مشارکت 700 نفر از دانشجویان دانشگاه‌های علمی کاربردی کشور در اردوهای جهادی
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۰۹۲۹
معاون اردوهای جهادی دانشگاه علمی کاربردی کشور خبر داد:

مشارکت 700 نفر از دانشجویان دانشگاه‌های علمی کاربردی کشور در اردوهای جهادی

معاون اردوهای جهادی دانشگاه علمی کاربردی کشور از مشارکت 700 نفر از دانشجویان جهادی دانشگاه‌های علمی کاربردی کشور در اردوهای جهادی فصل تابستان خبر داد.

ابوحمزه در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، بیان داشت: 700 نفر از دانشجویان جهادی دانشگاه‌های علمی کاربردی کشور در قالب 10 گروه جهادی همزمان با فصل تابستان در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم اعزام می‌شوند.

 

وی با بیان اینکه بخشی از این اعزامها انجام و بخش دیگری نیز در حال انجام هستند، ادامه داد: دانشجویان اعزامی در کنار انجام فعالیتهای فرهنگی در امر ساخت مسجد و آبرسانی مشارکت میکنند.

 

معاون اردوهای جهادی دانشگاه علمی کاربردی کشور در ادامه به اقدامات صورت گرفته در راستای ایجاد قرارگاه سازندگی در در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در راستای سازماندهی اردوهای جهادی در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: هماهنگیهای لازم برای ایجاد این قرارگاه با مسئولان دانشگاه جامع علمی کاربردی صورت گرفته و بزودی چارت تشکیلاتی آن نیز تدوین و جهت تصویب به سازمان بسیج دانشجویی کشور تقدیم میشود.

 

ابوحمزه ابراز امیدواری کرد که با تشکیل این قرارگاه زمینههای لازم برای سازماندهی اردوهای جهادی در دانشگاه علمی کاربردی و استفاده از ظرفیتهای علمی و مهارتی دانشجویان این دانشگاه در راستای برگزاری اردوهای جهادی تخصصی و دیگر اردوها فراهم شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار