آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۴۲۰۸
سرپرست دانشگاه شهركرد:

نظام اسلامي و آرامش و امنيت كشور خون‌بهاي شهدای انقلاب است

سرپرست دانشگاه شهركرد در دیدار با اعضاي هيأت علمي و كاركنان فرزند شاهد این دانشگاه گفت: نظام اسلامي و آرامش و امنيت كشور خون‌بهاي شهداي انقلاب و جنگ تحميلي است.
نظام اسلامي و آرامش و امنيت كشور خون‌بهاي شهدای انقلاب است

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، سرپرست دانشگاه شهركرد،  امروز صبح  به مناسبت 17 شهريور كه به عنوان روز شهدا نامگذاري شده در نشستي صميمي با اعضاي هيأت علمي و كاركنان فرزند شاهد دانشگاه ديدار كرد.
 

شامحمدي ضمن ابراز خرسندي از حضور در جمع فرزندان شهدا و گراميداشت ياد شهداي 17 شهريور، بر زنده‌نگه داشتن ياد و خاطره‌ي شهدا تأكيد كرد و افزود: نظام اسلامي و آرامش و امنيت كشور خون‌بهاي شهداي انقلاب و جنگ تحميلي است و هم‌اكنون نيز جامعه نيازمند اشاعه‌ي فرهنگ ايثار و شهادت است.
 

وی حضور در جمع فرزندان شاهد را فرصت مغتنمي براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و زمينه‌ساز جلوگيري از ايجاد فاصله با آن برشمرد و افزود: ما با گوش جان شنواي سخنان فرزندان شاهد و همچنين جامعه‌ي ايثارگر دانشگاه هستيم و اين ديدارها براي حفظ اين ميراث عظيم معنوي است.


خداداد پيرعلي، مشاور سرپرست دانشگاه در امور ايثارگران نيز در اين نشست گفت: بالغ بر يك پنجم جمعيت كاركنان و اعضاي هيأت علمي دانشگاه شهركرد را ايثارگران تشكيل مي‌دهند و اين افراد سرمايه‌هاي عظيمي براي كشور هستند و امنيت و اقتدار فعلي كشور مرهون تلاش آنها و پدران ايشان مي‌باشد. دكتر پيرعلي تصريح كرد: جمع‌آوري خاطرات ايثارگران دانشگاه و انتشار آنها در قالب كتاب به منظور الگوسازي و انتقال آن به نسل‌هاي آينده تأثير به‌سزايي در نشر فرهنگ ايثار در جامعه خواهد داشت.

گفتني است، در ادامه‌ي اين نشست كاركنان و اعضاي هيأت علمي فرزند شهيد به بيان خاطراتي از شهدا و همچنين طرح ديدگاه‌ها و دغدغه‌هاي خود پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار