آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۸۸۰۵
حقوق بشر از نوع غربی؛

کاهش سن جرم در کشور انگلستان /احضار 11 هزار کودک مجرم به دادگاه

این گزارش می‌گوید که دولتمردان و خانواده‌‌های سلطنتی انگلستان قربانی آن چیزی می‌شوند که خود به وجود آوردند...

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، چند سالی است که کشور انگلستان که بخشی از بریتانیای کبیر را تشکیل می‌دهد دچار چالش شده است. چالشی از نوع و رنگ دیگر که متفاوت با سیاست و سلطه گرایی قدرتمندان انگلستان است، البته این چالش دور از زائیده زیاده خواهی دولتمردان نیست.

این چالش را ما به عنوان معصیت و آنان به عنوان آزادی می‌شناسند، انگار دوران جاهلیت دوباره به امپراطوری روم بازگشته است و مردم با خوردن گوشت یکدیگر سیر می ‌شوند. انگار اسکاتلندی‌ها در انگلستان قوم تشکیل داده و خیابان ها را به نام خود تصرف می کنند و کودکانشان را به ماشین‌های کشتار تبدیل می کنند.

انگلستان که خود را مدعی بر حقوق بشر می‌خواند حتما از گزارش وزارت کشورش که ماه گذشته منتشر شد با خبر است. این گزارش از ترس و دلهره مردم خبر می دهد ، گزارشی تکان دهنده که از اوضاع وحشتناک انگلستان در چند سال آینده پرده بر می‌دارد.

این گزارش می‌گوید که دولتمردان و خانواده‌‌های سلطنتی انگلستان قربانی آن چیزی می‌شوند که خود به وجود آوردند.

همیشه در هر کشوری وقتی جرمی رخ می‌دهد و یا اتهامات بزرگی زده می‌شود، ذهن انسان‌‌ها به تمامی موارد معطوف می‌شود به جز سن فرد متهم که در چه سنی دست به چنین اقدامی زده است. حال در سوالاتمان از مردم فهمیدیم که آنان به این دلیل درباره این موضوع فکر نمی‌کنند، چراکه مطمئن هستند که فرد جنایتکار سن زیادی دارد.

دکتر ناصری، جامعه شناس درباره کاهش سن جرم و تاثیرات آن بر روی شدت عمل در جرم گفت: سن جرم یکی از عوامل اصلی در تشدید جرم است چراکه به طور معمول انسانی که در سن 20 سالگی دست به دزدی می‌زند پس از سال‌ها چنانچه به جرم خود ادامه دهد به یک دزد بزرگ تبدیل می‌شود ولی این موضوع ادامه دارد تا اینکه کهولت سن این فرد مجرم و ناتوانایی، او را از چنین اقدامات مجرمانه بازدارد.

وی افزود: حال از سوی دیگر با پائین آمدن سن مجرمان و نوع جنایت و یا خلافشان این زنجیر‌ه شکل گرفته و تشکیل می‌شود و هر روز نیز به شدت جرم اضافه خواهد شد.

در گزارش وزارت کشور انگلستان آمده است، «از حدود 11 هزار کودک 10و 11 ساله که حدود 9099 پسر و 2224 تن از آنان دختر در اتهام تجاوزات جنسی، قتل و درگیری‌های جنسی در دادگاه حاضر شده‌اند دست کم 30 درصد آنان از داگاه تبرئه شده اند.

دادستان عدالت عالی وزارت دادگستری انگلستان با انتشار این آمار، افزایش بسیار زیاد جنایت به دستان کودکان را نسبت به هفت سال گذشته اعلام کرد.

بر اساس این گزارش بیشتر جرایم انجام شده در ارتباط با به کارگیری کودکان 10تا11 ساله برای باندهای خلاف در سراسر انگلستان صورت گرفته است.


خانم کیو سخنگوی دیوان عالی عدالت وزارت انگلستان به نقل از خبرگزاری اسوشیتدپرس به کارگیری اسلحه در پی آموزش‌های باندهای مواد مخدر توسط کودکان صدمات جبران ناپذیری را به سلامت جامعه وارد خواهد کرد.

سخنگوی پلیس انگلیس هزاران تن از کودکانی که با عنوان ارتکاب به جرایم  جنسی از جمله ضرب و جرح و تجاوز جنسی دستگیر می‌شوند تکان دهنده است.

سن مسئولیت کیفری در انگلستان و والز 10 سال است. به این معنی که هرکسی بیش از این سن داشته باشد می‌تواند به عنوان متهم دستگیر شود. »

کمی تامل درباره آنچه که رسانه غربی در مورد انگلستان منتشر کرده اند ما را به این نتیجه می‌رساند:

«باند‌های مخوف و خلافکار با ربودن کودکان در سراسر انگلستان ، این کودکان را به ماشین‌های کشتار و بردگان جنسی دائمی تبدیل می‌کنند.

اگر کودکی در سن 11 سالگی با اسلحه دولول مغز انسانی را متلاشی کرد تا اموالش را به سرقت ببرد و تحویل رئیس بدهد ، حتما در آینده جنایتکاری خواهد شد که به راحتی خون هزاران بیگناه را مثل کودکان غزه خواهد ریخت و آنان را زیر پای لگد مال خواهد کرد.

از این انسان‌ها که در سنین کودکی دست به فجیع ترین جنایت ها می‌زنند، توقعی نمی‌رود که بویی از انسانیت ببرند و کشور انگلستان تا چند سال آینده شاهد خواهد بود که در جنگلی مثل قرون وسطی مردم با گوشت یکدیگر سیر می‌شوند.»

البته همانطور که نمی‌شود از یک درخت خشک شده و مرده، توقع شکوفه، میوه و حتی سایه‌ای برای کمی استراحت داشت، چطور می‌توان از کسانی درباره این موضوع گله کرد که خود نیز با خوردن خون مردم بی‌گناه، خونخوار شده‌اند.

یکی از کسانی که سفری چند ماهه به انگلستان داشت و خواست نامی از او برده نشود، گفت: شاید دلیل این همه بی‌عدالتی و جولان خلافکاران در شهر‌های لندن آزاد بودن مواد مخدر و مشروبات الکلی است.

این مرد می‌گفت: در شهر لندن که به عنوان پایتخت انگلستان دارای امنیت بالایی است نمی‌توان شب‌ها بدون دلهره و ترس از خانه بیرون، چراکه حتی اسلحه در دستان کودکان مست که در خیابان‌ها حضور دارند، دیده می‌شود و هر لحطه ممکن است که یک قدم ساده در خیابان به آخرین گام های زندگیت تبدیل شود.

این شهروند ایرانی که برای قرار داد کاری به انگلستان سفر کرده بود، یاد آور شد: اوضاع امنیتی شهر های،  بیرمنگام،   منچستر ، لیورپول  ، لیدز ، برایتون  و دوور وخیم تر است و مردم این شهر ها به شدت در نا امنی به سر می ‌برند.

این مرد در حالی که خود متعجب بود، می‌گفت: باورم نمی‌شود که چطور کودکان 7 و 8 ساله ای که حتی نمی‌فهمند خوب و بد چیست اسلحه دست می ‌گیرند و مانند مردان میانسال مشروب می‌خورند.

این مرد چهره کثیف دیگری را از شهر‌های انگلستان بازگو کرد و گفت: در این شهر هرگونه رذایل اخلاقی در هر سنی دیده می‌شود و آدم ها می‌توانند راحت تر از تهیه غذا دسترسی به اسلحه دسترسی دست پیدا کنند و  از هر کسی که خواستند انتقام بگیرند و هر دختری و زنی را که خواستند مورد تعرض قرار دهند.

این مرد می‌گفت: گاهی دلم برای دخترانی می‌سوخت که از دوستانم می‌شنیدم توسط باند‌های خلافکار ربوده شده و دست جمعی مورد تجاوز جنسی قرار گرفته است. گاهی می‌گفتم این آدم‌ها شرافت ندارند حداقل اگر دین ندارند آزاده باشند و به ناموس مردم کار نداشته باشند ، اما بعد به خاطرم می‌امد که این مردن بویی از انسانیت نبرده اند و اگر در جنگل رها شوند فرقی با درندگانی مانند گرگ و یا کفتار نخواهند داشت. خلافکاران انگلستان هیچ رحمی ندارند و می‌توانم به جرات بگویم به زنان باردار هم رحم نخواهند کرد و گوشی برای شندین التماس‌های قربانیان خود ندارند.

در یک پاراگراف می‌توان نوشت که کشوری با این اوضاع در حالی که مجرمان بسیار خطرناکش در سنین جوانی دست به جنایت زده اند، در سال‌های آینده باید شاهد جنایت‌های فجیع تر باشند چراکه خلافکاران فردای انگلستان جوانانی هستند که در سن 10 سالگی تجربه تجاوز و غارت دارند و صدای ناله‌ کسانی را که تیر خلاص در بدنش فرو می‌رفت را شنیده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
لئو مسی
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۱
وقتی جمهوریت بشه دمکراسی همین میشه.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار