به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام حمید رسایی، نماینده مردم تهران در مجلس امروز در برنامه «بصیرت و فتنه» در جمع دانشجویان علمی کابردی هتل پردیسان در مشهد بیان داشت: این ایام مصادف است با روز 9 دی، روزی که مقام معظم رهبری به پاس حضور آگاهانه مردم آن را روز یوم الله نامیدند.
وی ادامه داد: یوم الله، یعنی روزی که در آن اتفاقی رخ داده که متفاوت بادیگر روزهاست؛ روزی که در آن اهداف خداوند زنده شد و مردم به یک حرکت منافقانه پایان دادند.
این نماینده مجلس بیان داشت: این حرکت منافقانه این بود که عدهای در هشت ماه تلاش کردند علیه جمهوریت اقدام کنند و به نوعی با نقاب اسلامیت در فتنه 88 به جنگ جمهوریت آمدند.
رسایی ادامه داد: عدهای در فتنه 88 تلاش کردند حدود 40 میلیون مشارکت سیاسی را که در هیچ یک از کشورهای مادر دموکراسی رخ نداده بود را نادیده بگیرند.
این نماینده مجلس بیان داشت: در انتخابات 88 حدود 85 درصد مردم پای صندوقهای رای آمدند اینکه به چه کسی رای دادند در مرحله بعد حائز اهمیت است و آنچه اصل است رای مثبت مردم به جمهوریت و ساختار این نظام است.
رسایی با بیان اینکه قانون اساسی استخوان بندی یک نظام است که تغییر نمیکند، تصریح کرد: چنانچه این قانون نیازمند تغییر باشد این تغییر به مرور زمان ایجاد خواهد شد؛ چون اگر بخواهیم هر چند سال یکبار در قانون سیاسی کشور تغییر ایجاد کنیم سنگ روی سنگ بند نخواهد شد.
وی با اشاره به اینکه شرکت در انتخابات، تایید قانون اساسی و ساختار نظام بود، بیان داشت: حضور 85 درصدی مردم در انتخابات سال 88 رای 85 درصدی مردم به ساختار نظام و قانون سیاسی بود؛ چنانچه در این مسیر کاندیدی به قانون اساسی لگد زد به معنای این نیست که افرادی که به وی رای دادهاند نیز همانند او هستند.
انتخابات 88 و حوادث بعد از آن واکسنی برای نظام بود
این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه انتخابات سال 88 و حوادث پس از آن واکسنی برای نظام بود، گفت: در انتخابات سال 88 واکسیناسیونی برای نظام و انقلاب صورت گرفت، زیرا 35 سال پیش که انقلاب به پیروزی رسید و افرادی در این انقلاب جای گرفتند چهره مشخصی نداشتند؛ اما پس از انتخابات سال 88 چهره عدهای آشکار شد.
رسایی با اشاره به اینکه انتخابات سال 88 امتحانی برای خواص، چهرهها، مردم و رسانهها بود، بیان داشت: فتنه 88 ریزشی بود که در کنار آن رویش داشتیم.
وی افزود: قانون جذب و دفع تنها در بدنه انسانها نیست؛ بلکه در تمامی موجودات و سیستمهای طبیعی این قانون وجود دارد که نشانه سلامت سیستم است.
این نماینده مجلس ضمن اشاره به اینکه انقلابی زنده است که جاذبه و دافعه داشته باشد، خاطرنشان کرد: در حوادث پس از انتخابات 88 این احساس عمومی شد که رهبر معظم انقلاب تنهاست و دلیل به وجود آمدن این احساس این بود که از بسیاری از افرادی که توقع موضع علیه فتنه میرفت این مهم حاصل نشد.
رسایی خاطرنشان کرد: فتنه سال88 یک صحنه امتحان برای انسانهایی که مختار بودند، بود که متاسفانه در این بین برخی راه نادرست را برگزیدند که نتیجه آن دوری از ملت و نزدیکی به دشمنان نظام بود.
وی با اشاره به این موضوع که قاعده قرآن این است که چنانچه یک حرکت اجتماعی صحیح به وجود آید به دنبال آن ریزش، رویش رخ خواهد داد، بیان داشت: حتی چنانچه در مسیر انقلاب جزو فرماندهان و یا جزو چهرههای خواص باشید؛ اما از رهبر معظم انقلاب و انقلاب حمایت نکنید و آنها را تنها بگذارید انقلاب سقوط نمیکند؛ بلکه این افراد سقوط میکنند.
این نماینده مجلس با یادآوری اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودهاند «که جوانان ما پای این انقلاب ایستادهاند»، گفت: قاعده ریزش و رویش باید وجود داشته باشد زیرا در غیر این صورت امتحان معنا ندارد؛ البته این مسئله به معنای این نیست که چنانچه فردی در یک موضوع و مقطعی دچار ریزش شد تا پایان عمر نیز اشتباه خواهد کرد و یا بالعکس.
رسایی با تاکید بر اینکه قاعده ریزش و رویش باعث ایجاد امید و ثابت قدمی در انسان میشود، تصریح کرد: ریشه خوف و رجاء، قاعده ریزش و رویش است.
وی تصریح کرد: برخی از کسانی که در فتنه 88 جزو ساکتین فتنه بودند امروز علیه این فتنه موضع گیری میکنند که این مسئله امیدوار کننده است هرچند که ممکن است این موضع گیری قلبی نباشد؛ بنابراین وظیفه ماست که از آنان استقبال کنیم زیرا شاید به واقع پشیمان شده باشند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: شمر جانباز جنگ صفین و یار امام علی(ع) بود؛ اما در عاشورا سر امام حسین(ع) را از تن جدا کرد و این یعنی در مقطعی از زمان رویش کرد؛ اما در مقطعی دیگر دچار ریزش شد و در جای دیگر زهیر در جنگ صفین جزء ساکتین فتنه بود؛ اما در روز عاشورا جزو 72 تن از لشگریان امام حسین(ع) قرار گرفت.
سخن امام علی(ع) در مورد فتنه
رسایی گفت: امام علی(ع) میفرمایند«در فتنهها باید مانند بچه شتر بود»؛ برخی به نادرست تصور میکنند منظور ایشان این است که در دوران فتنه باید سکوت کرد؛ اما در اصل این روایت به معنای این است که در دوران فتنه افرادی به دشمنان سواری ندهند.
وی افزود: ریزش و رویش تنها قاعده طبیعت نیست؛ بلکه در انسانها و سایر موجودات نیز این قاعده وجود دارد که هم در قرآن و هم در طول تاریخ نیز این مسئله را مشاهده میکنیم.
این نماینده مجلس تصریح کرد: برخی مدام عنوان میکنند ما پیرو خط امام هستیم؛ حال این سوال اینجاست این چه خط امامی است که رقاصههای دنیا از این خط حمایت میکنند؟
رسایی با تاکید بر اینکه امام فرمودند«هر زمان که آمریکا از شما حمایت کرد در ادامه راه خود شک کنید»، گفت: 50 روزنامه، سایت و خبرگزاری در دوران فتنه شروع به ایجاد تحرک کرده و مسئله تقلب را پررنگ کردند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از کروبی پرسیدند دلیل شما برای مطرح کردن بحث تقلب چیست؟ کروبی گفته بود در زمان انتخابات صندوقها را از روسیه آوردند که دو جداره بود، از قبل در جداره بیرونی رای احمدینژاد را قرار داده بودند و ملت رای خود را در جداره داخلی این صندوق انداخته بودند!
فتنه 88 با نامه علنی هاشمی رفسنجانی به رهبر معظم انقلاب آغاز شد
این نماینده مجلس ادامه داد: فتنه 88 با نامه علنی هاشمی رفسنجانی به رهبر معظم انقلاب آغاز شد که این نامه بدون سلام و والسلام بود و قبل از اینکه به دست مقام معظم رهبری برسد در سایتها و فضای مجازی همراه با تعدادی عکس منتشر شد.
وی با اشاره به اینکه بزرگترین تحریم در ایام انتخابات 88 رخ داد، گفت: سندی رو شده که در آن مهدی هاشمی با آمریکا مذاکره کرده که چطور تحریم بیشتری علیه ایران وضع شود.
رسایی تاکید کرد: باید به صراحت بگوییم چه اتفاقی در فتنه 88 رخ داده و تا جان داریم باید بگوییم پای این انقلاب خونها ریخته شده است.
وی با طرح این پرسش که چرا هاشمی رفسنجانی سه روز قبل از انتخابات به رهبر معظم انقلاب نامه مینویسد، گفت: هاشمی معتقد بود سال 84 تقلب شده چون او رای نیاورده بود و چرا میگویند انتخابات 92 پاکترین انتخابات است چون آن فردی که میخواستند از صندوق در بیاید درآمد.
این نماینده مجلس تصریح کرد: در سال 88 و 92 مجری انتخابات دولت احمدینژاد بود و در هر دو انتخابات مردم، شیوه و صندوقهای انتحابات یکی بودند و هیچ کدام تغییر نکردند؛ اما با توجه به اینکه از صندوق سال 92 همان چیزی درآمد که آنان میخواستند بنابراین این انتخابات، پاکترین انتخابات در نگاه آنان است.
رسایی ادامه داد: همسر هاشمی رفسنجانی در روز رای گیری هنگامی که خبرنگاران از وی سوال میکنند به چه کسی رای دادی؟ میگوید موسوی، که چنانچه رای نیاورد مردم به خیابانها بریزند.
وی با تاکید بر اینکه مهدی فاطمه نمیآید تا روزی که ما در برابر نائبش امتحان پس دهیم، تاکید کرد: 11 امام معصوم شهید شدند، هیچ امامی در بستر بیماری از دنیا نرفت و این مسئله به این معناست که دین از سیاست جدا نیست. اینکه برخی میگویند صبر کنیم هر زمان که امام معصوم آمد از او حمایت کنیم دروغ است.
رسایی در پایان با بیان اینکه نمونه فتنه 88 مانند فتنه کوتاه آمدن در برابر آمریکاست تاکید کرد: فتنه بعد کوتاه آمدن در برابر آمریکا خواهد بود.