کد خبر:۳۵۲۴۷۸
حجت‎الاسلام قربانی در طرح ولایت لرستان:

ثبات نظام اسلامی در گرو تبعیت از ولایت فقیه است

مدرس دانشگاه شاهد تهران گفت: ثبات و استمرار نظام اسلامی در گرو تبعیت از ولایت فقیه است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، حجت‎الاسلام قربانی امروز در جمع دانشجویان دختر شرکت کننده در طرح ولایت استانی لرستان، ضمن اشاره به جایگاه ولی ولایت فقیه در نظام سیاسی اسلام گفت: ولی فقیه جانشین امام است و تبعیت از او نه تنها ثبات و استمرار نظام اسلامی را موجب میشود؛ بلکه همانگونه که تبعیت از امام سعادت دنیا و آخرت را به همراه دارد تبعیت از ولایت فقیه نیز موجب سعادت دنیوی و اخروی انسان می‎شود.

 

وی با طرح این سوال که آیا ولی فقیه انتخابی است یا انتصابی، تصریح کرد: مجلس خبرگان ولی فقیه انتخاب نمی‎کند، بلکه شخصی را که شرایط ولایت را داشته باشد کشف می‎کند؛ بنابراین ولی فقیه انتصابی است.

 

مدرس دانشگاه شاهد با بیان اینکه اکثر مراجع تقلید قائل به مطلقه‎بودن ولایت‎ فقیه هستند، گفت: اجرای احکام دین، صیانت از دین، رفع مشکلات جامعه و رفع تعارضات بین قوا از جمله وظایفی است که متوجه ولی‎ فقیه است.

 

قربانی یاداور شد: از لحاظ عقلی ضرورت اجرای قانون اقتضاء می‎کند که بر نظام اسلامی ولایت فقیه حاکم باشد و همچنین از نظر نقلی، روایات موجود حاکی از این است که پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (س) بر وجود ولی فقیه تاکید داشته‎اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار