کد خبر:۳۵۱۹۴۴
يك استاد دانشگاه‌:

برخي با سخنراني‌هاي خود نيرو از كشتي انقلاب پياده مي‌كنند

يك استاد دانشگاه گفت: برخي با سخنراني‌هاي خود نيرو از كشتي انقلاب پياده مي‌كنند و با مقاله‌ها و عبارات به كار برده طوري رفتار مي‌كنند كه احساس نمي‌كنيم دلسوز انقلاب هستند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از مشهد، حجت‌الاسلام رضائيان امروز در جمع دانش پژوهان دوره خط امام در سالن اجتماعات اردوگاه دشت بهشت شانديز گفت: اگر ما در كشتي حكومت اسلامي موقعيت خود را ندانيم و يا اينكه بدانيم و نسبت خود را با سكان‌دار كشتي مشخص نكنيم در كوچك‌ترين طوفان‌ها و تكان‌ها يا از كشتي به بيرون پرت مي‌شويم و يا تنها مناظره كننده تلاش ديگران خواهيم بود.

 

وي افزود: هنگامي كه سكان كشتي در دست رهبري باشد و موقعيت را براساس شرايط دشوار قرار گرفتن كشتي در مسير آب مشخص نمايد ديگر همراهان كشتي بايد تحمل و صبر خود را براساس تدبير و صبر رهبرشان هماهنگ كنند تا در فراز و نشيب‌هاي پيش رو نه به كشتي آسيبي برسد و نه به ساكنان آن.

 

اين استاد دانشگاه با بيان اينكه همه مسائل كاربردي در سايه معرفت به ولي صورت مي‌گيرد، خاطرنشان كرد: اگر اين معرفت وجود نداشته باشد ما هر اندازه فن و هنر داشته باشيم ممكن است نتوانيم در شرايط لازم خود را از بلاها دور كنيم آنچنان كه نمونه‌هاي عيني جاماندگان از انقلاب اكنون در ميان خواص ما ديده مي‌شوند.

 

حجت‌الاسلام رضائيان با بيان اينكه قبل از رسيدن به معرفت ديني بايد معرفت پايه را بياموزيم، افزود: عصر جديد عصري است كه بايد يكسري مسائل ضروري را نسبت به آن بدانيم و با شناخت و حفظ سكانگر به شناخت خود و موقعيت خود نسبت به فرمانده بپردازيم و اگر اين چنين عمل نماييم احتمال دارد نسبت به رساندن اين دين به مقصد موفق شويم.

 

وي ضمن انتقاد از افرادي كه فكر مي‌كنند دين اسلام را به راحتي به دست آورده‌ايم، بيان كرد: علمايي كه در راه اين دين شهيد شدند بر گردن همه ما دين دارند از جمله آن عالمي كه سرش را به دليل حمايت از دين از ديوار يبرون كردند و آن قدر كشيدند كه از بدنش جدا شد و در دست نوشته‌هاي به دست آمده از اين عالم در زندان مي‌بينيم كه او آنچه را كه مي‌خواسته به عنوان زكات دينش به ديگران ترويج دهد از طريق خون خود با سوراخ كردن ناخنش بر برگه مي‌نوشته.

 

اين استاد دانشگاه گفت: اگر صداي آنان اكنون به گوش برخي نمي‌رسد بدانند روضه حسين خواندن و گريه بر درد حسين كردن راه‌حل مشكل ما نيست بايد بدانيم حسين (ع) براساس چه سلسله اصولي حاضر شد اين چنين مظلومانه قطعه قطعه شود و فرزندش را در عمر شش ماهه در راه خداوند فدا كند تا آب حيات اسلامي را امروز بر گلوي ما بريزند.

 

حجت‌الاسلام رضائيان به فرمايشات امام اشاره كرد و گفت: امام فرمودند حفظ نظام از اوجب واجبات است و اين يعني اينكه حفظ نظام مانند برپا داشتن نماز يك واجب است و شايد از آن هم واجب‌تر باشد زيرا هنگامي كه كشتي دارد به سوي كفر مي‌رود نماز خواندن شما آن اثري كه بايد بگذارد را نخواهد داشت.

 

وي ادامه داد: حكومت مانند ظرف است اگر اين ظرف آلوده باشد هر آنچه را كه پاك است آلوده مي‌كند پس بدانيد ولي فقيه كسي است كه حكومت اسلامي ما را از تبديل شدنش به يك ظرف آلوده دور مي‌كند و اگر پشتيبان آن باشيم مي‌توانيم روزي اميد داشته باشيم كه در سپاه اسلام در پشت نائب امام زمان (ع) به ياري امام زمان برويم.

 

اين استاد دانشگاه خاطرنشان كرد: هنگامي كه فتنه آرام شد بسيار اعتراض كردند چرا سران فتنه را محاكمه نمي‌كنيد پشتيبان ولي فقيه بايد بداند يك سكانگر خداخواه دوست ندارد نيرو از كشتي‌اش پياده كند و اميد دارد همه فرزندان او در اين كشتي متوجه اشتباه خود بشوند و به كشتي بازگردند.

 

وي خاطرنشان كرد:‌ شايد شرايط براي محاكمه سران فتنه مناسب نباشد و زمان بتواند همه چيز را به سود انقلاب اسلامي پيش ببرد برخي با سخنراني‌هاي خود نيرو از كشتي انقلاب پياده مي‌كنند و با مقاله‌ها و عبارات به كار برده طوري رفتار مي‌كنند كه احساس نمي‌كنيم دلسوز انقلاب هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار