آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۶۵۹۹
به بهانه انتشار آلبوم "مرکز" سامی یوسف؛

با مشهورترین مسلمان بریتانیا آشنا شوید: سامی یوسف؛ ستاره‌ای که خود را خدمتگزار مردم می‌داند/ اظهارنظرهای صریح "سامی یوسف" در حمایت از مردم سوریه و فلسطین

سامی یوسف با آلبوم‌هایی که ارائه کرد و استقبالی که از این آلبوم‌ها صورت گرفت از سوی مجله تایم "بزرگترین ستاره راک جهان اسلام" و و از سوی گاردین "مشهورترین مسلمان بریتانیایی جهان اسلام" نام گرفت. مجله "مطالعات رسانه‌ای فراملی" (TBS) نیز در مقاله‌هایی، موزیک ویدئوهای سامی را به عنوان نماد مثبت‌اندیشی و معناگرایی و موسیقی او را به عنوان جایگزین و رقیبی برای جریان غالب موسیقی غربی معرفی و او را تحسین کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه هنر و ادب «خبرگزاری دانشجو»، سیامک رادمنش مشهور به "سامی یوسف" خواننده جوان در سال 1980 در تهران به دنیا آمد. او که فرزند بابک رادمنش، ترانه‌سرا و موزیسین مشهور ایرانی است در سه سالگی به همراه خانواده به انگلستان مهاجرت کرد و در لندن بزرگ شد. سامی یوسف در 18 سالگی به مدرسه موسیقی لندن (Royal Academi of Music) رفت و در آنجا تحصیلات آکادمیک خود را در عرصه موسیقی ادامه داد.

 

شروع راه با "المعلم"،‌ آلبومی که او را در ایران مشهور کرد

 

سامی یوسف در سال 2003 اولین آلبوم خود را با نام "المعلم" منتشر کرد. این آلبوم راک در همان سال با فروشی معادل 7 میلیون نسخه به صدر جدول آلبوم‌های پر فروش آمریکا و اروپا رسید. علاوه بر این، در کشورهای عربی، شمال آفریقا، مصر و ترکیه نیز با استقبال زیادی مواجه شد. این آلبوم بیشتر بر پایه اناشید و نواهای مذهبی استوار بود و موسیقی نقش پر رنگی نداشت.

 

یک سال بعد، سامی که در اولین تجربه خود موفقیت خوبی به دست آورده بود آلبوم "امت من" را منتشر کرد. این آلبوم بر پایه ملودی‌های مشهور ایرانی ساخته شده و روی آنها کلام مذهبی قرار داده شده بود. ترانه "عید" بر روی ملودی منتظرت بودم آهنگی با صدای داریوش رفیعی ساخته شد. قطعه "حسبی ربی" که کلیپ زیبایی هم برای آن تدارک دیده شده بود از ملودی "ملا ممد جان" که یک ملودی فولکور خراسانی است نشات گرفته و آهنگ "مناجات" متعلق به مرحوم تجویدی است. همچنین ترانه "غار حرا" نیز بر روی ملودی "ممد نبودی ببینی" که سرودی حماسی درباره آزادسازی خرمشهر است ساخته شده است.

 

پخش این ویدئو موزیک در برنامه "کوله پشتی" که در آن زمان یکی از پر بیننده ترین برنامه های تلویزیون ایران بود، باعث شهرت و محبوبیت سامی یوسف در ایران شد. شهرتی که نام "المعلم" را جزو پر بازدید ترین کلمات گوگل در سرچ کشور ایران کرده بود.

 

 

ادامه راه: سامی مشهور ترین موسیقی‌دان مسلمان می‌شود

 

در سال 2008 آلبوم "بدون تو" از سامی یوسف وارد بازار موسیقی شد که به گفته خودش بدون اجازه او و به صورت نسخه کامل نشده عرضه شد. این آلبوم شامل ترانه‌هایی درباره هویت مسلمانان و تاثیرات منفی جهانی شدن بود. در این آلبوم همچنین، آهنگی که برای فیلم "بادبادک‌باز" ساخته، قرار داده شده بود.

 

سومین آلبوم رسمی سامی یوسف که در سال 2010 منتشر شد "هر جا که هستی" نام داشت. این آلبوم در کشورهای چون انگلستان، مصر، آفریقای جنوبی و امارات متحده عربی، از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ ضبط شده است. سامی یوسف در این آلبوم چهار قطعه که با را موزیک ویدئو همراه است منتشر کرده که این چهار موزیک ویدئو عبارتند از: "به سویم آمدی"، "شفا"، "در هر قطره اشکی، او آنجاست " و "مرا نیرومند ساز".

 

سال 2012 نیز چهارمین آلبوم سامی یوسف با نام "سلام" منتشر شد. در این آلبوم سامی ترانه  “Dryer land” را به همراه پدرش همخوانی کرده است. یکی از معروف‌ترین آهنگ‌های سامی یوسف ترانه "مادر" نام دارد که به زبان فارسی اجرا شده است. او پیش از این، ترانه مادر را به زبان‌های انگلیسی، ترکی و عربی اجرا کرده بود.

 

 

چند روز قبل یعنی در 12 سپتامبر 2014 نیز آخرین آلبوم سامی یوسف با عنوان "مرکز" (The Centre) منتشر شد. در این آلبوم یک قطعه به زبان فارسی با عنوان "جان جانان" وجود دارد. غیر از این قطعه، سامی یوسف در چهار اثر خود به زبان فارسی خوانده و برای دو اثر "مادر" و "به سویم آمدی" موزیک ویدئو نیز ساخته است.

 

بیشتر ترانه‌هایی که سامی اجرا می‌کند را استاد بارا کریخی (Bara Khrigi) سروده است اما بعضی از ترانه‌ها هم توسط خودش سروده شده که از آن میان می‌توان به ترانه‌های "امت من" و "مادر" اشاره کرد.

 

 

"گاردین" اعلام می‌کند: سامی "مشهورترین مسلمان بریتانیایی جهان اسلام"

 

 

سامی یوسف با آلبوم‌هایی که ارائه کرد و استقبالی که از این آلبوم‌ها صورت گرفت از سوی مجله تایم "بزرگترین ستاره راک جهان اسلام" و و از سوی گاردین "مشهورترین مسلمان بریتانیایی جهان اسلام" نام گرفت. مجله "مطالعات رسانه‌ای فراملی" (TBS) نیز در مقاله‌هایی، موزیک ویدئوهای سامی را به عنوان نماد مثبت‌اندیشی و معناگرایی و موسیقی او را به عنوان جایگزین و رقیبی برای جریان غالب موسیقی غربی معرفی و او را تحسین کرد.

 

همچنین، موفقیت‌های او توسط دانشگاه روهمپتون در جنوب غربی لندن مورد تقدیر قرار گرفت و سامی به عنوان اولین و جوان‌ترین مسلمان دریافت کننده جایزه دکترای افتخاری به خاطر "ایفای نقش فوق‌العاده در زمینه موسیقی" برگزیده شد. با دریافت این جایزه او در کنار افراد مشهوری مانند مارک تواین، جی.کی رولینگ و رابرت فراست قرار گرفت که همچنین یکی از سه موسیقی‌دان جهان شد که تاکنون این جایزه را دریافت کرده‌اند.

 

 

با وجود این موفقیت‌های بین‌المللی خود سامی یوسف تعبیر مجله تایم را که از او به عنوان "ستاره راک جهان اسلام" نام برده قبول ندارد و معتقد است: «این یک توصیف نادرست از من و کارهای من در موسیقی است. من یک «ستاره راک» و در هیچ حالتی یک «ستاره» نیستم. من یک خدمتگزار معمولی هستم که تا جایی که از دستم بر‌می‌آید در این زمینه زیبا، یعنی موسیقی فعالیت می‌کنم. البته، من فکر نمی‌کنم که این عنوان با نیت بد یا منفی گذاشته شده باشد. غرب، اغلب همه چیز را از دریچه و چشم‌انداز خودش می‌بیند و از درک دیگر نقطه نظرات و رویکردها باز می‌ماند. به‌عنوان مثال، خیلی از مردم ساکن در غرب (به‌ویژه در زمینه روزنامه‌نگاری و رسانه)، نمی‌توانند درک کنند که چرا وقتی یک نفر راجع به عقاید و ایمانش می‌خواند، می‌تواند این همه «موفقیت» کسب کند و طرفداران زیادی داشته باشد. واقعیت این است که اگر هم من به «موفقیتی» نایل شده‌ام یا «طرفدارانی» دارم، به خاطر موسیقی من نیست، بلکه به خاطر برکتی است که از سوی آن حقیقت خدا و پیامبر شریفش به من نایل می‌شود. تمام احترام و برکت من در پرتو این نیروها حاصل می‌شود».

 

 

فعالیت‌های انسان‌دوستانه: حمایت از مردم سوریه، آفریقا، فسلطین

 

سامی یوسف یک هنرمند تک بعدی نیست و علاوه بر موسیقی فعالیت‌های دیگری نیز انجام می‌دهد. او در ماه آگوست سال جاری به عنوان سفیر جهانی علیه گرسنگی به برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد پیوست. سامی پیش از این در راستای تأمین کمک غذایی به آوارگان سوری در اردن بازدید کرده است. او همچنین درآمد حاصل از فروش آثار خود را برای حمایت از اقدامات برنامه جهانی غذا برای مقابله با خشکسالی در منطقه شاخ آفریقا در سال ۲۰۱۱ اهدا کرده و اخیراً یکی از ترانه‌های خود را به بازماندگان طوفان هایان که سال گذشته در فیلیپین به وقوع پیوست، اختصاص داده است.

 

 

او همچنین اولین اولین سفیر جهانی "صِلَتِك" است که یک طرح ابتکاری در کشور قطر برای ترویج مهارت‌های کارآفرینی و دسترسی آزاد به سرمایه و بازار به منظور ایجاد شغل در مقیاس وسیع در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا می‌باشد. در کنسرت Live8  او در ومبلی ارنا، میلیون‌ها پوند برای قربانیان منطقه جنگ‌زده دارفور جمع‌آوری شد. سامی همچنین ابتکار عمل را برای همکاری نزدیک با «نجات کودکان» ــ مؤسسه خیریه تحت حمایت سازمان ملل متحد ــ بدست گرفت و جهت کمک به ارتقاء روحیه قربانیان سیل سال ۲۰۱۰ پاکستان و تک‌آهنگ خیریه‌اش به نام «ندایت را می‌شنوم" را برای حمایت از آنها اجرا کرد که این تک‌آهنگ به نماد کمپین‌های اطلاع‌رسانی تحت هدایت دفتر سازمان ملل متحد برای هماهنگی امور انسان‌دوستانه، بی‌بی‌سی و سی‌ان‌ان تبدیل شد.

 

واکنش سامی به حمله اسرائیل به لبنان: "اسلام پیروز میشود؛ طلوع نزدیک است"

 

سامی یوسف علاوه بر انجام فعالیت‌های خیرخواهانه نسبت به مسایل سیاسی نیز بی تفاوت نیست. به عنوان مثال زمانی که حمله اسرائیل به جنوب لبنان آغاز شده بود سامی یوسف در حمایت از لبنانی‌ها در کنسرت خود در لس آنجلس از پیروزی بزرگ اسلام صحبت به میان آورد و گفت" طلوع نزدیک است".

 

 

حضور در کنفرانس مطبوعاتی با چفیه فلسطینی

 

سامی یوسف همچنین وقتی در بخش پایانی تور جهانی خود به یمن سفر کرده بود با چفیه فلسطینی - كه به نوعی نماد حماس است- در كنفرانس مطبوعاتی اش ظاهر شد كه سفارت انگلیس نسبت به این مساله واكنش شدیدی نشان داد. آن‌ها از دولت یمن خواستند تا كنسرت سامی را در این كشور لغو كند. اما نهایتا این كنسرت با تاخیر و در تاریخ 4 دسامبر در تالار المدینیه صنعا و در حضور دو هزار نفر از هواداران سامی با شور و حال خاصی برگزار شد. حدود 1200 نفر از حاضران در این كنسرت، زنان و كودكان یمنی بودند كه عشق و علاقه‌شان به یوسف را با صدا كردن مداوم نام او نشان می‌دادند.

 

 

به طور کلی، سامی یوسف از اظهارنظر صریح درباره سیاست ابایی ندارد و به راحتی در مورد حق زنان مسلمان برای استفاده از حجاب نیز سخن می‌گوید. همسر او مریم نیز دختری آلمانی است که به تازگی مسلمان شده و با حجاب در کنار سامی یوسف ظاهر می‌شود.

 

فعالیت‌های اسلامی سامی یوسف به همین جا ختم نمی‌شود. او به همراه گروه Awakening (بیداری) که ضبط موسیقی او را برعهده دارند بنیادی را به نام "کاوش در اسلام" را پایه‌گذاری کرد که هدف آن از بین بردن سوءتفاهم‌ها و کلیشه‌های رایجی است که در برنامه‌های رسانه‌ای پیرامون اسلام وجود دارد. به عنوان مثال این بنیاد با کمک موسسه you Gov نظر سنجی‌هایی را با هدف پی بردن به 5 سوء تفاهم رایج درباره اسلام اجرا و سپس سعی خواهد کرد که به نوعی آنها را حل و فصل کند. هر چند بعد ها و به خاطر نگاه افراطی این گروه،‌ سامی از آن ها جدا شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مسعود
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۷
ممنون از مطلبتون یادش بخیر یه زمون دیوونش بودم . خیلی با بصیرته موزیک سوریه اش دو سال پیش تهیه شده بود اون موقعی که پرده از نقاب این داعشی ها هنوز نیفتاده بود
19
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۹
احسنت به نگاه زیبای شما... مقاله خیلی عالی بود. من عاشق صدا و آثار و اخلاق بی نظیر سامی یوسفم... نمونه یک هنرمند واقعی. کسی که تو غرب بزرگ شده اما مسحور جاذبه های کاذب غرب نشده. با این آلبومش که دیگه واسه ایرانیا سنگ تموم گذاشت. سامی یوسف عاشق ایران و محب اهل بیته... امیدوارم هرچه زودتر ایران ببینیمش... مطمئنم اگه ایران بیاد اتفاقات خیلی خوبی براش می افته...
16
0
ناشناس
۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۷:۴۴
سلام کدوم از ترانه هاش ذرمورد اهل بیت بوده که فهمیدی محب اهل بیته دوم اینکه نمخوام غیبت کنم اماسامی یوسف با اینکه مسلمانه ولی خیلی چیز ها رو تو کلیپ هاش رعایت نمیکنه مثلا چند تا کلیپ از یه سایتی دانلود کرده بودم که تازه ساخته شده بود از مردم مختلف جهان استفاده کرده بود که کارشو قشنگ کنه اما پوشش چند تا از زن ها و یه سری از کار هایی که انجام میدادند واقعا زشت و در حدیه کلیپ اسلامی نبود در صورتی که کلیپ های اسلامی حداقل باید از اشخاص مسلمان یا حداقل افرادی با پوشش سالم استفاده باشد
ولی در کل شخص خوبیه
ناشناس
۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۷
دوست عزیز! اولا: من حدود ده ساله کارای سامی یوسف و دنبال می کنم، می شناسم که میگم. ثانیا: اصلا شما پدر سامی یوسف رو می شناسید؟! می دونید بعد از انقلاب و قبل از مهاجرت از ایران کارمند صدا وسیما بوده و آهنگ های زیادی برای صدا و سیما ساخته، از جمله آهنگ خلبانان، حسین که بود؟ و... آیا آدمی که پدرش برای امام حسین آهنگ خونده در دایره لغت شما محب اهل بیت محسوب نمیشه؟! اکثر اوقات صلوات هاش به طور کامله، در کلیپ "اسماء الله" هم این رو نشون میده، نمایندش در ایران هم صراحتا گفت که سامی یوسف بسیار به پیامبر و اهل بیت علاقه منده...
ناشناس
۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۲
ادامه... ثالثا: سامی یوسف هیچ وقت ادعای خواننده اسلامی بودن نکرده و اگه یادتون باشه تو مصاحبش با شبکه 3 در دوبی هم اینو گفت، گفت که من خواننده اسلامی نیستم، بلکه به خاطر علاقه ای که دارم گاهی برای مفاهیم اسلامی هم می خونم. ما نباید از جوونی که تو یک خانواده به لحاظ مذهبی متوسط و در فضای غرب با فرهنگ غرب بزرگ شده در حد یک مرجع تقلید توقع داشته باشیم! اصلا شما می دونید سامی یوسف با آهنگاش چند نفرو مسلمون کرده؟! کتابشم که منتشر شد! توی جو اسلام هراسی غرب چه چهره مثبتی از اسلام ارائه کرده؟! در حالی که می تونست خیلی راحت مسیر دیگه ای رو بره... همون مسیری که خواننده های ما میرن! بله... اینا نقاط قوت و ارجحیت سامی یوسف به سایر خواننده هاس!
ناشناس
۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۱
سلام اگه خوب هم دقت کنید توی اسماء الله،2تا صلوات میفرسته تو اولیش صلوات بر آل محمد هست(شیعه)تو دومی صلوات بر اصحاب محمد(سنی)توی یه ترانه دیگش که اول ترانه شو با صلوات آغاز میکنه(تو تلویزیون هم خیلی پخش شد)در انتهای صلوات هم آل محمد میگه وهم اصحاب محمد
در ضمن سامی یوسف اگه توی ترانه معلمشو رو نگاه کنی نمازشو به صورت سنی ها ادا میکنه (که من واقعا نمیدونم اگه شیعه است برای چی
به شکل سنی ها نماز خوند
ناشناس
۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۵
بله.. سامی یوسف ظاهرا اینطور نشون داده که سنیه! ولی ما مستندات دیگه ای هم دیدیم که ممکنه شیعه باشه... تازه سامی یوسف اسلام رو از 4 تا جوون سنی از جمله بارا پسر راشد الغنوشی (رهبر تونس) یاد گرفته! عمق شناختش از اسلام به اندازه من و شما نیست! ولی تشنه حقیقته.. به هر حال خود من تا الان درباره مذهب سامی یوسف هنوز به قطعیت نرسیدم و قضاوت نمی کنم. حتی اگر هم صد در صد قبول کنیم که اهل سنته بازم همین که به دنبال وحدته خودش جای تقدیر داره. هر خواننده ای این بصیرت و نداره. ترانه هاشم اینقد پر مغز و زیبا هستن که تقریبا هر ذائقه ای رو جذب کنه...
ناشناس
۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۰
مثلا در موزیک ویدئو "Make Me Strog" که یک برش از زندگی شخصی سامیه میگه: خدایا حق را از باطل به من نشان بده... به من نور(حقیقت) بده... مرا قوی کن... می دانم که جاده (زندگی) طولانی است. یا در "ترانه امت من" میگه: برادران و خواهران مسلمان من، بیایید مبارزه، تلاش و دعا کنیم، اگر ما خواهان بازگرداندن شکوه به راهش(پیامبر) هستیم. سامی یوسف در غربی که موسیقی جزء لاینفک زندگی مردمه داره از موسیقی به عنوان یک ابزار استفاده می کنه و پرچم اسلام رو بالا گرفته. شما یک نفرو تو کشور معرفی بکنید که مضامین کارهاش مثه سامی یوسف زیبا، قوی و آرامش بخش باشه، من همین الان ازش حمایت می کنم... اگرم نقدی به بعضی کارهای سامی وارد هست، به خاطر سادگی و عدم آگاهیش تو اون زمینه هست نه قصد و غرض قبلی...
ناشناس
۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۵
ولی من مطئن نیستم تو ایران وضع براش خوب باشه... هم جو هنری اینجا داغونه که خوب و بدش درهمه... یعنی اونجا سامی میدونه با کی طرفه ولی اینجا بیاد کیچ میشه... مشکلات زیادی تو فعالیت هنری اینجا وجود داره... یکی از یکی خوشش میاد برا اون یکی میزنه....خلاصه دردسر زیاده.... امیدوارم که براش مشکلی پیش نیاد وقتی اومد! روشنفکرنماهای افراطی و مذهبیون افراطی ام میتونن دردسرساز بشن... و بخاطر ضعف های سامی حسابی اذیتش کنن... روشنفکرا بخاطر مذهبی کار کردن سامی و مذهبیون افراطی بخاطر برخی رفتارهای ناآگاهانه سامی... یعنی به جای جذب دفعش می کنن... خیلی بده...

از طرفی ایشون قطعه ای برای امام رضا خوندن که نمیدونم پخش شده یا نه... فقط شنیدم خوندن...
ناشناس
۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۰
علت اینکه تو کلیپی دیدید ایشون اینطور نماز می خونن بخاطر اینه اوایل کارشون با سنی های افراطی کار می کردن به گفته پدرشون که ایشون و به سمت و سویی دیگر برده بودن در حالی که ایشون شیعه زاده هستن و کلا شیعه بودن و هستن... ولی بعد ایشون از اونها جدا میشه دقت هم کنید سنی افراطی بودن نه سنی محترم... چرا همیشه ما دنبال حاشیه ایم؟ میدونید چی اهمیت داره همین که تونسته با کاراش عده ای رو با اسلام آشنا کنه و به اسلام علاقه مند کنه.... تونسته چهره مثبت از اسلام و برخلاف تبلیغات نشون بده....طی این سالها...

با وجود تمام ایراداتی که مطرح شده و ازش صحبت شده... در جاهای مختلف که مثلا ایشون فلان برنامه با مجری زن دست داده و اینها... شاید عدم آگاهی ایشون از برخی مسائله شاید تم مذهبی خانواده در سطح عالی نبوده!
رزا
United States of America
۲۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۵
تا حالا کارشو نشنیده بودم.مشتاق شدم.ممنون.
به قول بالایی با بصیرت به نظر میاد.جمله طلوع نزدیک است....این جملش نشان دهنده افکار این هنرمنده.همیشه پیروز و سربلند بمونه
8
0
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۶:۳۵
سلام
دوسش داشتم ولی از وقتی که دیدم توی یه کلیپ با یه خانم میخونه نظرم نسبت بهش عوض شد
2
5
ناشناس
۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۱
کدوم کلیپ؟ منظورتون قطعه "You came To Me" هست؟! اون یک هم خوانی بود اونم با یک خواننده غیر مسلمون! علتش هم اینه که متاسفانه سامی یوسف شناخت و اطلاعاتش نسبت به اسلام و احکام اسلام خیلی عمیق نیست، البته بزرگ شدنش در غرب هم مزید بر علته... حالا نه که خواننده های ما که در قلب تشیع جهان بزرگ شدن خیلی قدیسن؟! سامی یوسف اگه تو ایران بزرگ می شد، احتمالا تا الان مرجع تقلید شده بود... بازم دم سامی یوسف گرم...
ناشناس
۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۲
ما نمی گیم سامی یوسف بی اشکاله و هیچ نقدی بهش وارد نیست! قطعا سامی یوسف هم نمره اش صد نیست و نقاط قوتی داره و نقاط ضعفی... حرف من اینه که ما دید صفر و صدی نداشته باشیم و با چند اشتباه خدمات خوب فرد رو نادیده نگیریم و طرف رو تکفیر نکنیم و منصف باشیم! هیچ انسانی بی عیب و نقص نیست...
ناشناس
۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۴
سلام سامی یوسف خوانده اسلامی هستند و به خاطر ترانه های دینی مشهور شدند این کسانی که شما داخل کشور یاد میکنید خواننده دینی نیستند خواننده پاپ هستند مردم از خواننده دینی خیلی انتظار دارند تا خواننده غیر دینی
حسن
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۶:۵۹
مقاله ی جالبی بود اما کاش با خوانندگان وطنی مقایسه اش می کردین
با خوانندگانی که بعد دیگر فعالیت هاشون سگ بازیه !!!
12
0
ناشناس
۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۳
بله وقتی عملکرد یک خواننده غربی مثه سامی یوسف با خواننده های به اصطلاح مسلمان کشور ما مقایسه بشه، معلوم میشه کی مسلمون تره! نمی دونم اگه اینا جای سامی یوسف بودن و موفعیت و وجهه جهانی سامی یوسف و داشتن الان از کجاها سردرآورده بودن!
ناشناس
۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۱
سامی یوسف ایرانی هستن....این موضوع رو جالب تر میکنه... و قابل مقایسه تر با داخلی ها... در حالی که ایشون در خارج از کشور تربیت شدن اما... واقعا خدا در راه اسلام قدرتمندترشون کنه و گام هاشون و مستحکم تر... انشاالله....
JFAC
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۳
سلام؛
بهترین خواننده ی جهان اسلام !
واقعاً کارشون حرف نداره.
خدا حفظش کنه
8
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۳
اولین خواننده ی پاپ وارزشی مسلمان در جهان....
برای سلامتیشون صلوات
10
0
سیامک
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۰۱:۲۲
سیامک یوسف ایرانیه و ادامه دهنده راه عمر خیام و مولوی و محمد ابوبکر زکریای رازی و امام ابوحنیفه هس
4
4
ناشناس
۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۵
عزیزم ایشون شیعه هستن
ناشناس
۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۴
عزیزم اون زمان که شما سامی یوسف رو به نفع خودتون تصاحب می کردید و هی پز سنی بودنش رو می دادید گذشت! با مصاحبه ای که استاد بابک رادمنش، پدر سامی یوسف انجام داد دیگه حجت بر همه تمام شد که سامی شیعه و شیعه زاده است... ان شاءلله به زودی آهنگش برای امام رضا هم منتشر میشه می بینید...
نرگس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۱:۵۱
دوستان من مژده سامی یوسف در آلبوم جدیدش یک آهنگ راجع به اهل بیت خونده . به نام ان فی الجنه
3
1
پربازدیدترین آخرین اخبار