تجمع دانشجویی مقابل سفارت فلسطین برگزار شد
کد خبر:۳۵۱۷۹۲
دبیرکل تشکلهای اسلامی دانشجویی لرستان:
پیروزی مقاومت بر اسرائیل نقش راهبردی ایران در خاورمیانه را به استکبار جهانی اثبات کرد
دبیرکل تشکلهای اسلامی دانشجویی و فارغالتحصیلان لرستان با بیان اینکه پیروزی مقاومت بر رژیم غاصب اسرائیل بدون حمایت و پشتیبانی ایران امکانپذیر نبود، گفت: این پیروزی نقش راهبردی ایران در خاورمیانه را به استکبار جهانی اثبات کرد.
ابراهیم بارانی بیرانوند در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: حمایتهای ایران از رژیم سوریه و همچنین پشتیبانی کشورمان از عراق و اخیرا نیز حمایتهای صورت گرفته از مقاومت فلسطین که منجر به پیروزی مقاومت بر رژیم غاصب اسرائیل شد، نقش راهبردی ایران در خاورمیانه و جهان اسلام را به استکبار جهانی اثبات کرد.
وی با بیان اینکه در وقایع اخیر به دنیا اثبات شد که تنها حامی حقوق بشر اسلام شیعی و ایران است، افزود: در جریان کشتار مردم بیدفاع غزه سازمان ملل، مدعیان حقوق بشر و برخی از دولتها با سرپوش گذاشتن به جنایتهای اسرائیل نمره مردودی گرفتند؛ اما در مقابل بسیاری از مردم آزاده دنیا اعم از مسلمان و غیرمسلمان با نمایش خشم و انزجار خود از جنایتهای اسرائیل نمره قبولی گرفتند.
دبیرکل تشکلهای اسلامی دانشجویی و فارغالتحصیلان لرستان مقاومت جانانه مردم بی دفاع و مظلوم غزه در برابر رژیم غاصب اسرائیل را مایه سربلندی جهان اسلام دانست و گفت: مردم و دولتهای برخی از کشورهای به ظاهر اسلامی متاثر از افکار وهابیت و تکفیریها با سکوت خود در برابر جنایتهای اسرائیل ننگ ابدی را برای خود خریدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.