محسن کوهکن در گفتگو با خبرنگار احزاب «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به عملکرد دولت در سه حوزه سیاست خارجی، فرهنگ و اقتصاد اظهار داشت: با توجه به اینکه مشی نظام و حاکمیت حمایت از مسئولان مربوطه در بحث مذاکرات است باید همراهی کامل در این زمینه را داشته باشیم لذا با در نظر گرفتن کارشکنیهای انجام شده علیه تیم مذاکره کننده و فعالیت دولت در این زمینه نمره قابل قبولی از این بخش دریافت خواهند کرد.
کوهکن با اشاره به عملکرد دولت در حوزه اقتصاد اضافه کرد: انتظار ما این بود تا وقتی برخی آقایان که مسئولیتی در دولت نداشتند و راهحل و پیشنهادهای خوب و سازنده را ارائه میکردند بعد از رسیدن به مسند قدرت هم بخشی از آن راهحلها را عملیاتی کنند و حداقل بخش قابل توجهی از دیدگاههای کارشناسی را پس از بررسی و ملاحظات قانونی در بخش اجرا ببرند.
وی افزود: پس از انتخاب وزرای اقتصادی دولت، امید ما بیش از آن بود که امروز در طول یک سال از عملکرد دولت ارزیابی میکنیم.
نائب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با تاکید بر اینکه دولت در حد تئوریک حرفهای خوبی را زده است، ادامه داد: دولت در مورد مسائل اقتصادی عمدتا باید جراح اقتصادی باشد و از دل جراحی اقتصاد، اقتصادی مبتنی بر مقاومت (اقتصاد مقاومتی) را بیرون آورد.
وی شهامت و شجاعت تصمیمگیری در برخی از زمینهها را مبرا از دولت دانست و اضافه کرد: به طور مثال در بحث واگذاریها و اصل ۴۴ که از مطالبات جدی مقام معظم رهبری هم بود عملکرد موثری از سوی دولت دیده نشد.
کوهکن تصمیمات مثبتی را در بحث هزینههای جاری و غیره از سوی دولت دانست و با بیان این مطلب که این تصمیمات کافی نیست، گفت: در بخش یارانهها تعادل مناسبی میان قشر مرفه و ضعیفتر دیده نشد اما نظام و دولت به پشتوانه قانون باید تصمیم بگیرند تا با توجه به عدم نیازمندی بخش مرفه و نیمه مرفه جامعه از دریافت یارانه، تعادل مناسب برقرار شود.
وی تصریح کرد: دولت در اوایل کار در بودجه سال ۹۳ در بخش اعتبارات وام مثبت خوبی درخواست کرد که آن هم مربوط به بحث پروژههای عمرانی بود اما باید هر چه زودتر روشن شود که اعتبارات پروژههای عمرانی در کجا هزینه شده و کژدار مریض کردن در این باره راهحل اقتصادی نیست.
نائب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری به بیکاری و رکود حاکم بر جامعه اشاره کرد و بیان داشت: رکود موجود در بخش تولید و صنعت آثاری بدتر از تورم خواهد داشت لذا با حل برخی مشکلات باید یک به یک موانع را از سر راه برداشت.
وی به فعالیتهای فرهنگی دولت اشاره کرد و با بیان این مطلب که انتخاب دکتر روحانی به عنوان فردی حوزوی و دانشگاهی انتظارات را بالا برد یادآور شد: انتظار بود بخشهایی از دغدغههایی که روحانیت و حوزویها داشتند توسط رئیس دولت برداشته شود اما در یک سال اخیر قدم مثبتی برداشته نشد.
کوهکن افزود: گاهی زیرمجموعهها در یک سال اخیر اقداماتی انجام دادند که منجر به افزایش دغدغهها شد لذا معتقدم نظام و متولیان امر فرهنگ باید جلو کسانی که ایجاد موانع میکنند را بگیرند و با هر روشی از جمله حکمت موعظه و... آن را رفع کنند.
نائب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری به مباحث مربوط به حوزه هنر و سینما اشاره و خاطر نشان کرد: باید در این حوزه دولت برنامهریزی قوی داشته باشد چرا که با برنامهریزی خط قرمزها برای فیلمسازان معین شده و نیازی نیست پس از صرف هزینههای گزاف فیلم ساخته شده به صورت قیچی شده از بین برود.