کد خبر:۳۵۱۷۵۲
رئيس دانشگاه پيام‌نور استان فارس:

جاذبه لازم را براي متقاضيان تحصيل در دانشگاه پيام‌نور فراهم كنيم

رئيس دانشگاه پيام‌نور استان فارس با بيان اينكه كاهش تعداد دانشجويان در همه دانشگاه‌ها زنگ خطر جدي براي آموزش عالي است، گفت: بايد ضمن فراهم كردن امكانات و تسهيلات مناسب، جاذبه لازم را براي متقاضيان تحصيل در دانشگاه پيام‌نور فراهم كنيم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، سعيد مظلوميان امروز در جمع کارکنان و معاونان دانشگاه پیام‌نور فارس با گراميداشت ياد و خاطره شهيدان رجايي و باهنر، فرارسيدن هفته دولت و روز كارمند را فرصت مناسبي براي تقدير و تشكر از تلاشگران و خادمان ملت دانست.


وي با اشاره به تلاش‌هاي صورت گرفته در يكسال اخير دولت يازدهم بیان داشت: با تلاش‌هاي صورت گرفته شاهد مهار تورم در كشور هستيم اگر چه برخي كالاها و خدمات افزايش قيمت داشته است؛ اما شاهديم كه با درايت دولت يازدهم، رشد منفي 5/6 درصدي به صفر نزديك شده و تورم افسار گسيخته كاهش چشم‌گيري داشته است.
 

مظلومیان افزود: با شكسته شدن تحريم‌ها و گشايش‌هاي اقتصادي حاصل شده، فضاي بهتري براي كار و تلاش در كشور مهيا شده است.
 

رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس، مردم كشورمان را شايسته بهترين خدمات عنوان و ابراز اميدواري کرد با ادامه روند موفقيت‌هاي دولت، شاهد رفع مشكلات معيشتي مردم باشيم.
 

مظلوميان با اشاره به برخي از موفقيت‌هاي دانشگاه پيام‌نور در يكسال اخير بخصوص در توسعه كيفيت خدمات آموزشي و افزايش رشته‌هاي تحصيلات تكميلي، از تلاش‌ها و خدمات ارزنده كاركنان، اساتيد و مديران اين دانشگاه تقدير كرد.
 

وي با بيان اينكه كاهش تعداد دانشجويان در همه دانشگاه‌ها زنگ خطر جدي براي آموزش عالي است، گفت: بايد ضمن فراهم كردن امكانات وت سهيلات مناسب، جاذبه لازم را براي متقاضيان تحصيل در دانشگاه پيام نور فراهم كنيم.
 

رئيس دانشگاه پيام‌نور استان فارس از كاركنان و اساتيد دانشگاه پيام‌نور خواست تا با ارائه پيشنهادهاي خود، زمينه افزايش رضايتمندي دانشجويان و ارائه خدمات مطلوبتر به اين قشر مهم از جامعه را فراهم سازند.
 

مظلومیان با بیان اینکه بودجه‌هاي دولتي و درآمد حاصل از شهريه دانشگاه براي اداره اين دانشگاه بزرگ كافي نیست، حركت دانشگاه به سمت فعاليت‌هاي جديد را ضروري دانست.
 

وی در بخش پاياني صحبت‌های خود، افزايش سطح دانش، مهارت و توانمندي كاركنان را در راستاي ارائه خدمات مطلوب به دانشجويان مهم عنوان كرد و گفت: در سال جاري دوره‌هاي آموزشي ضمن خدمت در بخش‌هاي مختلف جهت همكاران اين دانشگاه در استان فارس برگزار خواهد شد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار