کد خبر:۳۵۰۰۱۰
فعال دانشجویی دانشگاه آزاد شیراز:

نمایندگان مجلس به وظیفه شرعی و قانونی خود برای استیضاح وزیر علوم عمل کنند

فعال دانشجویی دانشگاه شیراز با اشاره به اینکه استیضاح حق نمایندگان نیست؛ بلکه وظیفه نمایندگان است، گفت: نمایندگان مجلس به مسئولیت شرعی و قانونی خود در خصوص استیضاح وزیر علوم عمل کنند.

میر مهدی اسدی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، با اشاره به استیضاح فرجی دانا، وزیر علوم بیان داشت: متاسفانه امروز اگر بخواهیم عملکرد وزارت علوم را نقد کنیم، این عملکرد بسیار پر رنگتر از خاکستری خواهد بود.
 

وی ادامه داد: امروز دانشگاه‌های شیراز مقصد تحول‌ها شده است و گروه‌های فشار در حال قدرت گرفتن هستند و متاسفانه باز هم در روز عزا و این بار در دانشگاه حرمت شکنی کردند.

 

فعال دانشجویی دانشگاه آزاد شیراز تصریح کرد: متاسفانه امروز سرمایه‌های اسرائیل در ایران، سنگرهای مهم مراکز علمی را تصرف کرده‌اند و عده‌ای در خواب خرگوشی به سر می‌برند.
 

اسدی بیان داشت: از آنجایی که عده‌ای دوست دارند از آب گل آلود ماهی بگیرند، به نظر می‌رسد که روزنامه‌هایی که بیشترین یارانه را از دولت گرفته‌اند، امروز بیشترین فشار را به مجلس وارد کرده‌اند؛ متاسفانه امروز، فضای مطبوعات به سمت ارباب و رعیتی رفته است.

 

وی با اشاره به اینکه استیضاح حق نمایندگان نیست؛ بلکه وظیفه نمایندگان است، ادامه داد: نمایندگان مجلس به مسئولیت شرعی و قانونی خود عمل کنند و اگر چنانچه برخلاف قسم خود عمل کنند، جریان دانشجویی با آن‌ها انقلابی برخورد خواهد کرد.
 

فعال دانشجویی دانشگاه آزاد شیراز گفت: امروز جامعه دانشگاهی و بخصوص جریان ارزشی و حزب‌اللهی استان فارس، به طور دقیق به رصد نمایندگان خواهد پرداخت و قطعا و یقینا راه را بر رفتارهای منافق گونه بعضی آقایان خواهد بست.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار