آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۴۷۴۳

علوم بین رشته‌ای و کاربردی دیگر در آينده نزديك در دانشگاه آزاد مشهد راه‌اندازی می‌شود

مدير گروه بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه آزاد مشهد با اشاره به دستاوردهای فراوان اين گروه در زمان اندك، از راهاندازی علوم بین رشته‌ای و کاربردی دیگر در آينده نزديك در دانشكده علوم پايه دانشگاه آزاد مشهد خبر داد.
علوم بین رشته‌ای و کاربردی دیگر در آينده نزديك در دانشگاه آزاد مشهد راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه"خبرگزاری دانشجو"، جمشید خان‌چمنی امروز در مراسم اولین سالگرد تاسیس گروه بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه آزاد مشهد گفت: در حال حاضر ۵۸۳ دانشجو کارشناسی بیوشیمی و ۱۳۱ دانشجوي کارشناسی ارشد بیوفیزیک در این گروه در حال تحصیل هستند كه بیش از ۷۰ مقاله بین‌المللی ISI با کیفیت و کتاب‌های دانشگاهی متعدد توسط دانشجویان اين گروه به ثبت رسیده است.

 

وی با بیان اینکه گروه بیوفیزیک و بیوشیمی واحد مشهد به عنوان اولین علوم بین‌رشته‌ای در شاخه علوم پایه در کشور پایه‌ریزی شده افزود: پذیرفته شدن 26 دانشجوی فارغ التحصیل گروه در مقطع دکترای دانشگاه‌های معتبر داخل و خارج کشور، ارایه تئوری و الگوهای نوین در شاخه‌های تخصصی بیوفیزیک که مورد تایید اساتید به نام بین‌المللی قرار گرفته است، ثبت اختراعات ملی و بین المللی، از جمله تلاش دانشجویان اين گروه می‌باشد.

 

مدير گروه بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه آزاد مشهد با تاكيد بر اينكه حوزه علوم پایه نیازمند تعاملات بین رشته‌ای است و  لزوم بومی شدن فناوری، توجه به حوزه علوم پایه است، تصریح کرد: هم اكنون بسیاری از فناوری‌های تولید شده دنیا، نیازمند به تغییر و تبدیل با توجه به شرایط بومی کشور هستند.

 

خان چمني با اشاره به اينكه علوم بین‌رشته‌ای راهی میانبر برای رسیدن به نوآوری و بومی کردن فناوری‌های وارداتی است، گفت: اخيرا علوم بين رشته‌اي  منشاء توجهات جهانی شده است، بطوريكه این علوم علاوه بر پاسخ‌گویی به نیازهای علم و صنعت، سرعت رشد علم و فناوری را به نحو چشمگیری افزایش می‌دهد.

 

وي در خاتمه با اشاره به دستاوردهای فراوان اين گروه در زمان اندك، از راه اندازی علوم بین رشته‌ای و کاربردی دیگر در آينده نزديك در دانشكده علوم پايه دانشگاه آزاد مشهد خبر داد.

 

در ادامه حجت الاسلام فردوسي پور، معاون فرهنگي دانشگاه آزاد مشهد در ادامه امنيت فرهنگي را يكي ديگر از بسترهاي رشد و توسعه علمي دانست و گفت: فرهنگ سازي، اولين راهكار تقويت بنيه فكري است كه بايد اين آگاهي از استاد به دانشجو انتقال يابد.

 

وي دين باوري و ايمان را دومين راهكار عنوان كرد و بر تقويت ديني و ايماني دانشجويان توسط اساتيد تاكيد کرد.

 

معاون فرهنگي دانشگاه آزاد مشهد امر به معروف و نهي از منكر و تولي و تبري را از ديگر راهكارهاي امنيت فرهنگي برشمرد و خاطرنشان کرد: پياده سازي فرهنگ علوي و آنچه علي (ع) در رابطه با آموزش، اخلاق در نهج البلاغه توصيه مي‌كند را بايد در جامعه نهادينه كنيم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار