به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سرهنگ سيد تيمور حسيني در حاشيه مراسم رونمايي از طرح برچسب سرويس مدرسه در نشست خبري خود با خبرنگاران با اشاره به اينکه پليس و شرکت تاکسيراني در قالب گشت هاي مشترک در طول سال تحصيلي به رصد سرويس هاي مدارس مي پردازند، اظهار داشت: بخشي از نظارت ها توسط پليس از طريق ميداني و با عوامل پياده پليس راهور و پراکنده در سطح شهر صورت مي گيرد و بخشي ديگر توسط گشت هاي مشترک پليس و تاکسيراني است.
وي ادامه داد: پليس از مناظر مختلفي چون داشتن کارت صلاحيت راننده، وضعيت معاينه فني خودرو و اينکه بيشتر از حد مجاز اقدام به سوار کردن دانش آموزان نکرده باشد، را مورد نظارت قرار مي دهد و به صورت جدي و پررنگ در طول سال تحصيلي و نه تنها در اوايل سال به رصد مي پردازد.
حسيني با اشاره به نحوه برخورد و اعمال قانون پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ نيز گفت: بطور حتم وظيفه ما ممانعت از ادامه حرکت وسيله نقليه است اما به اين صورت که دانش آموزان را در ميانه راه از خودرو پياده کرده و خودرو را نيز به پارکينگ اعزام کنيم، بلکه در وهله اول اعلام تخلف به واحد آموزشي مربوطه مد نظر است.
پليس راهور پايتخت پيگيري اين موضوع و جايگزين کردن وسيله مجاز به جاي غير مجاز را مد نظر دارد؛ خودروهاي متخلف در اين خصوص به دو دسته تقسيم مي شوند، يکي خودروهايي که تمام مراحل صلاحيت سرويس مدارس شدن را طي کرده و تنها برچسب دريافت نکرده اند و گروه دوم افراد غير مجازي که حتي صلاحيت سرويس مدرسه شدن را ندارد.
اين مقام انتظامي خاطرنشان کرد: برخورد با تخلفات سرويس هاي مدارس با تدبير و هماهنگي پليس و ديگر سازمان هاي دخيل چون آموزش و پرورش است؛ بطور حتم نمي گذاريم در زمان اعمال قانون توسط پليس براي سرويس هاي مدرسه، کوچکترين مشکلي براي دانش آموزان بوجود آيد و همچنين اجازه بروز بي نظمي را نداده و از اصول خارج نمي شويم.
به گفته حسيني تکرار تخلفات حادثه ساز مانند عبور از چراغ قرمز، سرعت غير مجاز، حرکت مارپيچ و عبور از محل ممنوع و معاينه فني خودرو باعث ابطال برچسب سرويس مدارس مي شود.