کد خبر:۳۶۱۳۳۴
رئیس دانشگاه علمی- کاربردی واحد اصفهان در نشست خبری:

هرم "کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری" در دانشگاه علمی- کاربردی نامیزان است

رئیس دانشگاه علمی- کاربردی واحد اصفهان در نشست خبری گفت: متأسفانه دانشگاه علمی- کاربردی تا کنون در راستای اهداف خود به خوبی عمل نکرده و دلیل اصلی آن نامیزان بودن هرم "کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری" می‌باشد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، منصور شریعتی، رئیس دانشگاه علمی- کاربردی اصفهان در نشست خبری خود که به مناسبت بیست و دومین سالروز تأسیس دانشگاه علمی- کاربردی برگزار شد، گفت: هدف دانشگاه علمی- کاربردی آماده کردن فضا برای آموزش مهارت‌های انجام کار در محیط آموزشی است.

 

وی افزود: این دانشگاه به مراکز و ارگان‌های دارای پتانسیل و امکانات صنعتی این امکان را می‌دهد تا با برگزاری دوره‌ها و مقاطع تحصیلی مورد نظر، به تخصص گرایی تحصیلی در مشاغل کمک کند.


رئیس دانشگاه علمی- کاربردی اصفهان تصریح کرد: سبک دانشگاه‌هایی که به شکل عموم با آن‌ها آشنا هستیم در مرزهای دانش محدود است و وارد حوزه‌های کاربردی نمی‌شود؛ برای مثال دانشجویان رشته پرستاری در دانشگاه علمی- کاربردی به سرعت وارد بازار کار شده و مشغول خدمت‌رسانی می‌شوند.

 

شریعتی با اشاره به ارتباط تنگاتنگ دانشگاه علمی- کاربردی با صنعت بیان داشت: بسیاری از سازما‌ن‌های دولتی در سال‌های گذشته خود مسئولیت آموزش نیروهایشان را بر عهده داشتند ولی از امسال این مسئولیت را با تایید وزارت علوم، به دانشگاه علمی- کاربردی محول کرده‌اند؛ که این اقدام بدون شک تاثیر بسزایی در پیشرفت کار در کشور خواهد داشت.

 

وی خاطرنشان کرد: فناوری در علم و صنعت یکی از مهمترین شاخص‌ها برای سنجش میزان توسعه یافتگی کشورهای جهان است و به علت گسترش جوامع، تنوع مشاغل و نیاز به تمامی شغل‌ها و تخصص‌ها دیگر نمی‌توان آموزش آنها را در مغازه‌ها و کارگاه‌ها محدود کرد.


رئیس دانشگاه علمی- کاربردی اصفهان در ادامه تصریح کرد: برخی از متقاضیان ورود به دانشگاه علمی- کاربردی شاغلینی هستند که برای ارتقای شغلی خود، دوره‌ها و مقاطع تحصیلی متنوعی را در این دانشگاه سپری می‌کنند.

 

شریعتی بیان داشت: مدرسانی که در دانشگاه علمی- کاربردی داریم عموماً دارای مدرک فوق لیسانس و بعضاً هم دکتری هستند؛ ضمن اینکه الزاماً باید در رشته خود سابقه کار و تجربه کاری داشته باشند که در عین حال آموزش روش‌های تدریس برای اساتید این دانشگاه برگزار می‌کنیم.


وی با اشاره به کاهش فعالیت‌های برخی از مراکز علمی- کاربردی تأکید کرد: باید با افتخار این مسئله را بگویم که اگر در مرکز با کاهش دوره و افت راندمان مواجه شویم، آن را غیرفعال خواهیم کرد.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی اصفهان با اشاره به اینکه ۹۰۰ مرکز علمی- کاربردی در سطح کشور وجود دارد، گفت: تعداد ۴۸ عدد از این مراکز در استان اصفهان مشغول به فعالیت هستند که مرکز فرهنگ و هنر دانشگاه علمی- کاربردی اصفهان پرجمعیت ترین مرکز از لحاظ تعداد دانشجو است.


شریعتی افزود: حدود 35 هزار دانشجو در مراکز علمی- کاربردی استان اصفهان داریم که تعدادی حدود 22 هزار دانشجوی آن را آقایان (۶۴ درصد) و تعدادی حدود 12 هزار دانشجوی آن را بانوان (۳۵ درصد) تشکیل می دهند.

 

وی افزود: تعداد کل دانشجویان این مرکز، پنج درصد جمعیت کل دانشجویان کشور را تشکیل می‌دهد و ما انتظار داریم این آمار به ۱۱ درصد برسد.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی اصفهان بیان داشت: حدود ۳۰۰۰ مدرس در مقاطع مختلف تحصیلی در دانشگاه علمی- کاربردی استان اصفهان مشغول به تدریس هستند و همچنین این دانشگاه دارای ۲۷ مرکز دولتی (مانند سازمان جهاد کشاورزی، فنی و حرفه ای و ...)، ۱۱ مرکز خصوصی (مانند گروه صنعتی انتخاب و ...)، ۱۱ مرکز عمومی (مانند شهرداری ها و ...) می باشد.

 

شریعتی افزود: حدود 21 هزار و 400 نفر دانشجو در مقطع کاردانی (۶۰ درصد)، حدود 13 هزارو 800 نفر دانشجو در مقطع کارشناسی (۴۰ درصد) و حدود ۴۱ نفر دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد (۰/۱۲ درصد) در مراکز علمی و کاربردی استان اصفهان مشغول به تحصیل هستند که ۱۴ هزار نفر آنها در گروه مدیریت و خدمات اجتماعی، ۱۴ هزار نفر آنها در گروه صنعت،۵۲۰۰  نفر آنها در گروه فرهنگ و هنر و ۱۴۶۶ نفرشان در گروه کشاورزی می‌باشند.

 

وی در پایان تاکید کرد: اگر دانشگاه جامع علمی- کاربردی در راستای اهداف خود به درستی عمل کند، شاهد تحولی بزرگ در کشور خواهیم بود؛ ولی متأسفانه این دانشگاه تا کنون در راستای اهداف خود به خوبی عمل نکرده و دلیل اصلی آن نامیزان بودن هرم "کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری" می‌باشد که من معتقدم این هرم در حال حاضر به یک استوانه تبدیل شده و تعداد فارغ التحصیلان در این مقاطع برابر نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار