آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۹۳۸۲
ثانیه شماری تا محاکمه آقازاده(1)

سروری: چشم‌ها منتظر است/ دادگاه فارغ از منصب و عنوان افراد، بر اساس عدالت حکم کند

قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی گفت: مردم باید احساس کنند که قوه قضائیه به اینکه چه کسی در محکمه است نگاه نمی‌کند بلکه فقط عدالت را مدنظر قرار می‌دهد و این یک نگاه علوی است.

پرویز سروری در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به پایان دفاعیات "مهدی هاشمی" در دادگاه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه توقع عامه مردم از نوع برخورد دادگاه با این متهم چیست؟ اظهارداشت: در یک کلام عدالت است.


وی افزود: چشم‌های عدالت پسند به دنبال این هستند که آیا این دادگاه سربلند بیرون خواهد آمد یا خیر؟ آیا می‌تواند اعاده حق کند؟ آیا می‌تواند نسبت به کسانی که دارای منصب، مقام و یا عنوانی هستند یا اتصال به قدرت و صاحبان قدرت دارند برخورد عادلانه‌ای انجام دهند یا خیر؟

 

سروری اضافه کرد: مردم ما منتظر هستند تا ببینند آیا این دادگاه با متهم مذکور همانگونه برخورد می‌کند که مردم عادی حضور پیدا می‌کنند و هیچ پشتوانه‌ای ندارند؟

 

قائم مقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با بیان اینکه دادگاه صدور رای برای این متهم، به نوعی تشکیل دادگاه برای قوه قضائیه است، اضافه کرد: مردم از نتیجه این دادگاه حکم می‌کنند که آیا قوه قضائیه از این محکمه سربلند بیرون آمده است یا خیر؟

 

سروری اضافه کرد: امیدواریم با اظهاراتی که مسئولین قوه قضائیه داشته‌اند این دادگاه براساس عدالت حکم و آنچه حق است را بیان کند تا مردم طعم شیرین عدالت را بچشند و احساس کنند جمهوری اسلامی مبتنی بر عدالت، نگاه به فرد یا منصب وی ندارد.

 

وی خاطرنشان کرد: مردم باید احساس کنند که قوه قضائیه به اینکه چه کسی در محکمه است نگاه نمی‌کند بلکه فقط عدالت را مدنظر قرار می‌دهد و این یک نگاه علوی است؛ نگاهی که تبعیض بین حاکم و محکوم، افراد متمول و فقیر و صاحب نفوذ و بی نفوذ وجود ندارد.

 

گفتنی است، طبق اظهارات «سیدمحمود علیزاده طباطبایی» وکیل مدافع مهدی هاشمی روز گذشته - 15 دی ماه 93 - بیست و ششمین جلسه دادگاه بوده و دفاعیات وی به پایان رسیده است.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
z
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۶
چیزی که دیگه یافت می نشود عدالتست انم ارزوست.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار