به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از ساری، اسدالله دیوسالار امروز در اولین نشست تخصصی کارگروههای قرآنی نوزدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه پیامنور مازندران در ساری گفت: سابقه ولایتمداری، دین مداری و فعالیتهای مذهبی در استان مازندران بویژه شکل گیری جنبش علویان و نخستین پایگاه دولت شیعی در جهان نشان از وجود ظرفیتها و منابع انسانی غنی دینی و مذهبی بویژه فهم والای فرهنگ قرآنی است.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات قرآنی در دانشگاهها افزود: این قبیل مسابقات میتواند به اسلامی شدن محیط دانشگاهها و آشنایی و انس دانشجویان با آموزهها و مبانی قرآنی کمک کند.
معاون علمی- فرهنگی دانشگاه پیامنور مازندران ادامه داد: برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در دانشگاهها، در راستای تقویت و بالندگی فکری و تعالی دینی و بنیه مذهبی دانشجویان تأثیرات بسزایی دارد.
دیوسالار تصریح کرد: برگزاری مسابقات قرآنی در سطح دانشگاهها موجب شده تا علاقهمندان و فعالین حوزه قرآن به ادامه فعالیتهای خود دلگرمتر شده و همچنین موجب تشویق سایر مردم جامعه به سمت و سوی فعالیتهای قرآنی میشود.
وی شرکت در کلاسهای آموزشی قرآنی را موجب تغییر افکار و روحیات جامعه دانست و گفت: حضور در فعالیتهای قرآنی به ویژه برای دانشجویان میتواند فضای کلی جامعه را تغییر داده و موجب تقویت بنیه دینی جامعه در آینده کشور شود.
معاون علمی فرهنگی دانشگاه پیام نور مازندران بیان داشت: تلاش برای جذب نیروهای جوان و دانشجو در زمینه قرآن موجب سلامت جامعه شده؛ چرا که سرمایهگذاری در بحث فرهنگ دینی ضامن سلامت اخلاقی و تربیت قرآنی افراد است.
دیوسالار در پایان توجه مسئولان در زمینه فرهنگی را مانع از تاثیرگذاری تهاجم فرهنگی دانست و گفت: انس و الفت هرچه بیشتر نیروی جوانان خنثی کننده توطئه فرهنگی و دینی دشمنان است.