آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۳۴۱۰
حجت‌الاسلام زمانی در هشتمین همایش ملی «فضایل رضوی»:

فضایل رضوی به افتخار مشترک علمای شیعه و سنی مبدل شده است

معاون امور بین‌الملل حوزه‌های علمیه گفت: برادران اهل سنت در قالب مقاله و سخنرانی حضوری فعال در جشنواره‌های فضایل رضوی دارند؛ به طوری که فضایل رضوی به افتخار مشترک علمای شیعه و سنی مبدل شده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زاهدان، حجت‌الاسلام محمد حسن زمانی روز گذشته در هشتمین جشنواره ملی «فضایل رضوی» که در تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد، بیان داشت: در استان‌های مختلف ایران و چندین کشور دنیا توفیق یافته تا حضور پیدا کنم و امسال هم در این جشنواره حضور یافته‌ام.


وی افزود: ارادت و علاقه علمای اهل سنت به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) ریشه تاریخی دارد، علمای اهل سنت افتخار می‌کنند که از علاقه مندان به امام رضا (ع) قرار دارند.


معاون امور بین‌الملل حوزه‌های علمیه به دیدگاه اهل سنت به اهل بیت (ع) اشاره کرد و گفت: اهل سنت ارادت خاصی به اهل بیت(ع) بویژه به امام رضا(ع) دارند.


زمانی تصریح کرد: فضایل رضوی به افتخار مشترک علمای شیعه و سنی مبدل شده است و می‌بینیم که برادران اهل سنت در قالب مقاله و سخنرانی حضوری فعال در جشنواره‌های فضایل رضوی دارند.


وی با بیان اینکه اختلافاتی وجود دارد که ناشی از عدم آگاهی و اطلاع کافی از مواضع و دیدگاه‌های یکدیگر است، افزود: مجموعه اطلاعاتی که در 30 سال گذشته در زمینه نگاه اهل سنت در ارتباط با ارادت آنان به امام رضا(ع) به صورت میدانی و مطالعاتی انجام داده‌اند، حاکی از ارادت طیف اهل سنت به امام رضا(ع) دارد و کتب مختلفی نیز در این باره ارائه شده است.

 

معاون امور بین‌الملل حوزه‌های علمیه تصریح کرد: برادران اهل سنت اکنون و در برخی از موارد از ما تشیع جلوتر هستند و با نگاه نوین به مقوله امام رضا(ع) که در امت اسلامی به وجود آمده است، می‌توان محورهای مشترک بین شیعه و سنی را دست‌مایه و محور وحدت قرار داد.


زمانی در پایان به نقش سیاسی ابعاد فعالیت‌های امام رضا(ع) در این زمینه اشاره کرد و گفت: ایشان با حرکت‌های علمی خود به خورشید علمی امت اسلامی تبدیل شده است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار