رئیس جمهور در مقابل توهین کامرون موضع‌گیری هم نکرده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۹۸۶۰
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی ارومیه:

رئیس جمهور در مقابل توهین کامرون موضع‌گیری هم نکرده است

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی ارومیه با انتقاد از اظهارات سخیف نخست وزیر انگلیس گفت: حداقل کاری که رئیس جمهور می‌توانست در مقابل این توهین بزرگ انجام دهد موضع‌گیری خشک و خالی بود؛ اما رئیس جمهور از این کار هم امتناع کرد.

میرعلی میر یوسفی در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در ارومیه، گفت: کشور ما از استقلال و عزت برخوردار است؛ بنابراین دولتمردان ما نباید اجازه دهند افرادی که سابقه دشمنی و کینه‌شان با ایران به سال‌های خیلی دور بازمی‌گردد به راحتی به ملت توهین کنند.

وی افزود: حداقل کاری که رئیس جمهور می‌توانست در مقابل این توهین بزرگ انجام دهد موضع‌گیری خشک و خالی بود؛ اما رئیس جمهور از این کار هم امتناع کرد.

 مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی ارومیه تصریح کرد: انفعال دولت در برابر این توهین بی احترامی به ملت ایران است و ما منتظر شنیدن پاسخی برای چرایی انفعال دولتی‌ها در برابر این یاوه‌گویی‌ها هستیم.   

                                                 

پربازدیدترین آخرین اخبار