کد خبر:۳۶۵۴۹۱
فرماندار سلماس:

تقارن 13 آبان با دهه اول محرم فرصتی مناسب برای تبیین آسیب‌های جنگ نرم است

فرماندار سلماس گفت: تقارن 13 آبان با دهه اول محرم فرصتی مناسب برای تبیین آسیب‌های جنگ نرم است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از ارومیه، مسعود حاجی علیلو صبح امروز در جلسه ستاد هماهنگی برگزاری مراسم روز 13 آبان در سلماس گفت: همزمانی مراسم 13 آبان با دهه اول محرم، بهترین فرصت برای تبیین ضرورت توجه و آگاهی جوانان به توطئه‌های دشمنان، ترویج روحیه استکبارستیزی و افزایش آگاهی نسل آینده ساز کشور از جنگ نرم است.

 

وی افزود: وقوع سه رویداد مهم و سرنوشت ساز در 13 آبان از جمله تبعید حضرت امام خمینی(ره) به ترکیه در سال 43، کشتار وحشیانه دانش آموزان در دانشگاه تهران در سال 57 و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام در سال 58، نشانه دستاوردهای مهم این وقایع تاریخ ساز در پیروزی انقلاب اسلامی دارد.

 

فرماندار سلماس تصریح کرد: نهضت امام حسین (ع) همچون دانشگاهی است که برای ورود به آن هیچ محدودیتی وجود ندارد و باید تلاش کرد تا از معرفت وجودی و معنوی شهدای کربلا بهره کافی برای مخاطبان حاصل شود.

 

حاج علیلو گفت: با توجه به تقارن سیزدهم آبان ماه امسال با عاشورای حسینی، راهپیمایی سه‌شنبه 13 آبان ماه ساعت 9صبح در میدان توحید سلماس با حضور دانش آموزان، دانشجویان، طلاب و مردم شهرستان برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار