به گزارش "خبرگزاری دانشجو"، عباس یزدانی، معاون مرکز جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امروز در نشست هماندیشی اعضای هیات علمی دانشگاه مازندران بیان داشت: برای رسیدن به توسعه پایدار راهی جز مسیر علم وجود ندارد و تمام کشورهای پیشرفته هم در این مسیر حرکت کردند؛ بنابراین اعضای هیات علمی دانشگاهها در این مسیر نقش چشمگیری را برای رسیدن به توسعه برعهده دارند.
وی افزود: کشور ما از نظر منابع طبیعی جزو 10 کشور برتر دنیا است؛ اما با این وجود در زمینه رشد و توسعه وضعیت نامطلوبی را داریم و حتی از کشوری مانند مالزی نیز کمتر رشد کردهایم.
معاون مرکز جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: مهمترین هدف ما در مرکز جذب این است که بهترین دانش آموختگان را استفاده کنیم تا بتوانند مبنایی برای رشد و توسعه پایدار در کشور باشند.
یزدانی درباره سیاستهای جدید این مرکز گفت: در دولت تدبیر و امید از نظر قوانین و آییننامهها تغییرات چندانی را نداشتهایم؛ اما از نظر نگاه و رویکرد به جذب تغییرات استراتژیکی انجام دادهایم که از جمله آنها این است که در جذب اعضا از سیاستزدگی بپرهیزیم؛ زیرا آفت بزرگ مراکز آموزشی ما سیاستزدگی است.
وی با اشاره به اینکه تلاش ما در مرکز جذب این است که ملاک جذب افراد گرایش سیاسی وی نباشد، گفت: دو فاکتور در جذب وجود دارد که یکی تعهد است و دیگری تخصص، و چون ما در دورههای قبل سیاسی کاری کردهایم باید در این دوره تاکید خود را بر روی تخصص قرار دهیم.
معاون مرکز جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه افزود: در فراخوان دهم شهریور امسال 3232 ظرفیت برای جذب هیاتهای علمی وجود داشت که برای این منظور 16 هزار و 788 نفر ثبتنام کردند و این مسئله یعنی بیش از پنج برابر ظرفیت ثبتنام انجام شد.
یزدانی در پایان گفت: در مسئله جذب سیاست دیگر این است که مسئله امنیتی را برداریم و فضای مصاحبه را به سمتی ببریم که جنبه تفتیش عقاید را نداشته باشد و سئوالاتی را نپرسیم که موجب وهن نظام و دانشگاه شوند.