آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۲۷۲۸
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

گزارشی از استفاده از خمیر مرغ در کارخانجات تولید سوسیس و کالباس خراسان رضوی نداشتیم

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: متاسفانه در برخی از کارخانجات سوسیس و کالباس از خمیر مرغ استفاده می‌شده که با آن برخورد شد؛ اما در استان خراسان رضوی که دارای کمتر از 10 شرکت تولید سوسیس و کالباس دارد، این مورد گزارش نشده است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مشهد، علی اصغر اسماعیل‌زاده، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد امروز در نشست روز جهانی غذا در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در همایش روز جهانی غذا از میان 880 واحد تولیدی که در استان در حال تلاش جهت تولید محصولات غذایی هستند، 35 واحد را مورد تقدیر می‌دهیم که باید در ادامه گفت 4150 پروانه ساخت در استان از سوی معاونت غذایی و دارویی این دانشگاه صادر شده است.
 

وی بیان داشت: در سال گذشته 2800 فقره بازدید از واحدهای تولیدی استان داشتیم که البته براساس صنعت و فصل تولید برخی محصولات غذایی میزان نظارت‌های واحد غذا و دارو تشدید و یا با کاهش روبرو می‌شود.
 

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تولید، ارتقای کیفیت و بالا رفتن تنوع محصولات غذایی از مهمترین شاخص‌های معاونت‌های غذا و دارو در گزینش واحدهای تولید غذایی استان در همایش روز جهانی غذا بوده که امیدواریم تخلفات واحدهای تولیدی در استان با برگزاری این همایش کمتر شود.
 

اسماعیل‌زاده در پاسخ به این سوال آیا در کارخانجات سوسیس و کالباس در استان از خمیر مرغ استفاده می‌شود، گفت: متاسفانه در برخی از کارخانجات سوسیس و کالباس این مشکل وجود داشته که با آن برخورد شد؛ اما در استان خراسان رضوی که دارای کمتر از 10 شرکت تولید سوسیس و کالباس می‌باشد، این مورد گزارش نشده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار