آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۳۶۳۳
سروری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

ورود دولت به گردونه رقابت‌های انتخاباتی به کشور آسیب می‌زند

قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی گفت: درگذشته هم شاهد بودیم هرزمانی که دولت وارد گردونه رقابت‌های انتخاباتی شد آسیب‌های بزرگی برای کشور ایجاد کرد به همین دلیل امیدواریم دولت نقش اجرایی خود را فراموش نکند.

پرویز سروری در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»،درباره فعالیت‌های انتخاباتی برخی اعضای کابینه دولت، اظهار داشت: مقام معظم رهبری بارها در صحبت‌هایشان فعالیت انتخاباتی دولت‌ها را تضعیف دموکراسی عنوان کرده‌اند زمانی که حزب کارگزاران سازندگی تشکیل شد رهبری حضور مسئولین به‌صورت مباشر و یا مستقیم را در انتخابات به‌نوعی ناقص فرایند عدالت عنوان کردند و این مسئله به نظرم می‌تواند آسیب‌های جدی را در فرایند برگزاری سالم و صحیح انتخابات به وجود آورد.

 

وی به حضور مقام رسمی دولتی که سمت سخنگوی دولت را بر عهده دارد در همایشی انتخاباتی، اشاره کرد و گفت: حضور فردی که سمت سخنگوی دولت را بر عهده دارد در همایشی انتخاباتی به‌نوعی نشان‌دهنده آغاز فعالیت‌های آن حزب است و باید به‌عنوان یک نقطه غیرقابل‌قبول مطرح شود و امیدوارم حجت‌الاسلام روحانی با تدبیری که می‌کنند جلوی امور این‌چنینی را بگیرند.

 

قائم‌مقام رهپویان تأکید کرد: درگذشته هم شاهد بودیم هرزمانی که دولت وارد گردونه رقابت‌های انتخاباتی شد آسیب‌های بزرگی برای کشور ایجاد کرد به همین دلیل امیدواریم دولت نقش اجرایی خود را فراموش نکند.

 

سروری افزود: مجری انتخابات نمی‌تواند در انتخابات سهم و حضورداشته باشد و این ممکن است شبه استفاده سو از امکانات کشور را برای انتخابات دامن بزند و این مسئله نگران‌کننده است.

 

قائم‌مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با بیان اینکه دولت‌ها وظیفه‌دارند که فضای انتخابات را به سمتی مدیریت کنند که زودهنگام نباشد، خاطر نشان کرد: هرزمانی که فضای انتخاباتی زودهنگام کلید خورد ما شاهد آسیب‌هایی بودیم که طی آن کشور سیاست زده شد و مسئولین بجای تمرکز بر روی حل مشکلات کشور به بحث‌های انتخاباتی روی آوردند که این می‌تواند مسیر دولت را جهت ارائه خدمات مناسب به مردم تغییر دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار