کد خبر:۳۶۳۸۷۸
معاون اداری، مالی و مديريت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری:

بدهی 1500 میلیادی دانشگاه‌های کشور در بخش جاری/ دانشگاه‌های با سابقه و قدیمی در مناطق حساس کشور حمایت می‌شوند

معاون اداری، مالی و مديريت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه‌های کشور در حال حاضر در بخش جاری 1500 میلیارد تومان بدهی دارند.

محمد حسین امید، معاون اداری، مالی و مديريت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در بیرجند، با اشاره به اینکه دانشگاه‌های کشور در حال حاضر در بخش جاری 1500 میلیارد تومان بدهی دارند، گفت: این بدهی 1500 میلیاردی دانشگاه‌ها در بخش جاری کشور به افراد و شرکت‌های خدماتی بابت آب، برق و سایر هزینه‌های جاری دانشگاه و به مردم، اساتید، کارکنان و حتی به دانشجویان می‌باشد.

 

وی با بیان اینکه در بخش عمرانی هم در دانشگاه‌های کشور نزدیک به 3000 هزار میلیارد تومان پروژه کلنگ خورده در دانشگاه وجود دارد، افزود: این پروژه‌ها در حال حاضر بین پنج تا 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

 

معاون اداری، مالی و مديريت منابع وزارت علوم تصریح کرد: با سیاستی که دولت دارد تمام پروژه‌هایی که امکان اتمام آن در سال 93 بوده امسال اعتبارات آنها به طور کامل تخصیص خواهد یافت و این پروژه‌ها تا پایان سال به بهره‌برداری خواهند رسید.

 

امید بیان داشت: امید است که طی یکسال باقی مانده از برنامه پنجم توسعه بخش زیادی از این پروژه‌های نیمه تمام دانشگاه‌ها را به کمک مردم بتوانیم به اتمام برسانیم.

 

وی حمایت از دانشگاه‌های قدیمی و با سابقه به خصوص در مناطق حساس کشور مثل خراسان جنوبی را یکی از سیاست‌های کلان آموزش عالی کشور عنوان کرد و گفت: این دانشگاه‌ها مورد حمایت وزارت علوم قرار خواهند گرفت.

 

معاون اداری، مالی و مديريت منابع وزارت علوم با اشاره به اینکه فراهم کردن زیرساخت‌ها در دانشگاه بیرجند نیازمند حمایت خیرین است، افزود: دانشگاه بیرجند بدلیل وسعتی که دارد خیلی به سرعت نمی‌تواند تمام زیر ساخت‌ها را فراهم کند؛ بنابراین نیاز به کمک خیرین دارد.

 

امید بیان داشت: بیرجند به عنوان یک شهر آموزشی و دانشگاهی در کشور شناخته می‌شود و حیف است که دانشگاه آن امکانات لازم را برای دانشجویان نداشته باشد.

 

وی تاکید کرد: دولت کمک‌هایی را به این دانشگاه خواهد داشت و خیرین و مردم این استان هم باید برای توسعه دانشگاه بیرجند کمک کنند.

 

معاون اداری، مالی و مديريت منابع وزارت علوم با بیان اینکه در حال حاضر حدود 170 هزار متر مربع پروژه دانشگاهی توسط خیرین در کشور در دست احداث وجود دارد، گفت: طبق آنچه در قانون پیش بینی شده، خیرین می‌توانند پروژه های نیمه تمام دانشگاه‌ها را با نام خودشان به اتمام برسانند.

 

امید با بیان اینکه طبق قانون خیرین همچنین می‌توانند از تسهیلات بانکی استفاده کنند و از بانک برای اتمام پروژه‌های دانشگاهی وام بگیرند، افزود: بازپرداخت و اصل وام به عهده خیر است؛ اما سود و کارمزد آن را دانشگاه پرداخت می‌کند.

 

وی در پایان با اشاره به اینکه هم‌اکنون میانگین سرانه فضای آموزشی در دانشگاه‌های کشور حدود 20 متر مربع است، گفت: برای برنامه ششم توسعه پیش بینی می‌کنیم که این میزان به 25 مترمربع برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار