آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۱۰۰۵
فردا؛

جشن دانشجویان ورودی جدید دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

مدير برنامه‌ريزي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه مازندران از برگزاری جشن دانشجویان ورودی جدید دانشگاه مازندران خبر داد.

محمداسماعيل رياحي، مدير برنامه‌ريزي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه مازندران در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در ساری، گفت: مراسم گردهمایی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه مازندران در دو نوبت صبح عصر فردا در سالن ورزشی حضرت قائم پردیس دانشگاه مازندران با حضور دانشجویان دختر و پسر برگزار می‌شود.

 

وی ادامه داد: مراسم گردهمایی برای دختران از 9 تا 12 ظهر و برای پسران از 14 تا 17 بعد از ظهر فردا برگزار خواهد شد.

 

مدير برنامه‌ريزي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه مازندران افزود: برای روز معارفه بسته‌های فرهنگی ویژه دانشجویان ورودی جدید شامل، کتابچه مقررات آموزشی، دانشجویی و فرهنگی، کتاب رساله دانشجویی، دفترچه یاداشت و خودکار تهیه شده است که در بین دانشجویان توزیع خواهد شد.

 

ریاحی با اشاره به برنامه‌های ویژه دانشگاه برای والدین دانش آموزان تصریح کرد: مراسم ویژه خانواده‌های دانشجویان در روز جشن معارفه به منظور فراهم آوردن زمینه‌های ارتباط متقابل بین دانشگاه با خانواده در راستای تاسیس دفتر ارتباط خانواده- دانشگاه در معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار می‌شود.

 

وی در پايان از زحمات و تلاش‌های ارزنده و بی دریغ تمامی مسئولان، کارکنان، و دانشجویان دست‌اندرکاران ثبت نام از واحدهای مختلف دانشگاه، و نیز سازمان‌های خارج از دانشگاه اعم از نیروی انتظامی، شهرداری، شورای شهر، و تاکسیرانی بابلسر صمیمانه قدردانی و سپاسگزاری كرد و اظهار اميدواري كرد که خداوند متعال، ثواب این زحمات را در پرونده اعمال یکایک این عزیزان ثبت و ضبط كند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار