باید در حوزه تولید علم و جنبش نرم افزاری از امکانات و ظرفیت دانشگاه استفاده کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۲۵۰۳
تاج الدینی در طرح ولایت آذربایجان غربی:

باید در حوزه تولید علم و جنبش نرم افزاری از امکانات و ظرفیت دانشگاه استفاده کرد

یک استاد دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی گفت: یکی از پایه‌های اصلی اقتدار، اقتدار علمی است و باید در حوزه تولید علم و جنبش نرم افزاری از امکانات و ظرفیت دانشگاه استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه،  سید رسول تاج الدینی روز گذشته در پنجمین دوره طرح ولایت استانی در جمع دانشجویان آذربایجان غربی ، بسیج دانشجویی را یکی از با طراوت‌ترین تشکل‌ها عنوان کرد و گفت: دانشگاه‌ها موتور محرک و کانون اندیشه و معرفت دینی هستند و باید گفت دانشگاه خاستگاه اصلی جنگ نرم است.

 

وی افزود: دانشگاه‌ها همیشه کانون توجه جریان‌های مختلف بوده، به طوری که دوستان به نوعی از فضای دانشگاه‌ها استفاده و بهره‌ می‌برند و دشمن نیز برای پیاده‌سازی اهداف شوم خود به دانشگاه و قشر دانشجو توجه ویژه داشته است.

 

این استاد دانشگاه،‌دانشگاه را کانون تحول دانست و تصریح کرد: یکی از پایه‌های اصلی اقتدار، اقتدار علمی است و باید در حوزه تولید علم و جنبش نرم افزاری از امکانات و ظرفیت دانشگاه استفاده کرد.

 

تاج‌الدینی با اشاره به مولفه‌های مکتب اسلام ادامه داد: معنویت و ولایت‌مداری از دلایل استقامت مردم ایران در مقابل جبهه استکبار بوده و خواهد بود.

 

وی تصریح کرد: هدف اصلی انقلاب ما مبارزه با استکبار است، چرا‌که ظلم از اهداف اصلی دشمن و حمایت از مظلوم و ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی دشمن هدف اصلی انقلاب اسلامی ایران است.

پربازدیدترین آخرین اخبار