کد خبر:۳۵۸۵۲۵
سروری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

مدیریت جهادی حلقه گمشده‌ تبیین امور اقتصادی و فرهنگی/ موضوع هسته‌ای بیش از اندازه اقتصاد ایران را شرطی کرده است

قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی گفت: از سال گذشته موضوع هسته‌ای بیش از اندازه اقتصاد ایران را شرطی کرده است که این امر می‌تواند مخاطرات جدی برای کشور به دنبال داشته باشد.

پرویز سروری در گفتگو با خبرنگار احزاب «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به فعالیت سه قوا در شش ماهه اول جهت عملی شدن شعار سال جاری اظهار داشت: انتخاب اسامی توسط رهبر معظم انقلاب براساس یک فرآیند کار‌شناسی مبتنی بر اولویت‌ها و نیازهای جامعه ایرانی شکل می‌گیرد و این انتخاب‌ها هیچ کدام تصادفی نیست.



وی با اشاره به اینکه بحث بررسی معضلات مشکلات و نیازهای کشور توسط نخبگان و شخصیت‌های موثر منتقل به کار گروهی می‌شود، ادامه داد: تمامی این موضوعات مورد بررسی قرار گرفته و نهایتا رهبر معظم انقلاب تشخیص می‌دهند که چه موضوعاتی دغدغه اصلی کشور است و با توجه به این مسائل اولویت‌های اساسی سال را تعیین می‌کنند.



وی با تاکید بر اینکه عمل به شعار سال می‌تواند به رفع مشکلات جدی پیش روی کشور کمک کند، یادآور شد: فاصله زیادی میان تعیین اولویت‌ها و شعار سال و اقدامات انجام شده در کشور وجود دارد چرا که ما هنوز چسبندگی و پیوستگی بین شعار‌ها و اقدامات نمی‌بینیم.



قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی به مشاهده گسیختگی موجود در جهت عملیاتی ساختن اولویت‌ها اشاره کرد و با بیان اینکه اقتصاد و فرهنگ اولویت‌های سال جاری در کشور است، اضافه کرد: ما مکرر شاهد دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب نخبگان و شخصیت‌ها نسبت به وضعیت فرهنگی کشور هستیم لذا این امر نشان می‌دهد که در شش ماهه اول سال کارنامه مناسبی در زمینه موضوع فرهنگ به دست نیاوردیم.



سروری نمره قبولی در این زمینه را در حد پایین توصیف کرد و با بیان اینکه اقدامات مفیدی در این جهت صورت نگرفته است، تصریح کرد: حتی برخی اقدامات تخریبی نیز بوده و آثار غیر مناسبی را در بخش‌های فرهنگی به وجود آورده است.



وی به بحث‌های اقتصادی نیز اشاره کرد و با تاکید بر تلاش‌های موجود در این زمینه بیان داشت: این تلاش هر چند که مثبت بوده اما در زمینه سبد خانواده‌ها هنوز هم مشکلاتی از قبیل مسکن وجود دارد و اقدامات موثر در سال جاری جهت حل معضل مسکن روند قابل قبولی نسبت به گذشته نداشته است.



سروری به افزایش اجاره بها و رکود جدی موجود در بحث مسکن اشاره کرد و ادامه داد: شرایط راکد موجود در این زمینه عدم اهتمام جدی دولت و اقدامات تحریک‌آمیز صورت گرفته در سال جاری بحث مسکن را با مشکلات جدی مواجه کرده است.



قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی تصریح کرد: از سال گذشته موضوع هسته‌ای بیش از اندازه اقتصاد ایران را شرطی کرده است که این امر می‌تواند مخاطرات جدی برای کشور به دنبال داشته باشد.



وی اضافه کرد: هر مذاکره‌ای در مسائل هسته‌ای بازار را متشنج می‌کند و نمی‌تواند بعد از مدتی آثار مفیدی دنبال داشته باشد و منجر به نوسانات در بازار خواهد شد و آثار تخریبی به دنبال دارد.



وی با تاکید بر اینکه اقتصاد ایران باید تلاش کند خود را از این وضعیت بیرون بکشد، افزود: شرطی شدن با موضوع هسته‌ای نمی‌تواند وضعیت مناسبی برای کشور باشد ما در سبد خانواده وضعیت مناسبی نداریم و در برخی بخش‌ها می‌توان نکاتی را ملاحظه کرد که نسبت به بخش فرهنگی گام‌هایی برداشته شده اما در بحث‌های اقتصادی فاصله زیادی تا رسیدن به سقف مطلوبیت وجود دارد.



سروری محور تمام موضوعات مطرح شده را مدیریت جهادی دانست و گفت: ‌ مدیریت جهادی حلقه گمشده‌ای است که هر دو بخش را با کاستی مواجه کرده مدیریت جهادی یعنی مدیریتی بدون رعایت تشریفات لذا لحاظ کردن مدل‌هایی با استفاده از رویکردهای انقلابی، برگرفته از اسلام و فرهنگ مبتنی بر ایران اسلامی می‌تواند ما را به مرزهای موفقیت برساند.



وی تصریح کرد: ما شاهد تحرک جدی در زمینه مدیریت جهادی نبودیم و احساس می‌شود مدیریت کشور در حاشیه به سر می‌برد و بی‌از اندازه این مدیریت سیاسی شده لذا مدیریت کار‌شناسی و سیاسی در هم تلفیق شده و ضربه‌های جدی به بخش‌های کشور وارد کرده است.



سروری یادآور شد: بایددر طول سالیان مختلف تلاش می‌کردیم که مدیریت سیاسی را از کار‌شناسی جدا کنیم و اجازه ندهیم که باهر تغییر و تحولی مدیریت کار‌شناسی دچار تحولات تاسف برانگیز شود اما موج وسیع جابه‌جایی در مقاطع مختلف ضربه‌های جدی وارد کرده و قابلیت‌های مدیریت جهادی را تضعیف کرده است.



قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی وجود دیدگاه اشرافیت در اداره کشور را مغایر بانگاه مدیریت جهادی دانست و خاطر نشان کرد: ‌ فعال کردن بخش فرهنگ و اقتصاد نقطه ابتدایی در تحول رویکردهای مدیریتی است کمااینکه نقطه نظری که رهبر معظم انقلاب نیز داشتند بر پایه بحث‌های مدیریتی بوده لذا در هفته دفاع مقدس مدیریت بر این اساس می‌تواند الگوگیری مناسبی در جهت مدیریت جهادی باشد تا راه نرفته را به سرعت طی کنیم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار