آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۹۱۰۹
به همت بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران؛

مراسم عقد زوج دانشجو در کنار مزار شهدای گمنام قائمشهر برگزار شد

مراسم عقد زوج دانشجوی مازندرانی با همت بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران در کنار مزار پنج شهید گمنام قائمشهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مازندران، عصر دیروز به مناسبت سالروز ازدواج حضرت‌ علی (ع) و فاطمه زهرا (س) و همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس مراسم عقد زوج دانشجوی بسیجی قائم شهری در کنار مزار پنج شهید گمنام در حسینیه عاشقان ثارالله قائم شهر برگزار شد.

 

محسن حق پرست، دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه مازندران یکی از زوجین در این مراسم در رابطه با علت انتخاب سبک ازدواج دانشجویی بیان کرد: رضایت امام زمان (عج) و توجه به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی از عمده دلایل ما برای شروع زندگی با این سبک بود.

 

فاطمه جعفری، دانشجوی کارشناسی حقوق دانشگاه مازندران نیز در ادامه با ابراز خوشحالی از داشتن مراسم عقدی خداپسند، در خصوص میزان مهریه خود گفت: یک جلد کلام الله مجید، یک جلد نهج البلاغه و 14سکه بهار آزادی، تمام خواسته من به عنوان مهریه از همسرم بوده است.

 

وی انگیزه خود از این ازدواج را رضای خداوند دانست و ادامه داد: من و همسرم علاقه‌مند بودیم وصلت زمینی‌مان در کنار کسانی باشد که به وصال حقیقی رسیده‌اند؛ تا از برکت وجودشان این پیوند آسمانی رقم بخورد بر همین اساس شروع زندگی خود را در کنار شهدای گمنام آغاز نمودیم.

 

این زوج جوان در پایان با بیان این‌که باید زوج‌های جوان دانشجو حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا(س) را در همه مراحل زندگی خود الگو قرار دهند، بیان داشت: جوانان دانشجو باید به سبک زندگی دانشجویی ساده و به هنگام روی آورند و در انتخاب همسر، مهریه، خرید، جشن عقد،جهزیه و روابط زن و شوهر، از این الگو پیروی کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار