آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۸۴۴۸
یک فعال دانشجویی:

تیم اعزامی به نیویورک قاطعانه بر مواضع جمهوری اسلامی ایران تاکید کند

یک فعال دانشجویی گفت: تیم اعزامی ایران در این سفر باید قاطعانه بر مواضع خود بمانند و رئیس جمهور نیز در دیدارهای خود بر این مسئله تاکید کند.

مهران نوروز پور، فعال دانشجویی در گفتگو با خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" در مشهد، گفت: اجلاسیه سازمان ملل هر ساله برگزار می‌شود و کشورهای مختلف در آن نطق خود را ایراد می‌کنند؛ بنابراین با توجه به این‌که سیاست‌های این اجلاسیه مشخص است، شاید نتوان در آن اقدام مثبتی انجام داد.

 

وی افزود: حدود یک سال است که مذاکره و مسئله هسته‌ای بسیاری از سیاست‌های دولت را تحت تاثیر قرار داده است؛ بنابراین حضور در نیویورک فرصتی را برای کشور فراهم می‌کند که امید است رئیس جمهور و همراهان بتوانند با هوشمندی از آن بهره ببرند.

 

تیم اعزامی به نیویورک قاطعانه بر مواضع جمهوری اسلامی ایران بمانند

 

این فعال دانشجویی تصریح کرد: تیم اعزامی ایران در این سفر باید قاطعانه بر مواضع خود بمانند و رئیس جمهور نیز در دیدارهای خود بر این مسئله تاکید کند.

 

نوروزپور با بیان این‌که در سفر نخست به نیویورک یک ذوق زدگی جهت ارتباط با آمریکا بین اعضای دولت به وجود آمده بود، خاطرنشان کرد: امروز با گذشت حدود یک سال از سفر نخست رئیس جمهور به آمریکا ذوق زدگی اولیه کاهش یافته و دولت واقع بین‌تر شده است.

 

وی با بیان این‌که برخوردهای مردم و مجلس نشان از این دارد که تمایل آن‌ چنانی به برقراری رابطه با آمریکا ندارند، تصریح کرد: کسانی که عنوان می‌کنند سفر نخست روحانی به آمریکا دستاورد داشته است، باید مثال عملی آن را عنوان کنند.

 

این فعال دانشجویی تهدید و توهین‌های مقامات آمریکایی به ایران را یکی از دستاوردهای دور نخست سفر روحانی به آمریکا برشمرد و بیان داشت: علارغم سخنان و قول‌های مقامات آمریکایی در سفر نخست مشاهده می‌کنید که نه تنها تحریم‌ها را کاهش ندادند؛ بلکه آنان را افزایش نیز دادند.

 

نوروزپوربا بیان این‌که حتی آمریکا با ایجاد گروه داعش در منطقه موجبات ناامنی منطقه را فراهم کردند، گفت: بعید به نظر می‌رسد ارتباطی بین اوباما و روحانی در این سفر رخ دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار