آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۳۵۱۳
معاون پژوهش پژوهشکده صنایع غذایی وزارت علوم:

سهم ایران در بازارهای جهانی گیاهی کمتر از یک میلیارد دلار است/ ایران بزرگترین صادر کننده کتیرا در دنیاست

معاون پژوهش و فناوری پژوهشکده علوم و صنایع غذایی وزارت علوم با اشاره به اینکه در دنیا 8000 گونه داروی گیاهی شناخته شده که 4000 گونه آن در ایران است، گفت: سهم کشورهای پیشرفته از این گیاهان دارویی در بازار جهان800 دلار است، در صورتی که سهم ایران کمتر از یک میلیارد دلار است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" ازمشهد، عبدالمجید مسکونی امروز در جمع خبرنگاران در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در مشهد با اشاره به اینکه آمار غیر رسمی نشان می‌دهد که ایران در دنیا بزرگترین صادر کننده کتیرا است، گفت: تاکنون سه میلیون و 580 هزار دلار به کشورهای اروپایی(فرانسه،ایتالیا و آلمان) صادرات کتیرا داشته‌ایم.

 

وی با اشاره به اینکه در دنیا 8000 گونه داروی گیاهی شناخته شده است که 4000 آن در کشور ایران است، افزود: سهم کشورهای پیشرفته از این گیاهان داروی در بازار جهان800دلار است در صورتی که سهم ایران از این بازار کمتر از یک میلیارد دلار است.

 

معاون پژوهش و فناوری پژوهشکده علوم و صنایع غذایی وزارت علوم ادامه داد: خوشبختانه چند سالی است که در کشور به تولید و فناوری گیاهان دارویی توجه خاصی شده است.

 

مسکوکی خاطرنشان کرد: دولت یازدهم به فناوری گیاهان دارویی تاکید دارد و مخالف صادرات گیاهان داروی مانند زعفران به صورت خام به کشورهای دنیا است.

 

وی در خصوص تدوین برنامه ششم بیان داشت: در تدوین برنامه ششم توجه به بخش داروهای گیاهی توجه خاصی شده است.

 

 معاون پژوهش و فناوری پژوهشکده علوم و صنایع غذایی وزارت علوم با اشاره به اینکه استان خراسان استعدادی نهفته در کشور در زمینه گیاهان دارویی است، اضافه کرد: در دنیا 13 اقلیم به عنوان کشت داروهای گیاهی شناخته شده که استان خراسان رضوی جزء این 13 اقلیم است.

 

مسکوکی در پایان گفت: استان خراسان رضوی با داشتن اختلاف آب و هوای و تنش‌های کویری منبع رویش گیاهان دارویی از جمله انواع صمغ‌ها است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار