دكتر قاسم جعفري در گفتوگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه والدين نبايد آرزوهاي خود را در وجود فرزندان محقق كنند، اظهار داشت: ممكن است فرزند رشته پيشنهادي والدين را بپذيرد، اما در آينده به دليل عدم علاقه، موفق نخواهد بود.
وي در ادامه با اشاره به احتمال افت تحصيلي دانشجويان در ترم هاي نخستين، بويژه دانشجويان پيام نور به دليل غيرحضوري بودن سيستم افزود: والدين در دوران تحصيل نيز بايد با تشويق و كمك فرزندان زمينه رشد آنها را فراهم سازند.
توانايي و علاقه مهمترين عوامل موثر در انتخاب رشته هستند
رئيس دانشگاه پيام نور خراسان شمالي با تاكيد بر انتخاب رشته داوطلبان بر اساس علاقه و توانايي تصريح كرد: اگر داوطلبان بدون توجه به علاقه و توانايي هاي خود و به دليل پرستيژ، رشته اي را انتخاب كنند، قطعاً در ادامه راه دچار مشكلات روحي و رواني خواهند شد.
جعفري جهد و تلاش را عامل ديگر موثر در موفقيت جوانان دانست و اضافه كرد: اگر فرد به دنبال جايگاه بهتري در زندگي است، با تلاش و كوشش بيشتر مي تواند به اين مهم دست يابد.
وي مرحله ورود به دانشگاه را يكي از مراحل سرنوشت ساز زندگي افراد خواند و گفت: داوطلبان بايد با انتخاب درست زمينه پيشرفت و موفقيت خود را در آينده فراهم سازند.
رئيس دانشگاه پيام نور خراسان شمالي در خصوص سيستم انتخاب رشته سازمان سنجش با تاكيد بر اتكاي داوطلب بر علاقه و نظرات خودش گفت: داوطلبان بايد در مرحله اول با توجه به نظرات و علاقه خود و پس از آن با كمك مشاوري امين انتخاب رشته كنند و سپس در مراحل بعد مي توانند اين سيستم را كمك بگيرند.
جعفري تاكيد كرد: اعتماد به سيستم انتخاب رشته سازمان سنجش بسيار بهتر از اعتماد به موسسات غير قانوني است كه به اين منظور شكل مي گيرند.
ايجاد كار در بسياري از رشتهها وابسته به تلاش فرد است
وي با بيان اينكه ايجاد كار در بسياري از رشته ها بستگي به تلاش فرد در دوران تحصيل دارد، تصريح كرد: اگر هدف داوطلب از تحصيل، كار كردن است، بايد رشته هايي را شناسايي كند كه بازار كار مناسبي داشته باشند.
رئيس دانشگاه پيام نور خراسان شمالي خاطرنشان كرد: مسئولان نيز بايد در پيشبرد رشته هاي موجود به سمت كاربردي شدن و همچنين ايجاد رشته هايي كه بازار كار مناسبي دارند، تلاش كنند./انتهاي پيام/