کد خبر:۳۵۳۳۹۵
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد آباده:

عملکرد کنونی وزارت ارشاد نوعی تغییر در ارزش‌های حاکم بر جامعه است

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد آباده گفت: عملکرد کنونی وزارت ارشاد نوعی انقلاب فرهنگی و تغییر در ارزش‌های حاکم بر جامعه است.

علیرضا هاشمی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، پیرامون عملکرد وزارت ارشاد گفت: فرهنگ جزو دستاوردهای معنوی یک کشور محسوب شده و حفظ آن واجب است؛ در صورتی که عملکرد کنونی وزارت ارشاد نوعی انقلاب فرهنگی و تغییر در ارزش‌های حاکم برجامعه است.
 
 
وی تصریح کرد: عدم تذکر به عملکرد‌های شکل گرفته در یکسال اخیر در فضای فرهنگی جامعه نوعی چراغ سبز‌‌ برای وزارت ارشاد جهت ادامه روند کنونی است.
 


عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان فارس ادامه داد: شایعه پراکنی و ایجاد فضای نامطلوب رسانه‌ای نباید در اتخاذ تصمیمات مجلس تاثیر سو گذاشته؛ بلکه باید نمایندگان را در برخورد با این مقوله مصمم‌تر کند.
 


هاشمی گفت: به نظر می‌رسد دولت در برخورد با مقوله فرهنگ نوعی نرمش به خرج داده است همان طور که از سخنان رئیس جمهور هم می‌توان چنین مطالبی را برداشت کرد که هر کسی می تواند هر کاری را انجام دهد و به قول وی هیچ کسی را نمی‌توان به زور به بهشت فرستاد و این خود مصداق اسلام ترکیه‌ای است.
 

وی در پایان تصریح کرد: نمایندگان باید با تذکر به وزیر ارشاد این وزارتخانه را نسبت به روند در پیش گرفته در یکسال گذشته آگاه کرده و هوشیاری خود را نشان دهند و اگر وزیر ارشاد تذکرات نمایندگان مردم را در دستور کار قرار نداد، نسبت به استیضاح وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار