یه گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، مهدی کوچک زاده عصر امروز در همایش «واکاوری فتنه88» که توسط حوزه بسیج دانشجویی امام حسین(ع)- مراکز غیر انتفاعی مشهد در موسسه آموزش عالی فردوس این شهر برگزار شد ضمن ابراز خوشحالی از حضور در جمع دانشجویان این دانشگاه بیان داشت: با توجه به اینکه روز 9 دی را روز بصیرت نام گذاشتند و این واژه در این چند سال مورد توجه قرار گرفته ابتدا دراین رابطه سخن خواهم گفت.
وی با طرح این پرسش که چگونه میشود قوه بینایی وجود داشته باشد ولی انسان جایی را نبیند؟ گفت: گاهی اوقات به دلیل غبارآلود بودن فضا علی رغم اینکه چشم و قوه بینایی وجود دارد انسان نمیبیند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: گاهی هوا، هوس و شهوت چنان بر انسان غلبه میکند که انسان جایی را نمیبیند که ممکن است هر انسان این امر را تجربه کرده باشد.
کوچک زاده با اشاره به اینکه عشق نیز با انسان همین کار را میکند، گفت: یکی از اصلیترین دلایل ندیدن با وجود چشم داشتن گردو غبار هوا و هوس است و قرآن به زیبایی در این رابطه سخن گفته است. این مسئله را خداوند در آیه 23 سوره جاثیه آورده است؛ خداوند هدایت گر انسانی را که به موازین الهی توجه ندارد گمراه میکند.
وی با طرح این پرسش که زمانی که خداوند انسان را گمراه کرد چه کسی وی را از این گمراهی نجات میدهدِ، گفت: هر کس به میزانی که مطیع نفس خود باشد گمراه میشود .
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه همه انسانها در معرض گمراهی و بی بصیرتی هستند، در خصوص فتنه و وضعیت اقتصادی کشور گفت: این مسئله را از دو زاویه میتوان مورد بررسی قرار داد یک زاویه این است که در آن دوره، وضعیت اقتصادی خوب بوده و در این بین، عده ای با ایجاد کردن فتنه وضعیت اقتصادی را نابسامان کردند و در نگاه دیگر این گونه است که وضعیت اقتصادی نابسامان بوده و جریانی آمده و در مقابل آن ایستادگی کرده است.
کوچک زاده افزود: من معتقدم پس از جنگ عده ای با برنامه ریزی به جای اینکه در مسیری حرکت کنند که امام آن را ترسیم کرده بود، مسیر اشرافیگری را در پیش گرفتند.
وی یگفت: دورانی در این کشور، کنار دست مدیران اجرایی صندوقی وجود داشت که چنانچه آنان از تلفن اداره استفاده شخصی میکردند پولش را در آن میانداختند؛ اما متاسفانه وضعیت امروز ما در مدیریت اجرایی دگرگون شده است.
این نماینده با اشاره به اینکه یکی از دلایل جاذبه داشتن انقلاب این بود که تابع امیرالمومنین(ع) بود، خاطرنشان کرد: ننگین ترین سخنی که میشد در جمهوری اسلامی ایران گفت، حرفی بود که یکی از کاندیدا در سال 88 مطرح کرد و گفت: چنانچه من رای بیاورم به هر ایرانی 70 هزار تومان خواهم داد و این جمله به این معناست که این فرد با دادن پول به مردم درصدد خرید رای بود.
کوچک زاده ضمن بیان این مطلب که یکی از نگرانیهای امام راحل این بود که ملت تصور کند پس از اتمام جنگ، جنگ به واقع تمام شده است، تصریح کرد: زمانی که امام قطعنامه را میپذیرند تأکید میکنند« امروز جنگ فقیر و غنی و جنگ مرفهین بی درد با پابرهنگان شروع شده است»؛ بنابراین مشاهده میکنید طبق سخنان امام جنگ به گونه ای دیگر ادامه دارد.
وی افزود: سیستم ارزیابی درجمهوری اسلامی ایران به قدری باید قوی باشد که بتوانیم به درستی تشخیص دهیم کدام مدیر به وظایف خود بهتر عمل میکند.
با سرمایه داری مخالف نیستیم بلکه با خرج کردن از جیب مردم مخالفیم
این نماینده گفت: جریان عمومی این کشور در راستای ارزشهایی بود که امام خمینی(ره) تعریف کردند و با مرحوم شدن ایشان این مسیر توسط مقام معظم رهبری ادامه داده شد.
کوچک زاده ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در 23 خرداد سال 70 فرمودند«مردم باید به من و شما اعتماد داشته باشند، چنانچه ما به دنبال مسائل خودمان افتادیم و در خرج کردن بیت المال هیچ حدی برای خود قرار ندادیم مگر حدی که مشکل قانونی برای ما ایجاد کند مگر اعتماد مردم باقی خواهد ماند مگر مردم کوراند ایرانیان همیشه جزو هوشیارترینها بوده اند».
وی افزود: کسانی در این کشور شهردار شدند که اجازه ساخت ساختمان 20 و 30 طبقه در خیابانهای کم عرض زعفرانیه و الهیه تهران را دادند؛ چنانچه همان زمان کارگری میخواست یک اتاق بیشتر بسازد شهرداری عنوان میکرد عرض معبر شما کم است.
این نماینده تاکید کرد: متاسفانه برخی همه چیز مردم را به یک مشت سرمایهدار فروختند؛ البته ما با سرمایه داری مخالف نیستیم؛ بلکه با خرج کردن از جیب مردم مخالفیم.
کوچک زاده تصریح کرد: همه این فتنه ها برای این بود که کشور را یک جریانی اداره میکرد که پس از رحلت امام راحل و با وجود خون دل خوردنهای رهبر انقلاب، راه خودش را میرفت.