به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، هدایتخواه، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی دیروز در مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی در دانشگاه یاسوج، به سابقه فتنه در تاریخ اشاره کرد و گفت: فتنه در زمان پیامبر اکرم (ص) و بعد از ایشان نیز وجود داشت و حتی همسر پیامبر نیز یکی از فتنه گران بود.
وی به موقعیت جهانی انقلابی اسلامی اشاره کرد و افزود: واشنگتن، انقلاب اسلامی را خطری جدی برای جهان می داند و به همین خاطر فروپاشی وحدت مردم از طریق جنگ نرم، زدن اصل ولایت فقیه، تغییر دادن ماهیت نطام از دینی به سکولار ایجاد جنبش های اجتماعی هم سو با خود را برای مبارزه با خطر انقلابی اسلامی در جهان در پیش گرفته است.
این فعال فرهنگی یکی از سیاست های غرب علیه انقلاب اسلامی را ایجاد انقلاب های مخملی دانست و گفت: بنیاد سوروس، دفتر تحکیم وحدت و بنیاد تعاون توحید اسلامی از جمله سازمان هایی بودند که در سال 88 از حمایت های مالی فراوانی برخوردار شدند.
هدایتخواه به برنامه ریزی های میر حسین موسوی طی بیست سال بعد از نخست وزیری اش اشاره کرد و گفت: میر حسین موسوی در این مدت خانه نشین نبوده و با کمک افرادی چون علیرضا بهشتی، بهزادیان فر، اتابک و زهرا رهنورد موسسه ای با عنوان جمعیت تعاون توحید اسلامی تاسیس کرد.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی افزود: مهمترین مانیفست مؤسسه جمعیت تعاون توحید اسلامی ارائه الگوی (زیست مسلمانی) بود و برای جایگزینی نظام جمهوری اسلامی مطرح شد که بعد از دوران فتنه هم این حرکت ادامه پیدا کرد.
وی به سخنان معاون وزیر اطلاعات وقت اشاره کرد و گفت: جلسه های مستمر این گروه، جلسه های روز پنجشنبه میرحسین موسوی بود که از 25 فروردین 85 آغاز شد که استراتژی خود را اجتماعی کردن گفتمان ذکر می کنند و گفتمان را جلب باز پس گیری مواضع از دست رفته.
هدایتخواه افزود: در تاریخ 27آبان 85 مجدداً در جلسه ای، شخص موسوی، موضوع براندازی نرم نظام را صریح مطرح می کند و می گوید اثبات نظام از طریق بازتولید انقلاب 1357 غیر ممکن است؛ اما پاشنه آشیل نظام، انقلاب نرم است.
این استاد دانشگاه از ایجاد بدبینی در بین مردم نسبت به نظام به عنوان یکی از شگردهای انقلاب رنگی نام برد و گفت: پرهیز از شیوه تقدس گرایانه مردم، برگزیدن نام فانتزی و جوان پسند برای انقلاب و در صف جلو قرار دادن دختران زیبا با لباس های روشن از دیگر تاکتیک های انقلاب رنگی برای براندازی نظام جمهوری اسلامی به شمار می رود.
وی به مدارای نظام با فتنه گران اشاره کرد و گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران 20 ماه با فتنه گران مدارا کرد که نشانه عطوفت این نظام با سران فتنه بود که شاید از این طریق به آغوش ملت برگردند.
هدایتخواه افزود: حصر خانگی فتنه گران برای جلوگیری از بازتولید فتنه بود و الا محاکمه سران فتنه خواست عمومی مردم است.
این استاد دانشگاه ادامه داد: این که این خواسته مردم کی و و به چه شیوه صورت گیرد تصمیم نظام است که به موقع اجرا می شود.
وی به سابقه فعالیت مهدی هاشمی اشاره کرد و گفت: در دوران ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی پرونده جاسوسی مهدی هاشمی کشف شد که آن را به اطلاع هاشمی رفسنجانی رساندند و ایشان خود عهده دار پی گیری پرونده شد و تا امروز از این پرونده خبری بدست نیامد.