به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از زاهدان، علي اوسط هاشمي، استاندرا سيستان و بلوچستان صبح امروز در مراسم عيد غدير كه در دانشگاه پيامنور زاهدان برگزار شده بود با بيان منزلت و جايگاه والاي حضرت علي(ع) به عنوان آموزگار، عالم و معلم بشريت گفت: نگاه به حضرت علي (ع) بايد نگاهي فراتر از دين باشد.
وی افزود: نوع نگاه حضرت علي(ع) به انسان، نگاه به عدل و عدالت، حق و حقيقت، انسانيت و آزادگي و ارزش انسان است و در حكومت علي(ع) هر كسي در هر مقام و كسوتي كه باشد، در مقابل قانون با آحاد جامعه برابر است.
استاندار سیستان و بلوچستان همچنین گفت: قانون در حكومت علي(ع) تبعيض را بر نميتابد و فرقي بين افراد جامعه قايل نيست و بر همين مبناست كه قاضي منصوب حضرت علي (ع) ايشان را به دادگاه احضار ميكند و نوع حضور آن حضرت در دادگاه با احترام به شاكي و جايگاه قاضي حضوري با نگاه برابري انسان در مقابل قانون است.
هاشمي با تاكيد بر عدالت محوري و قانون مداري در جامعه بيان داشت: اگر مقامي مرتكب جرم و لغزشي شد و يا پا را از دايره اختيار خود فراتر نهاد، نبايد به صرف مقام و منصبي كه دارد، در حاشيه امن قرار گيرد.
وی افزود: حضرت علي (ع) به هيچ كس اجازه زياده خواهي، رانتجويي و رانت خواري نميدادند و برخورد آن حضرت حتي با مخالفان و دشمنانشان از تحمل و مدارا و ظرفيت بالاي ايشان حكايت دارد تا آنجايي كه حقوق قاتل خويش را نيز مورد توجه قرار ميدهند و به حق او ميانديشند.
استاندار سيستان و بلوچستان در ادامه گفت: اراده دولت در اين استان بر تغيير است و نگاه بلند دولت براي توسعه بدور از هرگونه شعار، زيادهگويي، دروغپردازي و بازي با افكار و احساسات پاك مردم شكل گرفته است.
هاشمي افزود: با توجه به قابليتهاي كثير اين استان، حضور مسئولانه و انديشه و فكر و نگاه دانشگاهيان ميتواند دولتمردان را به مسيري بهتر راهنما و هادي باشد.
وی با بيان اينكه فضا دانشگاه بايد فضاي نق، تضارب آرا، تكثر و رقابت باشد، گفت: ما بايد اين نگاه را تقويت كنيم كه نيروي انساني محور توسعه است و نه نفت و به جاي تكيه بر منابع مادي بايد بر خرد و انديشه جمعي براي حل مشكلات تكيه كرد.
استاندار سيستان و بلوچستان مسئولان دانشگاه پيامنور را به برگزاري جلسات ماهانه نقد و همانديشي با دانشجويان فراخواند و بيان داشت: ما به توسعه انساني براي بودن بر توسعه پايدار ميانديشيم و بر همين اساس معتقديم دانشجو بايد حق پرسش داشته باشد و به آزادي بينديشد و در دانشگاه كه كانون فكر و انديشه است، حرمت و احترام داشته باشد.