کد خبر:۴۰۳۸۲۸
سروری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

کمیته تدوین سندِ منشور جامعِ وحدت اصولگرایی مانع از چند دستگی می‌شود

قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی درباره کمیته‌ تدوین سند منشور جامع وحدت اصولگرایی گفت: بنده در جریان هستم ولی عضو آن کمیته نیستم اما گویا در حال بررسی فرآیند کلی وحدت هستند و اینکه در استان‌ها هم بتوانیم به یک لیست واحد برسیم وظیفه این کمیته جلوگیری از ایجاد چند دستگی میان اصولگرایان است.

پرویز سروری قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار احزاب «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه در این دوره از انتخابات تشکل متبوعش لیستی مستقلی از اصولگرایان نخواهد داشت و در قالب جریان اصولگرایی وارد عرصه خواهد شد، اظهار داشت: در حال حاضر  ایجاد انسجام و رسیدن به مدلی برای وحدت در دستور کار ما است که از دل آن لیست واحد اصولگرایان خارج شود تا  دچار چند لیستی نشوند.

 

وی تصریح کرد: جلسات و نشست‌های استانی که قبل از سال جدید داشتیم پیرامون بررسی راهکارها و سازوکارهایی بود که طی آن  ائتلاف و وحدت میان نیروهای اصولگرا تامین شود و در این زمینه نیز توفیقات خوبی داشتیم.

 

سروری ضمن اظهار بی اطلاعی از مدل ۲۰+۱۰ که در رسانه‌ها مطرح شده است درباره مدل وحدت اصولگرایان گفت: برداشت بنده این است که ما در ابتدا باید به ائتلاف و انسجام درونی برسیم سپس از درون این انسجام مدلی برای رسیدن به لیست واحد تدوین خواهد شد.

 

قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی تصریح کرد: قصد داریم تا با آسیب شناسی روند انتخابات گذشته که متاسفانه موجب بروز اختلافات و رقابت دورن گفتمانی اصولگرایان شد راهکار جامعی را برای وحدت ارائه دهیم.

 

وی با اشاره به برگزاری کنگره جمعیت رهپویان طی امسال افزود: طبیعتا برنامه‌ریزی‌ها در جهت برگزاری کنگره در حال پیش رفتن است اما تاکنون به تاریخ قطعی نرسیده‌ایم و این کنگره می تواند بستر مناسبی برای تحرکات استانی ما باشد.

 

سروری درباره کمیته‌  تدوین سند منشور جامع وحدت اصولگرایی خاطر نشان کرد: بنده در جریان هستم ولی عضو آن کمیته نیستم اما گویا در حال بررسی فرآیند کلی وحدت هستند و اینکه در استان‌ها هم بتوانیم به یک لیست واحد برسیم و وظیفه این کمیته جلوگیری از ایجاد چند دستگی میان اصولگرایان است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار