به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، سید محمد ناظم رضوی، شهردار کاشان در جمع اساتید دانشکده معماری دانشگاه کاشان معماری کاشان را نامطلوب دانست و گفت: یکی از مسائل درگیر شهرداری و شهر این است که معماری شهر کاشان تا رسیدن به حد مطلوب فاصله زیادی دارد.
وی بیان داشت: برگزاری این نشستها و برگزاری همایشهایی با موضوع های مختلف که با همکاری این دانشگاه برگزار میشود، بهترین فرصت مناسب برای ارائه راهکارهای علمی و تخصصی برای توسعه مدیریت شهری است.
شهردار کاشان ابراز امیدواری کرد تا این برنامهها و جلسات گامی در راستای این باشد که هم دانشگاه بتواند کمک شهرداری باشد و هم شهرداری از پتانسیلهای دانشگاه بتواند به نحو احسن استفاده کند.
ناظم رضوی یکی از مشکلات مجموعه مدیریت شهری را حس نکردن دانشگاه بیان کرد و افزود: اگر حضور استادان و کارشناسان مربوطه در کنار حوزه شهری قرار گیرد، منجر به تصمیم گیریهای بهتری میشود.
وی از اعلام آمادگی همکاری شهرداری با دانشگاه در زمینههای مختلف معماری، طراحی شهری خبر داد و افزود: مسکن از مهمترین مشکل معماری کاشان است و تا زمانیکه نگاهمان به مسکن اقتصادی باشد، در این حوزه با مشکل مواجه خواهیم بود.
شهردار کاشان خاطرنشان کرد: روش های علمی و کارشناسی و تهیه نقشههای ساختمانی میتواند تا حدی مشکلات این حوزه را جامه عمل بپوشاند.
ناظم رضوی ارائه طرحهایی در زمینههای سیستم برنامهریزی، طراحی و شهرسازی، کاربری اراضی وتکنولوژی ساخت را لازم دانست و گفت: نگاهمان به مسئله باید پویا باشد و روشهای متناسبی بنا به مقتضیات روز ارائه شود.
همچنین علی عمرانی پور، رئیس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان در بازگشایی نمایشگاه آثار طراحی معماری اساتید دانشکده معماری دانشگاه کاشان گفت: در این نمایشگاه آثار معماری ساختمان های ادارات، سازمانهای دولتی و هتل های برخی از مناطق کشور که توسط اساتید دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان طراحی شده به نمایش گذاشته شده است.
وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارائه توانمندیها و تجربیات علمی استادان این دانشگاه به دانشجویان ذکر کرد و بیان داشت: ارائه کارهای علمی و تحقیقاتی معماری، گامی در راستای معرفی خلاقیت ها، ظرفیت های بالقوه و بالفعل در زمینه معماری و رفع مشکلاتی در این زمینه است.
رئیس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان خاطرنشان کرد: این نمایشگاه که در حاشیه نشست تخصصی در جستجوی اصول و الگوهای طراحی معماری کاشان ارائه شده، فرصتی مناسب برای آشنایی و بکارگیری دانشجویان از تکنولوژی های نوین در معماری است.
عمرانیپور دانشگاه کاشان را متعلق و در خدمت شهر و مردم دانست و گفت: شهرداری باید دانشکده معماری و هنر را به عنوان بازوی اجرایی خود در توسعه شهر بداند و از پتانسیلهای این دانشکده استفاده کند.
وی به 13 عضو هیات علمی گروه معماری این دانشکده اشاره کرد و گفت: باید سعی شود با ارتباط بیشتر این دو مجموعه شهرداری و دانشگاه فاصله بین شهر و دانشگاه را کمتر کنیم تا بهرهای را به شهر برسانیم.
لازم به ذکر است، نمایشگاه آثار طراحی معماری اساتید دانشکده معماری دانشگاه کاشان با حضور شهردار کاشان و جمعی از اساتید و دانشجویان دانشکده معماری و هنر در نگارخانه این دانشکده گشایش یافت.