غزه سکوت می‌کنند، گفت: بمباران غزه در واقع بمباران ویرانه‌های لیبرال دموکراسی غرب و دیوار فرضی نظم جهانی است.‬

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شب گذشته در مراسم گرامیداشت شهید بابانظر، ابراهیم و شریفی در مشهد گفت: آنچه که امروز در جهان ما حاکم است حاصل مناسباتی است که در 70 سال پیش شکل گرفته پس از جنگ جهانی دوم برخی کشورها مناسباتی را تعریف کردند که برای خودشان حقی انحصاری داشته باشند و دیگر کشورها نداشته باشند.

 

وی بیان داشت: نظمی که همین امروز در جهان حاکم است حاصل آن مناسبات است و بمباران امروز غزه به معنای بمباران دیوار سلطه و اعتمادی است که بر مبنای همین مناسبات شکل گرفته است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت افزود: اگر در تاریخ کسانی مانند هیتلر را داشتیم که جنایت‌هایی را صورت دادند که به اسم نژاد پرستی بود؛ اما امروز همین جنایات‌هابه اسم دموکراسی و حقوق بشر انجام می‌شود.

 

جلیلی هنر بزرگ امام و شهدای رابر هم زدن آن مناسبات دانست و خاطرنشان کرد: اینکه آنان معتقد بودند کشته شدن در راه خدا مردن نیست یعنی اینکه شما تمام مناسبات آنان را در نظام استکباری بر هم زدید.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت خاطرنشان کرد: وقتی پس از شهادت شهدای ما می‌گفتند «حسبنا الله و نعم الوکیل» تنها خرمشهر نبود که پیروز می‌شد بلکه با این تفکر جنوب لبنان نیز آزاد و جنگ 33 و 22 و هشت روزه هم فتح می‌شد.

 

 جلیلی گفت: کسانی که بیش از یک قرن شعار لیبرال دموکراسی و حقوق بشر را داشتند امروز در بمباران غزه سکوت کردند، بمباران غزه بمباران لیبرال دموکراسی و بمباران کسانی است که می‌گویند در سیاست خارجی آرمان را کنار بگذاریم.

 

وی بیان داشت: اگر آرمان را هم کنار بگذاریم و واقع بینانه به قضیه نگاه کنیم آیا می‌توان به آمریکا در قبال کشتن زنان و مردم و کودکان که نه تنها سکوت می‌کند بلکه حمایت نظامی می‌کند اعتماد کرد؟ به چنین نظامی پای کدام ورقه می‌توان اعتماد کرد.

 

بابیان این‌که شهدای عزیزی که امروز از آن‌ها یاد می‌کنیم، ستاره‌های درخشانی هستند، گفت: چرا ما از عزیزانی مثل شهید بابا نظر، ابراهیمی و شریفی به‌عنوان اسطوره یاد می‌کنیم؟ در تاریخ جنگ‌های دنیا فرماندهان، سربازان و کسانی بوده‌اند که جنگیده‌اند برای کشور و حماسه خود، چرا ما این شهدا را اسطوره‌های خود می‌دانیم؟ ویژگی و نقاط بارز آنان چیست؟

 

وی ادامه داد: شهدایی که برای آنان گرد هم جمع شدیم نه برای مردم این شهر بلکه برای جهان آزادگی و آزادی خواهی مایه افتخارند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به این‌که اگر بخواهیم درک درستی از این موضوع داشته باشیم، باید درک درستی از زمان و زمینی داشته باشیم که آنان در آن این رشادت‌ها را از خود نشان دادند، ادامه داد: آنچه امروز در جهان ما حاکم است محاسباتی است که در 70 سال پیش و پس از جنگ جهانی دوم شکل‌گرفته است.

 

جلیلی ادامه داد: بعد از جنگ جهانی دوم برخی قدرت‌ها به مدد پیروزی‌هایی که به دست آوردند، مناسباتی را شکل دادند؛ مناسباتی که تعریف شد برای نظمی بود که به‌اصطلاح آنان باید حاکم می‌شد که در این نظم به‌صراحت اعلام کردند چند کشور می‌توانند حقی داشته باشند که دیگر کشورها نباید از آن حقوق برخوردار باشند.

 

وی به بمب باران اتمی ژاپن اشاره کرد و عنوان داشت، وقتی این نظم شکل گرفت، آنان این اصل را در ژاپن انجام دادند و ژاپن را دو نوبت بمب باران هسته‌ای کردند؛ در این خصوص در بین مردم ژاپن یک رویکرد وجود داشت که این بمب باران حق ما بوده است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بابیان این‌که این نظم بر مبنای یک منطق استکباری قدیمی است که ما زورمان از همه بیشتر است، اظهار داشت: همین امروز مردم بی‌گناه بمب باران می‌شوند و همین‌هایی که مدعی نظم جهانی هستند از جنایت‌کار این جنگ حمایت می‌کنند.

 

بمبباران غزه، بمباران دیوار اعتمادی است که برای نظام سلطه قائل‌اند

 

وی افزود: اگر در تاریخ کسانی بودند که جنایت‌هایی را انجام می‌دادند مثل هیتلر و ادعای نژادپرست بودن داشتند، امروز همین جنایت‌ها به اسم حقوق بشر و دموکراسی صورت می‌گیرد. چیزی که در غزه شاهد هستیم در حقیقت بمب باران دیوار اعتمادی است که برخی برای نظام سلطه و آمریکا قائل‌اند که 70 سال است این وضع ادامه دارد.

 

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی به خوی استکباری قدرت‌های دنیا اشاره کرد و عنوان داشت: کشوری اراده می‌کند و می‌آید یک کشور را اشغال می‌کند و یک‌میلیون نفر را می‌کشد و مجروح می‌کند و می‌گوید من باید از این کشور خارج شوم و آن‌هم نه به خاطر کشتن و مجروح کردن این انسان‌ها بلکه به این دلیل که هزینه‌هایش برای من زیاد شده است!

 

جلیلی ادامه داد: باید دید چگونه این نظام توانسته چنین نگاهی را به جهان تحمیل کند؟ ابزارشان چیست؟ آنان با ترساندن نگاهشان را تحمیل می‌کنند.

 

امام (ره) محاسبات استکباری دنیا را برهم زد

 

وی، ابزار آنان در این مسیر را ترساندن عنوان کرد و ادامه داد: در چنین فضا و نظامی، امامی پیدا شد که با همراهی چنین سربازان و فرماندهانی در مقابل نظامی که مدعی سلطه برجهان بود، ایستاد و آن نظم را به چالش کشیدند. آنان اگر ایستادند و مقاومت کردند، این ویژگی را داشتند که در این اندیشه ایستادگی کردند و نشان دادند که می‌توان بر این اندیشه ایستادگی کرد و پیشرفت کرد.

 

جلیلی ابراز داشت: هنر بزرگ امام و شهدای ما این بود که محاسبات آنان را برهم زد؛ آنان نظام محاسباتی را برای دنیا تنظیم کرده بودند که تمام مؤلفه‌های قدرت برای آنان بود، هنر امام ما این بود که این نظام را بر هم زد. نقطه مقابل آن‌ها، اگر آن نظام بر مبنای ترساندن، زور و سلطه بود، این نظام، نظامی دیگر را در مقابل آن به پا کرد و موفق شد.

 

پیام شهدا به نسل حاضر

 

وی خاطرنشان کرد: برگزاری چنین جلساتی این پیام را می‌دهد که ما در راه شما حرکت می‌کنیم؛ علاوه بر آن، شهدا هم به ما پیام می‌دهند، یعنی اگر او ترساندن را القا می‌کند، آنان به ما می‌گویند نترسید و به راه خود ادامه دهید، این‌یک پیام راهبردی و اصولی است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بابیان این‌که ما پس از شهادت هر شهید می‌گفتیم «حسبنا الله و نعم الوکیل»، تصریح کرد: درواقع این‌یک جمله نیست بلکه یک تفکر است، با این تفکر تنها خرمشهر پیروز نمی‌شود، جنوب لبنان نیز آزاد می‌شود، جنگ 33 روزه، 22 روزه و 8 روزه نیز فتح می‌شود.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: غرب نگران شکل گیری اندیشه‌ای است که محاسبات نظام سلطه را بر نمی‌تابد و آن را به چالش می‌کشد و به موفقیت دست می‌یابد.

 

نگرانی آنان از شکل‌گیری اندیشه مقاومت است

 

وی بیان داشت: آنان نگرانی‌شان این نیست که چند سانتریفیوژ در ایران می‌چرخد، آنان از این در هراسند که اندیشه‌ای شکل می‌گیرد که تمام نظام آنان را به چالش می‌کشد، مقاومت می‌کند و پیروز می‌شود.

 

جلیلی به شکل‌گیری تمدنی اشاره کرد که دارای الگو برای اعتقادات خود است و در فرهنگ واقتصاد و سیاست حرفی برای گفتن دارد که نمی‌توان نادیده گرفت و بیان داشت: آنان می‌گویند شما نباید انرژی هسته‌ای داشته باشید اما دانشمندان هسته‌ای می‌آیند و می‌گویند ما انرژی هسته‌ای را خواهیم داشت و برای آن جان خود را هم فدا می‌کنند.

 

وی بابیان این‌که کسانی که بیش از یک قرن شعار لیبرال دموکراسی و حقوق بشر داشته‌اند در قضیه غزه سکوت می‌کنند، خاطرنشان کرد: بمب باران غزه درواقع بمب باران ویرانه‌های لیبرال دموکراسی غرب است.

 

پاسخ کسانی که می‌گویند در سیاست خارجی باید آرمان را کنار گذاشت

 

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: این پاسخ کسانی است که می‌گویند در سیاست خارجی، آرمان را کنار بگذارید، اگر آرمان را هم کنار بگذاریم و واقع‌بینانه به موضوع نگاه کنیم، آیا می‌توان به رژیم آمریکایی که در برابر کشتار کودکان، زنان و مردان بی‌گناه، نه‌تنها سکوت می‌کند بلکه حمایت نظامی نیز می‌کند اعتماد کرد؟ آن‌وقت به چنین نظامی پای کدام ورقه می‌توان اعتماد کرد؟ این حمایت‌ها از رژیم صهیونیستی درواقع بمبی است بر دیوار نظم نوین جهانی که خودشان ایجاد کرده‌اند.

 

وی اظهار داشت: کار بزرگ شهدای ما این بود که نشان دادند می‌توان  در برابر این قدرت‌ها ایستاد و پیروز شد، آنان می‌ترسند زیرا در مقابل این سازمان، یک تمدن جدید با یک مبانی دینی شکل می‌گیرد که برای سیاست، فرهنگ و اقتصاد خود، حرف و مدل دارد، چون یک مناسبات جدید ایجادشده است.

 

جلیلی به تأکید مقام معظم رهبری بر مراقبت مسؤولان در محاسبات خود اشاره کرد و بیان داشت: این‌که مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران نظام فرمودند: «مواظب باشید دشمن شما را دچار اشتباه محاسباتی نکنند»، برای همین است؛ یکی از حربه‌های دشمن، فراموشاندن است، فراموش کنید که چه چیزهایی دارید و آن روزها را مرهون چه چیزی بوده‌اید، اگر تفکر بابا نظرها و شریفی‌ها نبود، این جنگ تحمیلی را با تمام توانی که به‌کاربرده بودند، آیا ما می‌توانستیم چنین پیروزی‌هایی را داشته باشیم؟

 

وی گفت: اگر طبق محاسببات نظام سلطه جنگ پیش می‌رفت باید با شکست مواجه می‌شد؛ اما محاسبات بر مبنای دیگر شکل گرفت و این دلیل حیرانی غرب است.

 

ایران نشان داد می‌توان با آمریکا مبارزه کرد و پیروز شد

 

وی ادامه داد: یکی از نویسندگان آمریکایی می‌گوید مشکل ما با ایرانی‌ها این است که ایران نشان داد می‌توان با آمریکا مبارزه کرد، نه‌تنها مبارزه کرد، بلکه موفق شد و بلکه پیشرفت کرد.

 

جلیلی با اشاره به گفتگویی که در دوسال قبل در بغداد با 1+5 داشت گفت: به آنان گفتم به یاد آورید روزی که همه شما در کنار صدام بودید و با ما می‌جنگیدید الان صدام کجاست و ما کجاییم؟ ما در کاخ صدام با شما گفتگو می‌کنیم چون ما مبنای محاسبات را عوض کردیم.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به هراس غرب در رویارویی با ایران اشاره کرد و اظهار داشت: چرا می‌گویند ما در  هر جا وارد می‌شویم اگر ایران در مقابل ما حاضر شود ما با شکست مواجه می‌شویم؟ البته کسانی هستند که در مقالات خود با همه وجود و امکانات آمده‌اند و می‌گویند یک ژنرال سلیمانی هست که مانع ماست، می‌گویند در سوریه و عراق وارد شدیم و او نگذاشت ما کار خود را انجام دهیم اما این ژنرال سلیمانی مگر با چیزی به‌جز این تفکر کار می‌کند؟

 

جلیلی در پایان تأکید کرد: این‌که مقام معظم رهبری می‌فرمایند ما در یک پیچ تاریخی قرار داریم و دقت کنید دچار اشتباه محاسبتی نشویم این است که نقاط موفقیت خود را باور کنیم.

 

لازم به ذکر است، در ابتدای این یادواره، حاج صادق آهنگران به شعرخوانی پرداخت و همچنین از عباس جانفدا، کارگردان تئاتر «92 درصد زندگی» و رضا عاطفی، کارگردان مستند «به خدا تعظیم می‌کنم» تجلیل شد.

 

هنگام ورود سعید جلیلی به روی سن برای سخنرانی، حاضران با شعار «صلی علی‌محمد یاور رهبر آمد» از او استقبال کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار