رییس اتحادیه فرآوردههای گوشتی با اشاره به این که مسائل خمیر مرغ حجم فروش محصولات فرآوری گوشتی را ۲۰ درصد کاهش داده است گفت: استفاده از خمیر مرغ در فرآوردههای گوشتی بلامانع است و با اعلام این گونه نظرات تولید زیر راه پلهای رشد می کند.
به گزارش گروه اقتصادی "خبرگزاری دانشجو"، سیدمحمد موسوی در نشست اتحادیه در رابطه با خمیر گوشت، گفت: باید نظارت و بازرسی در کشتارگاه افزایش یابد و به دلیل عدم نظارت از سوی مراجع زیر صلاح از تولید خمیر مرغ در کارخانجات مجاز جلوگیری شده است و باعث شده تولید خمیر مرغ در مکانهای غیر مجاز افزایش یابد.
وی ادامه داد: در حال حاضر 70 نوع از این محصول و 110 هزار نیروی اشتغال در شبکه توزیع و تولید در کنار 30 هزار واحد فروش ساندویچ فعال هستند.
رئیس اتحادیه فراورده های گوشتی گفت: در گذشته پای نوشابه و روغن پالم به رسانهها باز شد و در حال حاضر مسئله خمیر مرغ و سوسیس کالباس به میان آمده که در پی آن کاهش 20درصدی فروش محصولات فرآوری گوشتی رخ داده است.
وی ادامه داد: جای سوال دارد که با وجود نظارت بر کشتار مرغ و تخلیه امعا و احشای مرغ توسط وزارت بهداشت، حال چرا مسائل خمیر مرغ مطرح شده است.
موسوی در مورد میزان مصرف سرانه فراورده های گوشتی گفت: در اروپا سرانه مصرف 48 کیلو، در کشورهای همجوار 22 کیلو و در کشور ما 6.5 کیلوگرم است و اگر می گویند خمیر مرغ و فراورده های گوشتی بد است به جای تعطیل کردن صنعت و بازار آن راهکار مناسب بدهند.
وی با اشاره به این که 10 تا 15 درصد گوشت همراه استخوان مرغ است گفت: باید به جای هدر دادن منابع به دنبال ایجاد ارزش افزوده باشیم و گوشت مصرف خانه و گوشت صنعتی از یکدیگر جدا باشد.
رییس اتحادیه فرآوردههای گوشتی تاکید کرد: بارها در زمینه نظارت و بازرسی با اداره نظارت بر مواد غذایی مکاتبه شده که اعلام میشود، نظارت امری حاکمیتی است در نهایت محصولات شرکتهای تحت پوشش به صورت نمونهگیری آزمایش انجام میشود و باید نظارت شده تا بازار لطمه نبیند و جنس وارداتی یا زیرزمینی جای آن را نگیرد.
او در پایان گفت: بیشترین تخلفات در شهرهای قم، خرمشهر و مشهد به دلیل زائر پذیری آن رخ داده است.