به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از شیراز، علیرضا عسکری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا امروز در حاشیه برپایی بیمارستان تخصصی سیار سپاه فجر فارس در شهرستان استهبان با بیان اینکه سابقه طرح راهاندازی ادواری درمانگاه سیار منحصر به دفاع مقدس نیست، بیان داشت: اعزام تیمهای تخصصی پزشکی به مناطق محروم جامعه باید از شکل ظاهری و شعاری خارج شود و به عنوان یک رسالت برای جامعه پزشکی مطرح شود.
وی افزود: در دانشگاه علوم پزشکی فسا طرح بهار سلامت به شکل ادواری برگزار میشود و امیدورایم این چنین برنامههایی مقطعی نباشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: برگزاری طرحهایی مانند برپایی درمانگاه تخصصی سیار استهبان از نظر روحی و روانی اثر مثبتی داشته و سبب ایجاد احساس خوشایندی در مردم و کاهش فقر ارتباط مردم با پزشکان متخصص میشود.
عسکری اثر دراز مدت این طرحها را اثرات بهداشتی و درمانی دانست و افزود: اجرای برنامههای ادواری اعزام پزشک به مناطق مختلف احتیاج به برنامهریزی مدون و ساماندهی خاص دارد.
وی عدمدسترسی به پزشک متخصص را دلیل استقبال گسترده مردم از درمانگاه تخصصی سیار عنوان و خاطرنشان کرد: در چنین طرحهایی هدف اولیه که جلب اعتماد بین جامعه عادی و پزشکی است محقق میشود؛ اما در برنامه کلان تقویت پزشکان خانواده و برقراری ارتباط بین آنها و نهادهای خیریه پزشکی باید حاصل شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا با اعلام آمادگی تیم هشت نفره پزشکان متخصص علوم پزشکی فسا برای اعزام به مناطق مختلف تصریح کرد: جامعه پزشکی ایران اکنون برای مراجعههای تیمی و ادورای بیبرنامه است و ما در تیم پزشکی ایران برنامههای سیار به صورت مرتب نداریم.
عسکری در پایان تاکید کرد: اعزام تیمهای پزشکی تخصصی سیار باید به عنوان یک رسالت جدید در جامعه پزشکی ایران تعریف شود؛ زیرا لازم نیست همه نقاط کشور دارای پزشکان متخصص باشند و مقرون به صرفه است که این برنامهها به صورت مرتب در نقاط مختلف کشور اجرا شود.