آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۸۱۱۶
دبیر مجمع فرق و ادیان کشور؛

در فتنه 88 اهانت به مقدسات خون مردم را به جوش آورد

دبیر مجمع فرق و ادیان کشور اهانت به مقدسات را عامل اصلی خلق حماسه 9 دی توسط مردم دانست.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، حجت‌الاسلام جواد محرابی روز گذشته در مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی که در سالن همایش دانشگاه آزاد ارومیه برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی بعد از 35 سال به قدرت فرا منطقه‌ای تاثیرگذار در جهان تبدیل شده است و اکنون در موقعیتی واقع هستیم که دوست و دشمن بر این واقعیت معترفند.

 

وی به دیدگاه بسیاری از جهانیان مبنی بر اینکه انقلاب اسلامی ظهور جریان احیاء کننده اسلام در قرن است، اشاره کرد و افزود: مشکلی که در داخل ایران وجود دارد این است که درگیر دعواهای سیاسی و جناحی شده و منافع ملی و بین‌المللی خود را نمی‌بینیم.

 

دبیر مجمع فرق و ادیان به امنیت حاکم در ایران اسلامی اشاره و تصریح کرد: امنیتی که امروز در سراسر ایران حاکم شده در کدام یک از کشورهای اسلامی منطقه وجود دارد، بنابراین این امنیت را باید قدر دانست.

 

حجت الاسلام محرابی با بیان اینکه در دنیای امروز چنانچه ساکت بنشینیم دشمن سراغ ما می‌آید، گفت: آن روز که ایران اسلامی دست از آرمان‌ها و ارزش‌هایش بکشد کشور محبوب و دلخواه آمریکا و انگلیس می‌شود و تازه در آن وقت به کشورهایی همچون کره جنوبی، ژاپن و عربستان تبدیل می‌شویم.

 

وی سرمایه اجتماعی و انتخابات را از شاخصه‌های مهم قدرت نرم خواند و افزود: حوادثی در انتخابات 85 درصدی به وجود آمد که مانع از چشیدن طمع شیرین آن روزها شد و همه این اقدامات توطئه دشمنانی بود که از سال‌ها قبل در کمین ایران نشسته‌ بودند.

 

دبیر مجمع فرق و ادیان گفت: انقلابی‌های دنیا در آن روزها نگران انقلاب اسلامی ایران بودند؛ چراکه به پشتوانه جمهوری اسلامی ایران بسیاری از کشورهای مسلمان دنیا در امان هستند.

 

حجت الاسلام محرابی با بیان اینکه مردم ایران اسلامی و مقام معظم رهبری تا روز عاشورا به مدت هشت ماه برخی رفتارهای فتنه‌گران را تحمل کردند، بیان داشت: اهانت به مقدسات خون مردم را به جوش آورد؛ چراکه آنچه که تا کنون انقلاب اسلامی را روی پا نگه داشته خون و غیرت حسینی است.

 

در ادامه مراسم جوانپور، رئیس دانشگاه آزاد ارومیه حماسه 9 دی را به عنوان روز ولایت‌مداری ملت ایران دانست و گفت: بصیرت مردم به استکبار نشان داد که اجازه نخواهند داد مسیر انقلاب از آرمان‌هایش جدا شود.

 

وی افزود: اگر خون‌فشانی‌های شهدا و رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس نبود مردم در 9 دی بر سر آرمان‌های خود پافشاری نمی‌کردند.

 

در این مراسم دانشجویان با سر دادن شعارهایی چون مرگ بر فتنه‌گر، مرگ بر منافق و مرگ بر ضدولایت فقیه انزجار خود را از فنته‌گران نشان دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار