به گزارش خبرنگار حوزه سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو»، همزمان با سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم و به منظور حضور در دومین کنفرانس بین المللی افق نو "پروفسور کوین بریت" به ایران می آید.
وی از معروفترین شخصیتهای ضدلابی صهیونیست در آمریکا بوده و فعالیتش با سخنرانیها و برگزاری همایشهای دانشگاهی نقش عمیقی در افشای ریشههای لابی صهیونیست در ایالت متحده آمریکا داشته است.
پروفسور کوین بریت از آمریکا استاد سابق مطالعات اسلامی و عربی دانشگاه ویسکانسین، مؤلفِ آثار متعدد، پژوهشگر مسائل مربوط به حملات 11 سپتامبر، کارشناس ارشد مسائل سیاسی و یکی از مؤسسین انجمن اتحادیهی مسلمان-مسیحی-یهود است که امسال برای حضور در کنفرانس افق نو به تهران سفر می کند.
کنفرانس بین المللی افق نو در راستای جشنواره بین المللی فیلم مقاومت قرار است از 6 تا 9 مهر در ابعاد بین المللی در قالب دوازده محور و با موضوعاتی چون: تشابهات نازیسم و صهیونیسم، جنایات آمریکا و صهیونیسم در جهان، هالیوود و لابی اسرائیل، نقش صهیونیزم و عربستان سعودی در تفرقهافکنی و جنایات گروههای تکفیری، بیداری اسلامی، اسلام هراسی و ایران هراسی، هالیوود و تروریسم، حقوق بشر و دمکراسی، سلاح هسته ای، معرفی شهدای مقاومت و شخصیتهای آزادیخواه جهان، تبیین مبارزات و جنبشهای آزادیبخش و جریان های مقاومت در برابر ظلم و ریشهیابی جنبش مردمی 99% آمریکا و ... در تهران برگزار شود.
شایان ذکر است کوین بریت در سال 1959 در شهر مدیسن به دنیا آمد. دههی 90 پس از دریافت مدرک کارشناسی ادبیات انگلیسی و ادبیات فرانسه از دانشگاه سانفرانسیسکو با یک خانم مراکشی مسلمان ازدواج کرد. در سال 1992 مذهب خود را از یونیتارین به اسلام تغییر داد. در سال 1995 به دانشگاه ویسکانسین – مدیسن بازگشت و وزارت خارجه آمریکا به مدت یک سال در 1999 بورسیه تحصیل فولبرایت در مراکش را به وی واگذار کرد.
در سال 2004 در حالی دکتری زبانهای خارجی و ادبیات با گرایش فلکلور را از دانشگاه ویسکانسین – مدیسن گرفت که تز دکتری خود را در زمینهی قدیسین مراکشی ارائه داده بود. بریت انگلیسی، فرانسه، عربی، تمدن آمریکایی، علوم انسانی، ادبیات آفریقایی، فلکلور و اسلام را در کالجها و دانشگاههای منطقهی سانفرانسیسکو بای، پاریس و مدیسن تدریس کرده است.
وی استاد دانشگاه است و به دین اسلام گرویده است. وی عضو گروه تحقیق بر 11 سپتامبر (SPINE) و نیز عضو مؤسس اتحاد مسلمان، یهود، مسیحی (MUJCA)میباشد که پس از قضایای 11 سپتامبر، در 30 اکتبر 2004 با هدف بهبود بخشیدن به گفتگوی ادیان همزیستی و درک تأسیس شد.
در آوریل 2005 زمانیکه وی دکتر دیوید ری گریفین را در کنفرانسی با حضور 450 نفر، در مدیسن مرکز ایالت ویرکانسین معرفی کرد مورد توجه ملی قرار گرفت. این گفتگو در تلویزیون C-Span نشان داده شده است.
پاییز 2006 بریت مقدمه "اسلام: دین و فرهنگ " را تدریس میكرد. وی در حین یك جلسه در مقطع کارشناسی مطرح کرد از 16 هفته میخواهد یک یا دو هفته را به حملات 11 سپتامبر تروریسم و جنگ با ضد تروریسم اختصاص دهد. این موضوع زمانی بسیار خبرساز شد كه همه متوجه شدند بریت میخواهد به تئوری توطئهی درونی بپردازد. بررسی داخلی دانشگاه نشان داد اگرچه آقای بریت دیدگاههای مختلفی را بررسی كرده اما هرگز به مطرح كردن نظر شخصی خود در كلاس درس نپرداخته است. پروفسور کوین بریت در زمینه های متعددی چون موضوعات از جمله: جنگ علیه تروریسم، فریب و ریا در تاریخ آمریکا، کنترل ذهن و دموکراسی آمریکایی، نظم نوین جهانی چیست؟، قتل های سیاسی آمریکا از 1963، اسرائیل: مطالعه موردی دورویی تروریسم مقالات بسیاری تألیف کرده است.
همچنین در سیزدهمین جشنواره بینالمللی مقاومت علاوه بر کشورهای سوریه، هند و روسیه کشور ترکیه نیز به میزبانان جشنواره در خارج از کشور اضافه شد. بخش چشم انداز سینمای مقاومت امسال همزمان با برگزاری جشنواره قرار است در چند کشور آسیایی و اروپایی برگزار شود و تاکنون برگزاری آن در چند کشور قطعی شده است.
معرفی و شناسایی هنر و سینمای مقاومت و پایداری جهان اسلام و نشان دادن افق نیازها و ضرورت ها از اهداف این برنامه است که توسط جشنواره مقاومت، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و موسسه رسانه های تصویری برگزار می شود.
شایان ذکر است سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت با رویکرد مقاومت، بصیرت و شکوفایی در گستره «سینمای ایران» و «سینمای بین الملل» در قالب بخشهای مختلف فیلم های سینمایی، سینمایی ویدیویی، کوتاه، مستند، چشمانداز سینمای مقاومت ایران، نشستهای تخصصی و بزرگداشت سینماگران عرصه انقلاب و دفاع مقدس و برنامههای جانبی همزمان با هفته گرامیداشت دفاع مقدس در ایران و چند کشور جهان برگزار می شود.