وی با بیان اینکه در دور چهارم فعالیت دهیاریها در کشور آمار حضور بانوان به عنوان دهیار به 1544 نفر رسید، تصریح کرد: از این مجموع 31 نفر از آنان کارشناسی ارشد، 486 نفر کارشناسی و 150 نفر مدرک فوق دیپلم و مابقی مدرک کمتر از فوق دیپلم را دارند.
معاون امور بانوان وزارت کشور ضمن بیان اینکه میانگین سابقه کاری این افراد سه و نیم سال است، ادامه داد: توجه به فضای سنتی جامعه روستایی و افزایش حضور زنان در صحنه شورای اسلامی شهر و روستا به موازات کاهش حضور آنان در انتخابات مجلس شورای اسلامی است دو نکته قابل توجه در این مسیر است.
فرهمندپور تاکید کرد: آمارها نشان از این دارد که زنان جامعه بیشترین توجه خود را معطوف به مدیریت شهری و محلی کردهاند تا مدیریت های کلان کشوری.
وی افزود: ایجاد فرصت جهت ابراز توانمندی قشر زنان در مدیریتهای روستایی و در نگاه بدبینانه انتخاب زنان به عنوان دهیار با توجه به ملاحظه حضور منفعلانه در مقابل مطالبات مردمی از جمله انگیزههای انتخاب دهیار زن است.
فرهمندپور در پایان ضمن اشاره به اینکه در سادهترین شکل بانوان دهیار نیازمند همافزایی جمعی و ایجاد ساختارهایی در مسیر تحقق شبکه کارآمد هستند، خاطرنشان کرد: پشتیبانی اطلاعاتی، دانش حرفهای و پشتیبانی آموزشی که همان آموزش مهارت افزایی حرفهای میباشد از جمله نیازهای کلان بانوان دهیار است.