کد خبر:۳۴۹۷۲۴
عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور ارومیه:

الگوگیری نامناسب از شخصیت‌های به ظاهر موفق افزایش فساد اجتماعی را در بردارد

عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور ارومیه گفت: الگو‌گیری نامناسب از شخصیت‌هایی که به ظاهر موفق به نظر می‌آیند و تاثیر‌پذیری از جوامع غربی از عوامل مهم تاخیر در ازدواج محسوب می‌شود که باعث افزایش فساد‌های اجتماعی می‌شود.

حجت‌الاسلام میراحمد ثروتمند هاشمی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه،‌ در رابطه با سنت پسندیده ازدواج و جایگاه آن در دین مقدس اسلام، گفت: یکی از موضوعات مهم اجتماعی که در جامعه به صورت گسترده مطرح است و تاثیرات فقهی، حقوقی و روانشناسی فراوانی در رابطه با این موضوع مورد بحث وجود دارد، ازدواج است که مجموعه آموزه‌های دینی نیز به ازدواج در سنین پایین سفارش کرده‌اند.

 

وی با بیان اینکه ازدواج‌های دیر هنگام یکی از ناهنجاری‌های اجتماعی است، افزود: سخت‌گیری‌های خانواده‌ها و چشم و هم چشمی‌ها و اینکه زن و مرد از تفاوت‌هایی که بین آن‌ها وجود دارند بی‌اطلاع هستند، از دلایلی است که ازدواج‌ها را به دیر هنگام موکول می‌کند و باعث بی‌مسئولیتی جوانان و دوری آنان از آموزه‌های اسلامی و دینی می‌شود.

 

عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور ارومیه ادامه داد: رفاه‌زدگی برخی از خانواده‌ها باعث شده است تا جوانان خود را طالب آزادی بدانند و ازدواج و تشکیل خانواده را اسارتی برای زندگی فردی و اجتماعی خود ببینند؛ زیرا تمامی امکانات رفاهی لازم برای زندگی در دوران مجردی را دارند و تمایلی به ازدواج نشان نمی‌دهند.

 

حجت‌الاسلام ثروتمند هاشمی گفت: مشکلات مالی و بیکاری جوانان نیز تاثیر زیادی بر افزایش سن ازدواج دارد؛ زیرا بیشتر جوانان زمانی تمایل به ازدواج دارند که تمام امکانات رفاهی را در دسترس داشته باشند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: الگو‌گیری نامناسب از شخصیت‌هایی که به ظاهر موفق به نظر می‌آیند و تاثیر‌پذیری از جوامع غربی نیز از عوامل مهم تاخیر در ازدواج محسوب می‌شود که باعث افزایش فساد‌های اجتماعی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار