کد خبر:۳۳۹۱۴۱
قریشی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

آئين‌نامه جديد، مجوز كرسي‌ها را به هيئت نظارت بر تشكل‌ها واگذار كرده است/ ابلاغ آیین نامه جدید تا اوایل مهرماه به دانشگاه‌ها

معاون فرهنگي سياسي نهاد رهبري در دانشگاه‌ها گفت: در آئين‌نامه جديد مجوز كرسي‌هاي آزادانديشي را هيئت ناظر و تشكل‌ها در دانشگاه‌ها صادر مي‌كنند.

حجت‌الاسلام مجيدقريشي در گفتگو با خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، در خصوص آئين‌نامه جديد كرسي‌هاي آزادانديشي گفت: نهاد رهبري مسئول كارگروه تدوين آئين‌نامه كرسي‌هاي آزادانديشي است كه پس از تدوين نهايي اين آئين‌نامه از شهريور ماه به شوراي اسلامي شدن دانشگاه‌ها ارائه مي‌شود.

 

وي افزود: مشكلات آئين‌نامه قبلي زياد بودن مراحل بروكراسي كار بود كه در آئين‌نامه جديد مراحل صدور مجوز كاهش پيدا كرده و به راحتي دانشجويان مي‌توانند مجوز برگزاري كرسي ‌هاي آزادانديشي دريافت كنند.

 

معاون فرهنگي سياسي نهاد رهبري در دانشگاه‌ها در ادامه گفت: اميدواريم در آئين نامه جديد مشكلات جانبي براي برگزاري كرسي‌هاي آزادانديشي در دانشگاه‌ها نباشد و تلقي اينكه كرسي‌ها بايد در جمع زيادي برگزار شود از بين برود.

 

قريشي در ادامه گفت: دانشجويان بايد با توان خودشان افرادي را كه دوست دارند در اين جمع‌ها شركت كنند دور هم جمع كنند و هر چه كرسي‌ها توسط دانشجويان در جمع‌هاي كوچكتري برگزار شود عوارض جانبي آن كمتر خواهد بود.

 

معاون فرهنگي سياسي نهاد رهبري در دانشگاه‌ها گفت: تلاش ما اين است كه اين آئين‌نامه در ابتداي سال جديد به دانشگاه‌ها ابلاغ شود.

 

وي اظهار داشت: در آئين‌نامه جديد مجوز كرسي‌ها به هيئت نظارت بر تشكل ها واگذار شده اگر شوراي عالي انقلاب فرهنگي در آئين‌نامه جديد تغييرات ايجاد نكند مي‌تواند اين آئين‌نامه باعث تسريع برگزاري كرسي‌ها در دانشگاه‌ها باشد اما اجراكننده كرسي‌ها خود دانشجويان خواهند بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار