آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۳۲۳۳
رئیس دانشگاه علم و فرهنگ:

کمترین سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری بیشترین اثرگذاری را در بر دارد/ گردشگری جایگزینی مناسب برای نفت

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ تأکید کرد: امروز به راحتی می توان ثابت کرد که کمترین سرمایه گذاری در بخش گردشگری خواهد توانست بیشترین اثرگذاری را داشته باشد بنابراین یقین بدانید گردشگری خواهد توانست به عنوان یکی از مولفه‌های پیشرفت اقتصاد مطرح شود.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مشهد، محمدحسین ایمانی خوشخو امروز در اولین همایش "بین المللی علمی راهبردی توسعه گردشگری ایران چالش‌ها و چشم اندازها" که در دانشکده علوم پایه فردوسی مشهد برگزار شد، با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر همایش‌های بسیار مناسبی در خصوص گردشگری برگزار شده است گفت: در امر گردشگری سه بخش صنعت، علم و مدیریت عالی وجود دارد که در سال‌های اخیر فراز و نشیب‌های بسیاری را در این سه مقوله شاهد بوده‌ایم.

 

وی ادامه داد: امروز مراکز علمی به دنبال تأسیس رشته‌های مربوط به ریشه گردشگری هستند؛ اما چرا ایران هنوز به جایگاهی که در خور نام و تاریخ کشورش باشد نرسیده است.

 

دبیر همایش ادامه داد: وجود درآمدهای نفتی، موج‌های مخالف ناشی از عدم شناخت گردشگری و عدم وجود زیرساخت‌های مناسب از جمله دلایلی هستند که منجر شده کمتر به مسئله گردشگری توجه شود.

 

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ خاطرنشان کرد: امروز یکی از بهترین اوقاتی است که زمینه برای گسترش جدی گردشگری فراهم شده و بر خلاف گذشته که عزم عمومی در این مسیر وجود نداشت امروز شاهد این عزم هستیم.

 

ایمانی خوشخو ضمن اشاره به اینکه امروز گردشگری به عنوان یکی از مولفه‌های فرهنگ به سمت یکی از مولفه‌های اقتصادی کشور حرکت می‌کند تصریح کرد: در بخش اقتصاد مقاومتی به دنبال منابع جایگزین برای نفت هستیم که در این مسیر، گردشگری یکی از مسائلی است که باید به آن توجه شود زیرا تنها صنعتی است که صد درصد داخلی است و می‌تواند جایگزین مناسبی برای نفت باشد.

 

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ ادامه داد: هنر، ورزش و گردشگری سه حوزه‌ای هستند که علی رغم وجود درگیری بین کشورها خواهند توانست به معرفی کشورها در خارج از مرزها بپردازد.

 

وی با بیان اینکه گردشگران فرهنگی مکان مورد نظر خود را با دقت کامل و با درنظر داشتن تمام ویژگی‌هایش انتخاب می‌کنند بیان کرد: در یک سال گذشته رویکردهای مثبتی را در حوزه گردشگری مشاهده کردیم امروز گردشگران پشت مرزهای ما هستند بنابراین باید زیرساخت‌های لازم را در راستای پذیرایی از آنان را فراهم کنیم.

 

دبیر همایش افزود: بحث اقتصاد مقاومتی را مقام معظم نخستین بار در سال 89 به کار بردند، در ادبیات بین المللی از اقتصاد مقاومتی با عنوان سندیت اقتصاد یاد می‌شود که چنانچه هر اقتصاد این خاصیت را داشته باشد خواهد توانست در برابر فشارها و تحریم ها مقاومت کند.

 

ایمانی خوشخو تصریح کرد: طی بررسی‌ها از میان بخش‌های شش گانه؛ اقتصاد گردشگری از لحاظ تحریک سایر بخش‌ها و ایجاد رشد اقتصادی رتبه سوم بعد از صنعت و ساختمان را دارا می‌باشد؛ بنابراین توان بخش گردشگری قابل توجه است.

 

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ در پایان تأکید کرد: امروز به راحتی می توان ثابت کرد که کمترین سرمایه گذاری در بخش گردشگری خواهد توانست بیشترین اثرگذاری را داشته باشد بنابراین یقین بدانید گردشگری خواهد توانست به عنوان یکی از مولفه‌های پیشرفت اقتصاد مطرح شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار