کد خبر:۳۶۱۵۳۵
در واکنش به جنجال‌آفرینی‌های اخیر

کارگردان، خواننده و سرمایه گذار فیلم، اجازه استفاده از قطعه موسیقی را داده‌اند

 طبق اعلام یکی از عوامل اصلی سریال "معراجی‌ها"؛ این اجازه از مهدی کرم پور کارگردان، خواننده و بویژه سرمایه‌گذار پروژه فیلم "طهران تهران" یعنی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران که مالک فیلم محسوب می‌شود، گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو» به نقل از خبرگزاری نسیم سریال "معراجی ها" در یکی از قسمتهای اخیر خود و در نمایی از دوران جنگ تحمیلی بخشی از قطعه موسیقی فیلم "طهران تهران" به خوانندگی رضا یزدانی را مورد استفاده و روی آنتن برد.

 

بخش استفاده شده حدود یک دقیقه از قطعه را دربرمی‌گرفت که به حال و هوای جبهه و دفاع مقدس می‌خورد اما این روزها شاعر و آهنگساز قطعه موسیقی فیلم "طهران تهران" در فضای مجازی، دست به انتشار یادداشت‌هایی زده‌اند که بیش از یک انتقاد معمولی است. یادداشت‌هایی که خود دفاع مقدس را نیز زیر سوال می‌برد.

 

اندیشه فولادوند و کارن همایونفر تأکید دارند که این استفاده بدون مجوز بوده و آنان راضی نبوده‌اند!

 

این درحالی است که طبق اعلام یکی از عوامل اصلی سریال "معراجی‌ها"؛ این اجازه از مهدی کرم پور کارگردان، خواننده و بویژه سرمایه‌گذار پروژه فیلم "طهران تهران" یعنی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران که مالک فیلم محسوب می‌شود، گرفته شده است.

 

گفتنی است چند روز گذشته اندیشه فولادوند و کارن همایونفر با انتشار یادداشت هایی بسیار تند و با لحنی بی ادبانه از پخش این قطعه موسیقی انتقاد کرده و با این بهانه سریال معراجی ها و کارگردان آن را هدف توهین قرار داده بودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار