کد خبر:۳۵۷۶۱۱
کارخانه‌ای در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو" عنوان کرد:

مردم باید کاهش تورم را با جیب خود احساس کنند، نه با آمار و ارقام

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به کاهش قدرت خرید مردم بیان کرد: همانگونه که آقای رئیس‌جمهور پیش از این در تبلیغات انتخاباتی خود فرمودند، مردم می‌بایست کاهش تورم را با جیب خود احساس کنند، نه با اعداد و ارقامی که دستگاه‌های اجرایی اعلام می‌کنند.
ابراهیم کارخانه‌ای، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی "خبرگزاری دانشجو" با اشاره به آمار اعلامی در خصوص کاهش تورم در دولت یازدهم گفت: گرانی و تورم مزمن در شرایط رکودی این روزهای کشور، فشار مضاعفی به مردم وارد کرده است که با آمار و ارقام ارائه شده از سوی دولتمردان همخوانی ندارد.
 
وی افزود: طبیعی است زمانی که مردم قدرت خرید نداشته و ارائه کنندگان کالا و خدمات نیز تمایل به فروش دارند، قیمت‌ها کاهش پیدا کند. 
 
نماینده مردم همدان و فامنین در خانه ملت در ادامه اظهار داشت: ما در مقابل مسئله خروج از رکود و کاهش قیمت‌ها در این روزها مطرح می‌شود، شاهد افزایش بی‌رویه قیمت‌ها در برخی محصولات به خصوص مواد لبنی هستیم و مردم از این بابت به شدت ناراحت هستند.
 
وی تاکید کرد: نکته قابل توجه این است که همانگونه که آقای رئیس‌جمهور پیش از این در تبلیغات انتخاباتی خود فرمودند، مردم می‌بایست تورم را با جیب خود احساس کنند نه با اعداد و ارقامی که دستگاه‌های اجرایی اعلام می‌کنند. در این رابطه ما باید از مردم بپرسیم که آیا واقعا کاهش تورم را احساس می‌کنند؟ 
 
کارخانه‌ای در پایان خاطرنشان کرد: قیمت‌ها همانند گذشته با رشد همراه است، منتهی به جای افزایش 40 درصدی 25 درصد اضافه شده است و این در حالی است که قدرت خرید مردم بیش از گذشته کاهش پیدا کرده است. آن کسانی که کالا در اختیار دارند نیز تمایل به فروش دارند. در نتیجه قاعدتا باید شاهد کاهش تورمی بیش از این می‌بودیم. در نهایت این مردم هستند که باید قضاوت کنند. 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار