کد خبر:۳۶۳۴۱۹
دبیر قرارگاه فرهنگی استان فارس:

مهمترین بعد قرارگاه فرهنگی فارس، بعد نظری و دانشگاهی است/ اعدام شیخ نمر برای عربستان گران تمام می‌شود

دبیر قرارگاه فرهنگی استان فارس گفت: قرارگاه فرهنگی استانی در سه بعد فرهنگ عمومی، فرهنگ تخصصی، فرهنگ نظری و دانشگاهی فعالیت می‌کند و اهم برنامه‌های ما بر روی فرهنگ نظری و دانشگاهی است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از شیراز، حجت‌الاسلام رصاف، دبیر قرارگاه فرهنگی استان فارس ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به حکم اعدام شیخ نمر باقرالنمر توسط دادگاهی در عربستان سعودی گفت: حکم اعدام ظالمانه آیت‌الله نمر باقرالنمر را به شدت محکوم می‌کنیم و امیدواریم دولت عربستان متوجه حساسیت جدی بوجود آمده بین مسلمانان شده باشد.
 

وی ادامه داد: این کار برای عربستان صعودی قطعا گران تمام خواهد شد و امیدواریم این پیرمرد مبارز آزاد شود و اما اگر عربستان سعودی جهالت به خرج دهد و جکم را اجرا کند، با احساسات تمام شیعیان و مسلمانان جهان مواجه خواهد شد.
 

دبیر قرارگاه فرهنگی استان فارس در بخش دیگر صحبت‌های خود با اشاره به آغاز ماه عزاداری سیدالشهدا(ع) تصریح کرد: مردم و عزاداران حسینی همچنان هر ساله که کار خود را به خوبی انجام می دادند، چون گذشته به استقبال محرم بروند و این نیت خوب به استقبال محرم رفتن را جزو برنامه‌های مهم هیات خود قرار دهند.
 

دبیر قرارگاه فرهنگی استان فارس بیان داشت: روحانیت، منبری ها و سخنرانان دقت کافی را داشته باشند و در کنار مسائل اخلاقی و اعتقادی، بصیرت مردم را بالا ببرند و از مناسبت برای بصیرت دادن حداکثر استفاده را بکنند.
 

رصاف با بیان اینکه مسئله امر به معرف و نهی از منکر همزمان با ماه محرم جان تازه‌ای می‌گیرد، گفت: امر به معروف و نهی از منکر مربوط فقط به ماه محرم مربوط نیست و به این فریضه در همه زمان‌ها باید توجه بشود؛ اما در این ایام به دلیل حرکت عظیم امام حسین(ع) در کربلا توجه بیشتری می شود.
 

وی با بیان اینکه جا دارد مسئولان در این ایام اول به خود و بعد به زیر مجموعه خود تذکر جدی در زمینه این دو فزیضه مبارک بدهند، تصریح کرد: مسئولان نباید نسبت به این فریضه کم لطفی بکنند و یکی از زمینه‌های پیدایش عاشورا ترک امر به معروف بوده است.


دبیر قرارگاه فرهنگی استان فارس با اشاره به اینکه نباید نسبت به مسئله حجاب و عفاف را صرفا یک نوع پوشش بدانیم، گفت: مسئولان و شورای فرهنگ عمومی باید برای حجاب و عفاف برنامه داشته باشند و امید داریم شاهد اجرای قوانین در این زمینه هستیم.
 

رصاف تصریح کرد: اکثر خانم های جامعه ما با حجاب و اعتقادات قوی هستند و عده کمی هم که حجاب درستی ندارند، افرادی پاک و معتقد هستند و باید به این ها تذکر داد.
 

وی با اشاره به اینکه در تذکری به مسئولان عرض می کنم نگاه تساهل گرایانه به عرصه فرهنگ نداشته باشید، گفت: نگاه تسامح و تساهل گرایانه به عرصه فرهنگ را به هیچ وجه نمی پذیریم و اسلام دین سخت گیرانه نیست؛ کسی حق ندارد با تسامح برخورد کند و حق نداریم دستورات را ساده گرفته و عمل بکنیم.


مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه در عرصه فرهنگ باید به اهل و دیگاه کارشناسان دین بهره برد، گفت: عرصه فرهنگ چیزی نیست که هر فردی هر کاری که به ذهن خود درست آمد، پیاده کند؛ در عرصه فرهنگ باید ببینیم دین چه می گوید و با برخی از برنامه با احساسات و اعتقادات مردم، جوانان حزب اللهی بازی نکنند و باعث ایجاد تنش در جامعه نشوند.
 

رصاف با اشاره به راه‌اندازی قرارگاه فرهنگی غدیر با محوریت نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و حضور استاندار و فرمانده سپاه فارس در شورای عالی تصریح کرد: این قرارگاه سه مجزای با عناوین ستاد مردمی که تمام فعالیت‌های مردمی را سازماندهی و راهبری می کند با مسئولیت نماینده ولی فقیه در فارس، ستاد فاطمه الزهرا (س) که تمام برنامه‌های فرهنگی مجموعه عظیم سپاه و بسیج را سازماندهی می کند با مسئولیت فرمانده سپاه استان و ستاد دستگاه‌های اجرایی با مسئولیت استاندار فارس تشکیل شده است.
 

وی در پاسخ به سوال خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" مبنی بر اینکه استان فارس با دارا بودن 170 دانشگاه و 200 هزار دانشجو قطعا باید نقش دانشگاه‌ها را در این قرارگاه چگونه دیده‌اید، بیان داشت: قرارگاه استانی در سه بعد فرهنگ عمومی، فرهنگ تخصصی، فرهنگ نظری و دانشگاهی فعالیت می‌کند و اهم برنامه‌های ما بر روی فرهنگ نظری و دانشگاهی است.

 

مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در استان فارس با بیان این‌که اساس کار قراگاه فرهنگی بر بعد فرهنگ نظری و دانشگاهی است، گفت: در این قرارگاه یک پیوند سه جانبه حوزه، دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی تشکیل می شود و همیشه پیوند حوزه و دانشگاه منشاء خیر و برکت‌های فراوانی برای هر دو قسمت بوده است.

 

رصاف با اشاره به اینکه در این شورای هم افزایی حوزه، دانشگاه و دستگاه های اجرایی، ارتباط دانشگاه و دستگاه های اجرایی باعث رشد و جهش علمی خواهد شد، تصریح کرد: رشد علمی در استان، اسلامی کردن علوم دانشگاهی و پیگیری مطالبات رهبری نقطه عطف این شورا و قرارگاه فرهنگی است.
 

وی در پایان گفت: برخی مسائل که در استان اجازه تغییر و تحول ندارند به صورت طرح و پیشنهاد به مقامات بالا فرستاده می شود و مرجع تصمیم گیری دستگاه‌های بالا دستی می‌شوند؛ اما اگر مسائلی بتوان در استان تصمیم گیری کرد، در همین جلسات تصمیم‌گیری و اجرایی می‌شوند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار