به گزارش "خبرگزاری دانشجو"، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با صدور بیانیهای در محکومیت تشکیل ائتلاف بین المللی به اصطلاح علیه داعش اعلام کرد: کشورهایی که امروز میخواهند به جنگ داعش بروند, خودشان از حامیان دیروز داعش بودند.
متن کامل این بیانیه به شرح ذیل می باشد:
بسم الله الرحمن الرحیم
و مکروا مکرالله و الله خیرالماکرین
جهان سیاست در عصر کنونی تا اندازه زیادی به غار افلاطون شباهت دارد, به عبارت دیگر بیشتر مردم از طریق تبلیغات رسانهای تنها با ظواهر حوادث سیاسی آشنا میشوند, این رسانهها با استفاده از شیوههای پیچیده و فریبنده تحلیل, فهم و برداشت جانبدارانه خود را از وجه پنهان این حوادث در ذهن و اندیشه مخاطبین القا مینمایند.بدیهی است در این شرایط, بهترین راه مصون ماندن از تاثیر تبلیغات مسموم, افزایش آگاهی و تقویت قدرت تحلیل و بصیرت سیاسی است.
تشکیل ائتلاف بینالمللی علیه داعش به این معنا, یک اقدام روابط عمومی است که آمریکا پس از کشته شدن دو تن از اتباعش در عراق با هدف جلب نظر افکار عمومی داخلی و خارجی و نمایش دوباره به اصطلاح اقتدارش تصمیم به تشکیل چنین ائتلافی گرفت تا از سوی احزاب مخالف, باراک اوباما به دلیل عدم اقدام جدی علیه داعش سرزنش نشود.
این ائتلاف که بیشتر تحت عنوان بازی سیاسی از آن یاد میشود و آن ائتلاف احزاب یا گروههای سیاسیای است که ایدئولوژی کاملا مغایر و متفاوت یکدیگر دارند و فقط هدف مشترکشان ساقط کردن (داعش) است,آنها را به یکدیگر پیوند میدهد.
آمریکا در این ائتلاف میخواهد از نظریه دومینو استفاده کند و با همکاری و متحد شدن با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به نابودی داعش بپردازد در حالی که اگر غرب در نابودی تروریسم و نه مدیریت موقت یا امتیازگیری از طریق آن صادق و جدی میبود نباید فقط با همکاری تعداد کمی از کشورها برای برکناری داعش تلاش میکرد, پس نشان میدهد که آمریکا مقابله با داعش را نه به خاطر حمایت از دولت بشار اسد و منطقه بلکه به دلیل مقتضیات منافع خود مدنظر دارد. و با این کار بهانهای را برای احیای حضور عملیات نظامی خود در سوریه به دست میآورد و افکار عمومی جهان و برخی دولتهای مختلف با این ائتلاف می دانند که اساسا این ائتلاف یک نقشه شوم امریکایی است که قصد احیای هژمونی آمریکا در منطقه و جبران ناکامی در تهدیدهای نظامی گذشته علیه دولت سوریه و دیگر بازیگران مستقل منطقه است, هرچند رابطه بین ساختار و عملکرد یک رابطه منطقی است.
غربیها با سیاستهای دو گانهای که در قبال تروریسم در پیش گرفتهاند,از مهم ترین عوامل گسترش اقدامات تروریستی در منطقه و جهان به شمار میروند. این کشورها در حالی مدعی مبارزه با گروه تروریستی داعش در عراق هستند که در سوریه عملا از این گروهک حمایت میکنند. با این اوصاف باید دید که آمریکاییها در پس ائتلاف جدید خود چه مسائلی را مدنظر دارند و چه قدر این ائتلاف در آینده در فضای مقابله با گروهک داعش موثر خواهد بود, در واقع(داعش) بیشتر شبیه به داستان فیلمهایی است که در آغاز, تصاویر کارشناسانی را نشان میهند که در کارخانههای خود در حال ساخت موجودات و یا روباتهای آهنی دارای قدرتی فوق العاده برای نابود سازی هستند, اما داستان اصلی فیلم، هنگامی آغاز میشود که این موجودات و یا روباتها از کنترل خارج شده, در ابتدا سازندگان خود را به قتل میرسانند و پس از آن نیز از کارخانه خارج میشوند تا هر چیزی را می بینند نابود کنند.
کشورهایی که امروز میخواهند به جنگ داعش بروند, خودشان از حامیان دیروز داعش بودند که الآن در لباس مخالفان ظاهر شدند و خودشان هم به طور واضح میدانند که اگر واقعا به دنبال نابودی داعش هستند, این دولت به ظاهر اسلامی هیچ وقت نابود نمیشود و با نام دیگری دوباره شروع به کار میکنند و این مخالفان فردا از جایگزین داعش حمایت خواهند کرد.
در نظر داشتن و رفتار این پلیس جهانی تنها نباید محدود به برخورد نظامی باشد, بلکه (فضاهای بازی)جدید نیز امروز مهم شدهاند. به طوری که میتوان گفت آمریکا در مقابله با چالشهای عمیق در فضای اینترنت, جایی که تقابلات فرهنگی مطرح است, نیز همانند عرصههای نظامی با مشکلاتی مواجه است. فضای دیجیتالی زمینه بر خورد و تقابل فرهنگی و ایدئولوژیک را هموار کرده و این امر با تجهیز افکار عمومی علیه آمریکا و افراطگری همراه بوده است, نمونه این مسئله نمایش سر بریدن روزنامهنگار آمریکایی توسط یک عضو انگلیسی داعش است که علاوه بر نمایش رفتار وحشیانه گروه تروریستی داعش اوج دیدگاه نفرت نسبت به آمریکا و ارزشهای آن در فضای مجازی را به نمایش گذاشت در این رابطه اتخاذ تصمیمات متفاوت و ناکافی در مقابله با تروریسم نارضایتی از اوباما را بیشتر خواهد کرد.
طبق گفته رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی): آن حرکتی که کمر داعش را در عراق شکست,کار امریکاییها نبود, کار مردم و ارتش عراق بود. آمریکا میخواهد بهانه پیدا کند که در عراق و سوریه هم مانند پاکستان هر جا دلش می خواهد وارد شود و بمباران کند. در همان روزهایی که مسئله داعش در عراق بیش آمد امریکاییها به وسیلهی سفیرشان در عراق درخواست کردند که درباره داعش همکاری کنیم و ایشان مخالفت کردند و گفتند اینها دستشان آلوده است.
وزیر خارجه آمریکا هم شخصا از آقای دکتر ظریف درخواست همکاری کردند آقای ظریف نیز براساس سیاست اصولی و منطقی همیشگی نظام این پیشنهاد را رد کردند.پس آمریکا با این سیاست میخواست که ایران را به سمت خود کشیده و علاوه بر بهره برداری از قدرت اطلاعاتی و نظامی در برخورد با این گروهک در روابط دیپلماتیک جهانی نیز ایران را در ذیل خود تعریف کند و این مسأله را به عنوان برگ برندهای در معادلات سیاسی رقم بزند.
ما دانشجویان بسیجی، انقلابی و ولایت مدار دانشگاه علوم پزشکی سنندج، آگاهی و اطلاع خود را از اهداف شوم آمریکا اعلام می داریم و میدانیم که به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی)، هدف آمریکا از طرح مبارزه علیه داعش، حضور نظامی در منطقه است. امریکا چگونه می تواند با دستان آلوده به خونش، حرف از انسانیت و بیزاری از جور و ستم به میان آورد, به امید آن روزیم که دستان مهدی فاطمه(س)، تو را، مکر تو را، دوستان و همراهان و حامیان تو را، از صحنۀ زمین محو سازد، انشاالله....!!!
والسلام علیکم
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان